Nje budalla me pak per popullin
Duhet te ishte dhe nje opsion tjeter.'' Nuk me takon mua ta percaktoj.''
Feelings change - memories don't.
Kjo ska te bej me shqiptart fare sekush asht ashtu apo keshtu ,shteti ka nevoj per udhheqs te mir qe nuk dalin mbi ligjin.Ket te drejt qe i jep Z .Sali berisha vertet esht per te ardh keq..Me kete qeshtje duhet te meret ligji dhe mjeksia se akuzat e ndersjella skan te mbaruar,prandaj edhe ky sondazh eshte vetem per te perqar edhe me Shqiptart e kesaj toke qe te kqijat e medha ju a sillim vet.Do kisha pase deshire qe me pak te flitet per sala e rama po te punojm se as gje sdo na vij prej qelli pose reshje debore ka fundi i javes.pershendetje !!!....
Mjafton te mos votosh !
Ne parlament aprovohen ligje dhe projekte qe jane te rendesishme per ate vend, Edi me kompani bokojtojne parlamentin,
rrin rrugve tu thirre 'akrakadabra hapni kutia'.
E kujt i sherben kjo , pervecse liderit te PS.
Edi Rama eshte nje person publik, nuk ka me jete private per te .
Normal qe do dalin lloj-lloje historirash dhe vidiosh nga me te cuditcmet
Keto zgjedhje (te pakten per mua) treguan se ne vitet e ardhshme nuk do jete me vetem nje parti ne pushtet, do kete koalicion.
Ps.Megjithse jo cdo vidio qe gjeni neper You tube duhet postuar ne forum !
Jeto sot se neser nuk i dihet
une kom ndegju shum ma moti qe Rama hala nuk e ka vertetimin e mjekut se osht sheru , por kjto e tregojn edhe sjelljet e ti KRejt bota i thot hin more n'parlament e ecni perpara ky muti kishe une po boj diqka , kjo tregon definitivisht qe rama osht manipulator i madh ka arrit kogja , une jom nda i zhgenjym me garen e frot zgjedhore qe osht bo midis rames e berishes , berisha ka pa vy me fitu bindshemm jo per 2-3 ulse , po t'ishte berisha nKosov nuk kish pas Konkurenc pa dyshim qe permi 80% e kish pas perkrahjen .
We are all Aliens
Qyqa mi none nje hale me pak aman , kur ?
Po kto gam gam bojne se skan b,y,t,h ta bejne me verte ..
le ta vrasin te dy keta rolat veten , qe keshtu populli te shpetoje njehere e mire nga idjotsite e tyre.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
jam shume i prekur prej gjestit humanitar te salis per shpetimin e jetes se edverit ... tregon karakterin thellesisht human ... eshte mesuar tu sherbeje me besnikeri biroistave ... nashi edhe brezit tjater ...
>>> Gjerat jane shume me te thjeshta.
>Me Salen jane ata qe kane interes se per ndryshe nuk do i shkonin pas per asnje sekond dhe atyre qe nuk u rreh fare se ca bohet me shqiperine.
>Me Edin jane ata qe kane interes dhe ata qe nuk jane dakort me kete menyre qeverisje te vendit te tyre.
>Pra nese shumica mendon si rasti i pare le te vazhdojme sic jemi, nese shumica mendon si rasti i dyte atehere le te vine ne pushtet.
La verita' ti rendera' libero!
Krijoni Kontakt