Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355

Video shock per keqtrajtime ndaj femijeve.

Ngjarja ka ndodhur 2 dite me pare ne Itali, qyteti Pistoia.

3/12/2009

Pistoia, nate ne qeli per edukatoret e cerdhes.

Prokura i ka treguar prinderve qe kane bere kerkese videot shock qe deshmojne keqtrajtimet e dy edukatoreve te cerdhes "Cip e Ciop" te Pistoies.
    ''I kam pare te merrnin femijen tim qe eshte 10 muajsh. E merrnin me shpulla ne koke sepse nuk donte te hante. Imazhe te peshtira'' ka komentuar babai i ketij femije. '' O beni drejtesi ju qe jeni police ose do ta bejme vete'' ka thene nje mama.
    Nderkohe, nate ne qeli per dy edukatoret.

Hetimet kane vazhduar me telekamera te fshehura nga policia ne dhomat e kopshit.
    Keto hetime sollen ne arristemin e dy edukatoreve. Ne imazhe duket qarte dhuna qe eshte perdorur mbi keta femije. Dukej qarte qe i jepnin per te ngrene dhe te vjelluren kur keta femije villnin se sdonin te hanin. Femije te kapur nga floket, te lene ne erresire, ne te ftohte dhe pa uje.
    Keqtrajtime nga me te ndryshmet. Femija 10 muajsh duke u marre me shpulla ne koke nga edukatorja. Femije 14 muajsh ngritur ne ajer me gjithe sexhiolone.

Nje nene e tmerruar nga video kur pa cfare i ndodhte vogelushes se saj 14 muajshe shton: ''I kemi thene policise: O beni drejtesi ju ose do e bejme vete''.

Femije te ngritur ne ajer nga pulset e duarve te vogla.
    Midis filmimeve te shumta, eshte nje video qe tregon nje vogelush te vogel, me pak se 12 muajsh, i cili qan i ulur ne nje karige te vogel. Njera nga edukatoret e arrestuara e kap nga pulsi i dores dhe e ngren ne ajer. Me pas e mban ne krah dhe e rreh. Me ne fund e vendos ulur ne karrige dhe vazhdon akoma ta rrahe.

Hetimet kane filluar nga sjellja e nje vogelushe.
    Kur kthehej nga kopshi, kjo vogelushe mbyllte ne dollap kukullen e saj .
    Mamaja dyshon nga kjo sjellje e vogelushes dhe i kerkoi sqarime te vellait (te vogelushes). Ai i pergjigjet qe edukatorja ne kopesht e bente shpesh kete gje me te motren.
    Eshte ky nje nga senjalizimet qe vuri ne levizje kuesturen.

Kjo eshte nje nder videot e shumta te keqtrajtimeve.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 06-12-2009 mė 01:37

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355
    Keto jane gjera te tmerrshme. Sapo pashe dhe kete video nuk fsheh se me mallengjyen. Mezi arrita ta shoh deri ne fund kete lloj video.
    Keto persona qe keqtrajtojne femijet nuk kane vend ne shoqerine tone. Te kisha mundesi do ja beja jeten e pamundeshme ketyre plerave qe keqtrajtojne femijet.
    Keto plera burgun se kane asgje!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    me shume jam i zemerur me prinderit e femijeve.mos o Zot te kish qen femija im,se edhe sikur ta dija qe do shpenzoja pjesen tjeter te jetes ne burg,asaj edukatorie do ia kisha thy durt ke dera e kopshit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga soni12 : 10-12-2009 mė 03:22

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Ngjarja ka ndodhur 2 dite me pare ne Itali, qyteti Pistoia.

3/12/2009

Pistoia, nate ne qeli per edukatoret e cerdhes.

Prokura i ka treguar prinderve qe kane bere kerkese videot shock qe deshmojne keqtrajtimet e dy edukatoreve te cerdhes "Cip e Ciop" te Pistoies.
    ''I kam pare te merrnin femijen tim qe eshte 10 muajsh. E merrnin me shpulla ne koke sepse nuk donte te hante. Imazhe te peshtira'' ka komentuar babai i ketij femije. '' O beni drejtesi ju qe jeni police ose do ta bejme vete'' ka thene nje mama.
    Nderkohe, nate ne qeli per dy edukatoret.

Hetimet kane vazhduar me telekamera te fshehura nga policia ne dhomat e kopshit.
    Keto hetime sollen ne arristemin e dy edukatoreve. Ne imazhe duket qarte dhuna qe eshte perdorur mbi keta femije. Dukej qarte qe i jepnin per te ngrene dhe te vjelluren kur keta femije villnin se sdonin te hanin. Femije te kapur nga floket, te lene ne erresire, ne te ftohte dhe pa uje.
    Keqtrajtime nga me te ndryshmet. Femija 10 muajsh duke u marre me shpulla ne koke nga edukatorja. Femije 14 muajsh ngritur ne ajer me gjithe sexhiolone.

Nje nene e tmerruar nga video kur pa cfare i ndodhte vogelushes se saj 14 muajshe shton: ''I kemi thene policise: O beni drejtesi ju ose do e bejme vete''.

Femije te ngritur ne ajer nga pulset e duarve te vogla.
    Midis filmimeve te shumta, eshte nje video qe tregon nje vogelush te vogel, me pak se 12 muajsh, i cili qan i ulur ne nje karige te vogel. Njera nga edukatoret e arrestuara e kap nga pulsi i dores dhe e ngren ne ajer. Me pas e mban ne krah dhe e rreh. Me ne fund e vendos ulur ne karrige dhe vazhdon akoma ta rrahe.

Hetimet kane filluar nga sjellja e nje vogelushe.
    Kur kthehej nga kopshi, kjo vogelushe mbyllte ne dollap kukullen e saj .
    Mamaja dyshon nga kjo sjellje e vogelushes dhe i kerkoi sqarime te vellait (te vogelushes). Ai i pergjigjet qe edukatorja ne kopesht e bente shpesh kete gje me te motren.
    Eshte ky nje nga senjalizimet qe vuri ne levizje kuesturen.

Kjo eshte nje nder videot e shumta te keqtrajtimeve.

http://www.youtube.com/watch?v=laq_PeZY-L8
    Waa!Me duket e cuditshme sesi ekzistojne njerez te tille! Dhunojne ata qe jane me te pambrojturit,qe jane si engjej te vegjel.
    Nuk di sesi mund te reagoja nese do isha aty,nese do e kisha pare personalisht kete gje te tmerrshme
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nuk e di ju po une nuk po skandalizohem aq shume,
    te besh edukatoren eshte gje e veshtire dhe ka shume stress,
    une personalisht nuk i duroj dot kalamanjt (e te tjereve lol) dhe vallahi po te isha "edukator" do kisha perfunduar ne burg per infanticid.

Ajo gje qe duhet bere eshte testimi i rrepte psikologjik i te gjithe kandidateve qe duan te punojne si mesues apo edukatore te femijeve te vegjel.

P.S. femijet mund te jene ēdo gje perveē se engjej.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 10-12-2009 mė 04:55

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    allahu eshte i madh ai she qdo gje
    nje dit qdokush do gjykohet per veprimet e veta

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Po ti ishte femija im do kisha pas shummm deshir qe un te merrem me ate psikopate sepse ne shum raste ligji i shtetit nuk me knaq aspak.

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga soni12 Lexo Postimin
    me shume jam i zemerur me prinderit e femijeve.mos o Zot te kish qen femija im,se edhe sikur ta dija qe do shpenzoja pjesen tjeter te jetes ne burg,asaj edukatorie do ia kisha thy durt ke dera e kopshit.
    Mos u merzit se ketyre dy plerave ja kane bere betimin.
    Deri tani ka pasur shume kercenime per keto 2 plerat umane.

Citim Postuar mė parė nga Bani gjk Lexo Postimin
    Po ti ishte femija im do kisha pas shummm deshir qe un te merrem me ate psikopate sepse ne shum raste ligji i shtetit nuk me knaq aspak.
    Ke te drejte. Dynjaja vrasin dhe ja hedhin me 5 vjet burg. Nuk ka ligje.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    O zot si ka mundesi te sillen keshtu e aq me teper me keta engjejt e vegjel......

Nuk e di por nje gje te tille sdo e duroja dot e do shkoja ti vrisja keto plehra qe bejne keshtu....

Nuk kam fjale per te thene se sapo e pashe videon mu rrenqeth mishi.......si ka mundesi ekzistojne njerez te tille....

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355
    Vehet ne levizje populli i rrjetit.

Nga ''populli i facebook'' ndermjet nje grupi dedikuar kopshtit te Pistioia.
    Ne pak dite ka arritur gati 800 te shkruar. Ne faqen e social network behet thirrje per tu bashkuar ketij grupi sepse '' ndershkimi duhet te jete shembullor: mos te leme vetem keta prinder dhe mos ti leme alternativa drejtesise''.

Te shumta jane komentet dhe te shprehurit te zemeruarit. Ne ate faqe jane vendosur dhe videot e keqtrajtimit trasmetuar nga lajmet te cilat kane shtyre disa anetare te ketij grupi te shprehen: ''denim vdekje'' per edukatoret e fajesuara.

Edukatorja kerkon falje.
    Nga burgu njera nga edukatoret ka kerkuar falje. E ka bere ndermjet avokatit te saj.
    Me tej ka shtuar: '' Anna Laura Scuderi eshte e semure. Ka nevoje per kura''.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •