Kisha deshir te di a ka pasur ndenje atentat ose ndenje tentim te tille ndaj Enver Hoxhes, ne kohen kur ai ka qene ne pusthet !?
Kisha deshir te di a ka pasur ndenje atentat ose ndenje tentim te tille ndaj Enver Hoxhes, ne kohen kur ai ka qene ne pusthet !?
me sa di une.. nuk ka pasur asnji tentim atentati..
por megjithate ai eshte ruajtur mire..
nuk ka "shkelur kurre ne drras te kalbur"..
do te thote qe..ska hyre kurre aty ku nuk e ka pasur te siguruar vendin e njerzit..
psh berluskoni u krruajt.. vate hyri mes nje turme te cilen nuk e njihte..dhe e hengri.. tullen ne ftyre nga nje zagar i pabese..
enveri nuk luante me sigurine..
i mencur ishte..
..
O Brari, po ngadale o burre i dheut se nje skulpture sa do e shemtuar dhe pa vlera, nuk behet "tulle"..., por nga ana tjeter turrmat dihet, jane plote e per plote me psikopater!
Masat jene te marra..., ku edhe si rrezultat, ē'do angazhim eshte ē'menduri!
Jam dakort me ty, Berlyska e kerruajti shume me qeramidhe...![]()
Ka patur tre tentativa per atentate qe jane publikuar zyrtarisht dhe qe jane pranuar edhe nga ata qe do te kryenin atentatet . Mundet te kete patur edhe te tjere por siguria ka qene hermetike dhe as qe behet fjale te dilte ndonje informacion .
I pari ka qene gjate kohes se luftes kur nje oficer gjerman qe ishte dorezuar prane shtabit te pergjithshem u kap ne tentative e siper . Ky oficer qe tani nuk jam kam idene e emrit u shkembye me pas si rob lufte me disa partizane apo komuniste te kapur .
Rasti i dyte ka qene i atij nga Fushbardha , nuk ja mbaj mend emrin po mbiemrin me duket e ka patur Aliko . Ai erdhi nga SHBA-ja fshehtas , ku ishte arratisur dhe u kap tek nje apartament tek shallvaret ku kishte zene pozicion per te pare tribunen .
Rasti i trete ka qene grupi i Xhevdet Mustafes qe tashme njihet boterisht .
Por nga tre me afer tij ka qene vetem gjermani i cili u kap kur mbushi pistoleten ! te tjerat me shume kane qene lodhje e kote .
Krijoni Kontakt