Close
Faqja 8 prej 28 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 276
    ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    sabit geci eshte ai qe ne mes te prishtines ka tentuar ta vrase edhe hysen cekajn, te birin e deshmorit sali cekaj, i cili ne ato momente ishte i shoqeruar nga sejde tolaj dhe nje shok i sejdes.

kjo eshte ndershmeria e sabitit me motren e tij, te ciles tash i "paska ra ndermend" ta padit gani gecin per burrin e saj te dashur.

sa i perket akuzes ndaj ganiut, kjo mua me gezon, sepse tani (saktesisht pas gjykimit) do ta kuptojne edhe ata qe nuk paten interes te lexojne librin "pa maska", se kush ishte, kush eshte dhe kush do te jete gani geci - njeri prej shtat vllezerve qe ishin qe te gjith ushtar te ushtrise tone te lavdishme!

per korrektesi po ju them edhe kete:
    po doli nga gjykimi i ganiut se ganiu eshte vrases ordiner dhe ka vrare sandokanin per motive te uleta, e jo ne vetembrojtje, do te jem i pari qe do ta mallkoj ganiun, sikurse i mallkoj te gjith ninxhat qe kan vrare njerez te ndershem!

deri atehere, lexo me poshte...
    shihemi n´gjykate

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    E para, akoma pa u mbajt gjyqi që tash e dimë që " ganiu do t'pohoj që këtë gjë e ka bërë në vetëmbrojtje" sepse ai besoj që nuk është budalla që t'pohoj " po e kam vrarë për motive të ulëta".
    Pse e paditi e veja e Abedinit Gani Gecin?
    Pak ditë më herët ca diskutant e shtronin pyetjen "përse nuk po e padit Familja Gani Gecin?" dhe kur ajo e bëri këtë gjë, filluan të kërcejn si zorra në prushë!
    Secilin Njeri do ta provokonte paraqitja e pandershme e Gani Gecit që kërkonte të dihet se kush e vrau Udbashin Ymer Kllokoqin për të cilin nga disa shkrime të disa diskutantëve këtu kuptuam që ai paska qe¨në Dajë i babës së dikujt!
    Secilin Njeri do ta iritonte cili do qoftë ai, nëse deklaron " duam të zbulojm se kush e vrau atë apo këtë" nëse ai që kërkon këtë gjë është vet njëri nga vrasësit.
    Secilin Njeri do ta iritonte nëse një deputet deklaron që në Parlament ka njerëz Kriminel nëse ai vet është njëri nga ata.
    PRa, me një fjalë nuk mundet një Prostitutk ti thotë Prostitutkes tjetër: Ti je kurvë!
    Njëra nga arsyet kryesore që e veja e Abedinit e padit Gani Gecin janë ato që ceka më lartë!
    Cila grua, cili djalë, cila vajzë do t'mund të ishte e qetë nëse Ai që ua ka vrarë babën - del publikisht dhe kërkon të zbulohen të tjerët, nëse akuzon të tjerët e në të njëjtën kohë e di që ka bë vepër të njejtë për të cilat akuzon të tjerët!
    A nuk është e mjaftueshme të thuhet që" s'mund ta hapë televizorin dhe fëmijët ( jetimët) të shohin në TV-e atë që u ka vrarë babën!

Gani Geci deri dje thoshte " po unë e kam vrarë por në vetëmbrojtje" ndersa tani pas padis e nderroj bishtin dhe tha" nuk e di a e kam vrarë unë apo dikush tjetër " dhe deshi fajesin ta vë tek shokët e abedinit.
    Njeriu që ndryshon deklaratë sa herë t'i teket më së paku është Njeri!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    preng, une u deklarova qe do distancohem nga ganiu, nese gjygji e shpall fajtor.

po ti, si do veprosh ti, nese shik-sat shpallen vrases dhe shantazhues?
    do distancohesh ti nga kadri veselat e kupo-limat?
    shihemi n´gjykate

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Perpos saj ai ganiu mbledhe deklarata nga luftetaret [me siguti me forc] dhe don te shfajson veten per nje vrasje te plani fikuar ,jo edhe aq mirsepse ka len shum gjurm.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    [QUOTE=Preng Sherri;

A nuk është e mjaftueshme të thuhet që" s'mund ta hapë televizorin dhe fëmijët ( jetimët) të shohin në TV-e atë që u ka vrarë babën!

[/QUOTE]

Po rren ore kjo e veja .. shtohet pytja logjike pse kjo nuk ka raporte me vellezerit e sandokanit?!

Pse ata nuk merren me kete ceshtje??!!

Kjo rren aq sa eshte vjeter dhe mjere;Kjo shiqon tv madje ato kanalet pasmesnate ato: ku digjet zjarri ..

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Justi...gani po dihesh...por cili prej ktynve esht drugari Ademi? edhe libra mundet edhe nje i qmendur me shkrue por kush i lexon ato ...apo agjentet e udbes.,.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga deqanas Lexo Postimin
    preng, une u deklarova qe do distancohem nga ganiu, nese gjygji e shpall fajtor.

po ti, si do veprosh ti, nese shik-sat shpallen vrases dhe shantazhues?
    do distancohesh ti nga kadri veselat e kupo-limat?
    Unë për asnjë milimetër nuk do të distancohem nga veprimtaria e prof. Jakup Krasniqit qoftë ajo para lufte gjatë luftës dhe pas luftës!
    Për asnjë milimetër nuk do të distancohem nga veprimtaria e Kadri Veselit gjatë luftës dhe para luftës ndërsa pas Lufte asnjëherë në jetën time se kam takuar!
    Unë mund të distancohem nga ata që e kanë vrarë Xhemajl Mustafëm ma kushdo qofshin ata; nga ata që e kanë vrarë Komandant " Murrizin" dhe ushtarë tjerë të UÇK-ës!
    Sa i përket Gani Gecit, Ai është në pozitë të pavolitshme ngaqë padia e ngritur kundër tij ka një akuzues që fletë Qartë dhe e cila akuzon për dy tentim vrasje të Ganiut dhe një vrasje për të njëjtin person.
    Nga ana tjetër arsyetimi i Ganiut nuk merret parasysh para organeve të drejtësisë ngaqë Ai si " doras" nuk mund të pohoj që ka " bë krimin" sepse do të dënohet por sipas rregullës ai do t'mundohet të shfajësoj vetën.
    Tashti, pas kësaj që u ngrit padia deputeti Geci duhet të dorëzoj mandatin e deputetit dhe nëse nuk e bë këtë gjë aherë Parlamenti duhet të kërkoj heqjen e imunitetit të deputetit , largimin e tij nga parlamenti.
    Mendoj që në të ardhmen Këshilli Zgjedhor duhet të ketë Komisionin e posaqëm për Pastrimin e figurave dhe i cili do t'mirret me kandidatët që paraqet një Parti; nëse ata në të kaluarën kanë qenë në kundershtim me ligjin duhet t'ju ndalohet kandidimi!
    Tashti, të presim gjykimin dhe përpos Sanies që pohon se Ganiu ka tentuar dy herë të vrasë Abedinin asnjeri nuk e di më mirë këtë gjë duke përjashtuar Ganiun nga ky rast; rreth vrasjes së Abedinit me siguri do të flasin ata që kanë qenë pjesmarrës dhe dëshmia e tyre do t'mirret më shumë parasysh në krahasim me dëshmin e bashkëshortes që mundet me qenë subjektive sikurse dëshmia e ganiut që mundet me qenë jo Reale!

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Justiniani Lexo Postimin
    Po rren ore kjo e veja .. shtohet pytja logjike pse kjo nuk ka raporte me vellezerit e sandokanit?!

Pse ata nuk merren me kete ceshtje??!!

Kjo rren aq sa eshte vjeter dhe mjere;Kjo shiqon tv madje ato kanalet pasmesnate ato: ku digjet zjarri ..
    Duhet të jesh pak më i kulturuar zotëri sepse megjithatë Ajo s'pari është femër, grua, nënë dhe e dyta bashkëshorti i saj është dëshmor i kombit dhe një nga të parët që u rreshtua në UÇK-ë!
    Tashti në rren apo nuk rren për këtë gjë do të vendos Opinioni Publik; ajo akuzën nuk e bëri në odë burrash por para Opinionit Publik!
    Ajo se nuk e lëshi TV-en sepse nuk mundet të shikoj s'bashku me fëmijët Njeriun që u ka vrarë babain është e vërtetë sepse vehuni në lëkurën e saj dhe më thoni a do t'mund ta shikoni atë që u ka vrarë më të dashurin e familjës!
    Sa për mardhenjet me vëllezrit e Sandokanit e dimë që rrallë ndonjë grua ka mardhenje t'mira me familjarët e burrit! Është diçka Personale dhe mbrenda Familjës gjë që t'i s'mund ta dish!
    Ndoshta as kjo s'do të mirrej me këtë çështje por dalja në TV-e e Gecit dhe kërkesa e tij për të gjetur ata që kanë vrarë ( deshmitari fliste vetem për vrasjen e spiunëve të Serbisë) Kllokoqët apo edhe Broshët ka prodhuar një ndjenjë të fjetur tek ata që e kanë bërë padinë!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ne kurr nuk kemi me u shvillu si shoqeri sepse derisa ka njerz qe krimin e mbroin,po le te jet kush do qoft e jona eshte te bejm presion tek drejtesia qoft vendore por edhe nderkombetare qe te gjitha te zbulohen dhe te gjith te marrin denimin e merituar,qfar lidhje ka ajo se qfar emri ka.
    Perderisa nuk e bejm nje gje te till gjithmon do ket kunderthenje dhe asnjeher nuk do merremi vesh per asgje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Edhe një duhet ta keni të qartë. Po të mos flietj sot për vrasjen e Sandokanit, do të flitej për vrasjen e Gani Gecit. Aty puna ka shkuar si në filma.

Faqja 8 prej 28 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •