Close
Faqja 5 prej 28 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 276
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga Drityll Lexo Postimin
    Tash i ftoj te gjithe ata qe jane me Gani Gacin mos te shkruajne ne kete teme, sespe keta serbosslavet marksisto leninniste e kane hap kete teme veç me ballancue ate ku akuzohet me te drejteb SHIKU per vtasjet ne Kosove.

Poshte sllavo-marksisto-leninisto te SHIK-ut dhe te Edi Rames qe po mundihet edhe ai me rrzue Qeverine e Sales per me mujt me ik kriminelet nga Kosova.
    Jam ne dakord me mendimin tend vetem nje duhet te shtoj..

Kjo meqka e Sandokarit kishte qene ne serbi tok me Bllacen por ajo kishte qendrim 10 vjeqar atje..

Tani pasi qe Shiku u mor vesh me Bia e serbise se eshte koha e duhur qe ju te shfaqni faktet rreth krimeve do te shperbleheni.. e sa interesant qe te dy keta antar jane edhe antar te PDK edhe te Shikut.

Kjo llapjanka qenka ne kajdin e kesaj vejushkes se Kadri Veseli..ani kur tha jam e 'arsimuar' thuase ne nuk njohin njerzia se sa e arsimuar eshte Sanija e Sheremet Gecit hahahh..

Kjo ne vitet 1984-5- ka qene ne gjimnaz e pastaj nje vit ka vijuar shkollen tregtare .. edhe aty ka qene e dobet ..sic e dini ju te gjithe qe ne ate kohe ne
    drejtimin tregar qe ishte vetem nje vit vijonin mesimet nxensit me te dobet,asokohe.

Dhe sa poshter eshte meqka kur thot se edhe nese vellau im eshte kriminel une nuk kam cka i bej ..po ti meqko e din se Sabit Geci ka qene hajn kriminel ,kolaboracionist,i Iliejes shefit te policise ne Skenderaj..si kolaborocionist qe ishte
    e leshuan nga burgu per ta vra Adem Jashari i cili ka pohuar vet qe serbet ia kishin dhene 200.000 .DM asokohe per ta vrare komanadant Ademin.

Me te kuptuar kete lajm Shaban Jashari ia kishte trehequr verjtjen Ademit me duke i the "biro ky mangupi i Sheremetit fjalen e kishte per Sabit Gecin i paska hanger nje thes pare eshte ma mire ta heqesh qafe se do ia shohim sherrin..

Ademi kishte then do ta hedh ne aksione dhe me ne fund do ia mbath kepucet..ky kishte degjuar kete nga Rexhep Selimi dhe shkon e lajmeron Ilien per tere planet e Adem Jasharit dhe e hedh Ademin ne gracke e edhe luftetaret e tjere me finokeri i largon qe te mos e mbeshtesin Adem Jasharin gjat operacionit te forcave qe do te ndremirrnin kunder Adem Jasharit.

Keshtu pra adem Jashari ka rene ne gracken e Sabit Gecit dhe sa qe eshte serbia fajtore per ate masaker aq eshte edhe Sabit Geci e Rexhep Selimi.Keshtu do ta regjistroj historia kete fakt te pakontestuar.Nese dikush do te kundershtonte kete fakt le te me thot ku ishin 'ushtaret dhe ushtaraket ' e UCK-se gjate ofenzives serbe kunder Jasharajve..pra e verteta eshte e hidhur por keto jane realitete te cilat nuk mund t'i mohoj nje vejushe/meqke ose nje hajdut,i pabese sic eshte Sabit Geci.

Kjo vejushka bie ne kundershtim me veten e saj kur pretendon ne dike tjeter se eshte kriminel e nuk e sheh e gjora se me kriminel se Sabit vellai i saj dhe Sandokani burri saj nuk ka pas..

Sandokani ne fshatin Runik ka fundi i shtatorit e ka vra nje berber te shkrete mu para 6 femijeve dhe gruas Muhamet Brica e quanin ..e ka vra vetem pse ai si barber dhe nje here aty ke ai kishin qeth floket nje serb.Per kete e etiketoj si spiun dhe e masakroj mu para familjes.

Edhe ne Kline rastin e njefar Ali Racit edhe ate disi ne kete menyre e ka ekzekutuar.. per kete rast jane denuar Tahir Desku dhe Dibran Fyelli si bashkepuntor ne kete krim..

Ndersa Krimet e vellaut te vejushkes jane nje numer trefish me te Ballaces..Ky Sabit ka vra njerz te pafajshem edhe para lufte ndersa gjate luftes edhe ka dhunue edhe ka vra..

Ja vetem nje detal :Nje 'shok ' i Sabit Gecit nga Dibra quhej Petrit ai ishte ftuar ne Kosove nga Sabiti i cili me ne fund edhe vritet nga Sabiti.Po e pershkruaj shkurtimisht kete rast:Sabit hajni operonte ne trenin Akropolis qe fillonte askohe ne Athine dhe stacionin e fundit e kishte ne Munich te Gjermanise ..njerzit qe udhetonin me ket tren zakonisht ishin puntor turq,serb,grek,shqiptar,maqedon slloven,kroat qe te gjithe ishin te punsuar perkohesisht ne Gjermani dhe ky Sabit qe prej Lublane deri ne Fushe Kosove vidhte puntoret e shkrete ne ate tren.

Ne Slooveni gjegjsisht ne Lulljane njihet me kete Petritin nga Dibra..ky Petriti ishte nje tregrar dhe si tregtar qe ishte kishte siguruar fitime te mira.. dhe kur erdhi lufta Sabiti e ftoj ne Kosove . Erdhi Petriti si ke miku,shoku dhe kur erdhi Zabiti i tha tani je i kidnapuar ose 1.000.000 DM ose do te shkoj koka,u befasua Petriti!!Beri nje telefonate ne Maqedoni i tha te vellait Flamurit me sjell 1000.000 se jam kidnapuar nga serbet dhe nuk me leshojne dot po nuk pagova kete shume parash..Flamuri i ben gati 600.000 dhe prap nuk e liron Sabit Geci..

Sabiti i kerkon edhe 200.000 mije ky Petriti i thot nuk kena me Sabit..dhe ky Sabiti ate nate dehet dhe ne nje kulle ne fshatin Baks ku ishte i kidnapuar Petriti aty edhe eshte dhunuar ne menyren me barbare.Ia kishte ven doren permbi stufe kur stufa ishte e skuqur nga zjarri i madh dhe nen ate presion duke ia ojekur doren i kerkonte dhe shumen tjeter te parave.. edhe argetohej me kete viktime edhe pinte alkohol edhe me tutje diku pamesnate pasi qe ia dogji doren dhe siguroj shumen tjeter te lekve qe vinin ditet e ardhme e nxori revolen nga brezi dhe qelloj mbi te i shkaktoj vdekjen e mnjehershme.

Pastaj e moren e varrosen ne nje vend te panjohur dhe kur familja e tij filluan ta kerkojne u thoshte se me duhen kaq e kaq lek per ta gjetur dhe akoma me shume u mori lek per Petritin te cilin e kishte maskruar ne bese duke i marre edhe haraqin deri ne maja.Me ne fund e akuzonte e vrava petritin se ishte spiun..

Keto krime kjo meqka e Azem Syles nuk i tregon por jemi deshmitar te ngjarjeve te tilla qe kane bere tandemi Sabiti-Sandokani.

Ka edhe shume femra qe jane dhunuar nga Sabi Geci dhe disa nga to jane vrare ma pastaj por ka nga ato qe i kane shpetuar vrasjes por jo dhunes njera nder to eshte nje vajze nga Mitrovica e cila tani jeton ne Gjermani.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    kjo eshte edukata e jote familare qe te kan edukue
    perse me shan vetem qe ti qita rrenet ne fush heeee
    hik merre qekiqin e sharren e drejt ne baushtell e le politiken ti
    se dy dhi me ti dhan me i rue njanen e hup
    more sharragjia i keq
    koke nervoz se nuk po ju pranoin ma ambasada
    po e dini ti ku eshte ne frankfurt dhe per cilen e kam fjalen
    Ski qa me qit ne fush ti, keni mbet ju vet ne fush, ju kane dal prej kontrolle kriminelt qe keni pagu edhe tash sjeni tu dit qysh me ja ba qaren.

Nejse shyqyr qe se keni larg, fara ka me ju hup se edhe Zoti shume ju ka duru.

Ty skam qa me te than se te kam than gjith, ti je me i mjeri nder te gjithe, sepse ju sherben te mjereve.

Kshyri faktet qe po shkrujn njerezit e pergjigju mos u mirr me frankfurtin ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-11-2009
    Postime
    3

Populli Ka Vesh.historia Verteton.

MIQ TE NDERUAR,mendoj se jemi ne nje situate te veshtire ketyre diteve pas daljes ne skene te disa dukurive nga disa njerz te quditshem.por ajo qe deshiroj te them eshte se nuk eshte mire te mundohemi ta gjejme fajtorin ne mjegull te dendur.LE TA PRESIM TE VERTETEN PREJ ATYRE QE E KAN SHKRUAR KETE PJESE TE HISTORISE,me apo pa dashje,me apo pa gjak.

i/e regjistruar Maska e Arberl
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    48
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    JA KY GANI GECI ESHT VRASESI KRYESOR
    KRIMINEL DHE SABOTUES NE KOHEN E LUFTES NE KOSOVE
    Nuk eshte aspak e vertete qe Gani Geci eshte vrasesi kryesor, perkundrazi ai eshte nje njeri i ndershem dhe luftetar i vertet si ne kohen e luftes por edhe ne paqe per drejtesi dhe shtet formim. More njerez si ka mundesi , si mundeni qe ta dezinformoni opinionin, sigurisht jeni te paguar nga ato parti poitike qe jeni te angazhume dhe qe ju japin pare me ore ju paguajne vetem e vetem per te shkruar raportet e tyre ditore dhe politikat qe ata i kane per ti fshehur krimet e organizume qe deri me sot nuk kane guxur as mediat qe ti lajmerojne ne lajme, besa edhe sot e kesaj dite nuk guxojne ta bejne, shikoni lajmet e RTK sa te cenzurura jane .

Per Gani Gecin, flitet shume mire qe disa here kane dashur qe ta vrasin ate bashke me vellezerit e ti -ne kohen e luftes, pikerisht, nga armiku famkeq serb por gjithashtu edhe nga ato levizje ilegale qe jane tashme te ditura edhe per popullin. por si duket asgje nuk paska bere serbi ne kohen e luftes cka kane bere shqiptaret njeri tjetrit ne kohen e paqes .

Jane me shume se 800 dosje gjithesej 860 dosje per vepra kriminale, vrasje , krim i organizuar, korrupsion, vjedhjet e milionave ato dosje e dini qe jane ne EULEX -dhe arrestimet do te nisin pas zgjedhjeve me balotazh qe jane. Ato krime do te zbardhen. cka menduat ju. te gjitha ao vrasje qe jane bere nuk do te zbulohen kurre apo cka menduat ju, JO do te zbulohen. vet fakti qe te gjitha ato vrasje qe nuk jane zbuluar deri me tani, anipse kane qene te njohura per nje pjese te popullit por nuk kane guxuar te fliten pasi qe te ka kushtuar me jete, vet fakti qe njerez qe nuk kane pasur kulm mbi koke jane pasuruar dhetani kane pasuri aq te madhe sa qe veq te mendosh thua wow vall si e beri per nje periudhe kaq te shkurtet kohore, tregon qe dicka nuk eshte ne rregull, Ju e dini shume mire se pikerisht aty ne ate qeveri te Kosoves ka njerez qe nuk e meritojne ato pozita qe kane por forca dhe dhuna qe kane perdorur jane aty, njerez te cilet nuk dijne shkrim lexim, njerez qe kane te flacifikur diploma dhe sot thirren ne doktor shkecash.

Ju e dini shume mire qe edhe te ndjerin Ibrahim Rugova kane dashur ta vrasin, ju e dini qe Rugoven serbi nuk ka guxuar ta vras edhe pse ka qene ne duar te tyre por shqiptari deshi ta vrasi sa ishte gjall. Nje njeri si Rugoven njeri qe e ka nderu bota, kane folur per politiken e ti paqesore sarkazmen dhe intelegjencen e ti, dalin keta gjunglash , malok te pagdhendur duke e shar dhe duke e injoruar dhe tentuar ta vrasin . A po mendoni qe dicka nuk eshte ne rregull ketu...

Askush nuk ka me shpetu prej atyre veprave kriminale qe kane bere, duke perfshi ketu te gjitha partit. dhe po gezohem per kete, nuk i perkas asnje partie, dhe kam informata shume te sigurta qe pothuajse nga te gjitha partit jane te prekur njerez qe kane bere krime vrasje pas luftes.

Kurse ju qe keni akuzuar Gani Gecin, gabim e keni, ai ka qene ne vet mbrojtje. ai mire ia ka be edhe Xhavit Halitin qe e ka rrahur pas deklaratave te rrejshme qe i jep neper TV tona qe te gjitha jane te ndikuara nga disa parti politike qe tashme veq dihen.

Burgu i Dubraves eshte duke bere vendin per arrestimet qe do te ndodhin, ata kane thene qe hajni i veturave nuk mund te futet ne nje burg me hajnin e milionave parave te vjedhura as me vrasesit e krimeve te organizume ne Kosove qe kane ndodhur per luftes. eshte ofendim per hajnin e kerreve-veturave lol.

Sa mire qe erdhi kjo dite, dhe po zbulohen krimet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arberl : 06-12-2009 më 13:46
    When people fear their government,that is tyranny; when government fears the people, that is LIBERTY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Justiniani Lexo Postimin

Kjo meqka e Sandokarit kishte qene ne serbi tok me Bllacen por ajo kishte qendrim 10 vjeqar atje..

Tani pasi qe Shiku u mor vesh me Bia e serbise se eshte koha e duhur qe ju te shfaqni faktet rreth krimeve do te shperbleheni.. e sa interesant qe te dy keta antar jane edhe antar te PDK edhe te Shikut.

Kjo llapjanka qenka ne kajdin e kesaj vejushkes se Kadri Veseli..ani kur tha jam e 'arsimuar' thuase ne nuk njohin njerzia se sa e arsimuar eshte Sanija e Sheremet Gecit hahahh..

Kjo ne vitet 1984-5- ka qene ne gjimnaz e pastaj nje vit ka vijuar shkollen tregtare .. edhe aty ka qene e dobet ..sic e dini ju te gjithe qe ne ate kohe ne
    drejtimin tregar qe ishte vetem nje vit vijonin mesimet nxensit me te dobet,asokohe.

Dhe sa poshter eshte meqka kur thot se edhe nese vellau im eshte kriminel une nuk kam cka i bej ..po ti meqko e din se Sabit Geci ka qene hajn kriminel ,kolaboracionist,i Iliejes shefit te policise ne Skenderaj..si kolaborocionist qe ishte
    e leshuan nga burgu per ta vra Adem Jashari i cili ka pohuar vet qe serbet ia kishin dhene 200.000 .DM asokohe per ta vrare komanadant Ademin.

Me te kuptuar kete lajm Shaban Jashari ia kishte trehequr verjtjen Ademit me duke i the "biro ky mangupi i Sheremetit fjalen e kishte per Sabit Gecin i paska hanger nje thes pare eshte ma mire ta heqesh qafe se do ia shohim sherrin..

Ademi kishte then do ta hedh ne aksione dhe me ne fund do ia mbath kepucet..ky kishte degjuar kete nga Rexhep Selimi dhe shkon e lajmeron Ilien per tere planet e Adem Jasharit dhe e hedh Ademin ne gracke e edhe luftetaret e tjere me finokeri i largon qe te mos e mbeshtesin Adem Jasharin gjat operacionit te forcave qe do te ndremirrnin kunder Adem Jasharit.

Keshtu pra adem Jashari ka rene ne gracken e Sabit Gecit dhe sa qe eshte serbia fajtore per ate masaker aq eshte edhe Sabit Geci e Rexhep Selimi.Keshtu do ta regjistroj historia kete fakt te pakontestuar.Nese dikush do te kundershtonte kete fakt le te me thot ku ishin 'ushtaret dhe ushtaraket ' e UCK-se gjate ofenzives serbe kunder Jasharajve..pra e verteta eshte e hidhur por keto jane realitete te cilat nuk mund t'i mohoj nje vejushe/meqke ose nje hajdut,i pabese sic eshte Sabit Geci.

Kjo vejushka bie ne kundershtim me veten e saj kur pretendon ne dike tjeter se eshte kriminel e nuk e sheh e gjora se me kriminel se Sabit vellai i saj dhe Sandokani burri saj nuk ka pas..

Sandokani ne fshatin Runik ka fundi i shtatorit e ka vra nje berber te shkrete mu para 6 femijeve dhe gruas Muhamet Brica e quanin ..e ka vra vetem pse ai si barber dhe nje here aty ke ai kishin qeth floket nje serb.Per kete e etiketoj si spiun dhe e masakroj mu para familjes.

Edhe ne Kline rastin e njefar Ali Racit edhe ate disi ne kete menyre e ka ekzekutuar.. per kete rast jane denuar Tahir Desku dhe Dibran Fyelli si bashkepuntor ne kete krim..

Ndersa Krimet e vellaut te vejushkes jane nje numer trefish me te Ballaces..Ky Sabit ka vra njerz te pafajshem edhe para lufte ndersa gjate luftes edhe ka dhunue edhe ka vra..

Ja vetem nje detal :Nje 'shok ' i Sabit Gecit nga Dibra quhej Petrit ai ishte ftuar ne Kosove nga Sabiti i cili me ne fund edhe vritet nga Sabiti.Po e pershkruaj shkurtimisht kete rast:Sabit hajni operonte ne trenin Akropolis qe fillonte askohe ne Athine dhe stacionin e fundit e kishte ne Munich te Gjermanise ..njerzit qe udhetonin me ket tren zakonisht ishin puntor turq,serb,grek,shqiptar,maqedon slloven,kroat qe te gjithe ishin te punsuar perkohesisht ne Gjermani dhe ky Sabit qe prej Lublane deri ne Fushe Kosove vidhte puntoret e shkrete ne ate tren.

Ne Slooveni gjegjsisht ne Lulljane njihet me kete Petritin nga Dibra..ky Petriti ishte nje tregrar dhe si tregtar qe ishte kishte siguruar fitime te mira.. dhe kur erdhi lufta Sabiti e ftoj ne Kosove . Erdhi Petriti si ke miku,shoku dhe kur erdhi Zabiti i tha tani je i kidnapuar ose 1.000.000 DM ose do te shkoj koka,u befasua Petriti!!Beri nje telefonate ne Maqedoni i tha te vellait Flamurit me sjell 1000.000 se jam kidnapuar nga serbet dhe nuk me leshojne dot po nuk pagova kete shume parash..Flamuri i ben gati 600.000 dhe prap nuk e liron Sabit Geci..

Sabiti i kerkon edhe 200.000 mije ky Petriti i thot nuk kena me Sabit..dhe ky Sabiti ate nate dehet dhe ne nje kulle ne fshatin Baks ku ishte i kidnapuar Petriti aty edhe eshte dhunuar ne menyren me barbare.Ia kishte ven doren permbi stufe kur stufa ishte e skuqur nga zjarri i madh dhe nen ate presion duke ia ojekur doren i kerkonte dhe shumen tjeter te parave.. edhe argetohej me kete viktime edhe pinte alkohol edhe me tutje diku pamesnate pasi qe ia dogji doren dhe siguroj shumen tjeter te lekve qe vinin ditet e ardhme e nxori revolen nga brezi dhe qelloj mbi te i shkaktoj vdekjen e mnjehershme.

Pastaj e moren e varrosen ne nje vend te panjohur dhe kur familja e tij filluan ta kerkojne u thoshte se me duhen kaq e kaq lek per ta gjetur dhe akoma me shume u mori lek per Petritin te cilin e kishte maskruar ne bese duke i marre edhe haraqin deri ne maja.Me ne fund e akuzonte e vrava petritin se ishte spiun..

Keto krime kjo meqka e Azem Syles nuk i tregon por jemi deshmitar te ngjarjeve te tilla qe kane bere tandemi Sabiti-Sandokani.

Ka edhe shume femra qe jane dhunuar nga Sabi Geci dhe disa nga to jane vrare ma pastaj por ka nga ato qe i kane shpetuar vrasjes por jo dhunes njera nder to eshte nje vajze nga Mitrovica e cila tani jeton ne Gjermani.
    --------------
    Justinian,
    Keto jane gjera serioze dhe, nese nuk e ke ditur- minimumi i burgut per keto akuza ,nese vertetohen,eshte 40 vjet burg...
    Nuk eshte korrekte te keqperdoret FSH, per akuza te ketilla.Keto akuza, duhet te denoncohen ne polici dhe prokurori.
    Ju lus, te jeni shume me serioz per keto gjera,sepse ka nje kod nderi edhe per akuza.
    Nese akuzoni keshtu ne menyre anonime,jeni bashkefajtor.....,dhe vetem dezavuoni te drejten per ndjekje te krimit dhe kriminelve.
    Jane gjera serioze keto,mbani mend !

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Njëri atje më lartë kishte sjellë disa fragmente nga libri i Gecit " Lufta pa maska" libër që personalisht se kam lexuar por që i lexova dy fragmentet e para dhe duke parë që kemi të bëjmë me përralla nuk e lexova më tutje!
    Por ti zotëri tasjani - ferizaj qenke i krisur nëse se ke për detyrë një gjë tjetër!
    Asnjeri që vret nuk është budalla që veten ta bëjë fajtor kështu që Gani Geci të gjitha ato që i ka shkruar është më së e vertet që ska Treguar Drejt!
    Llogjikisht është e vërtetuar që asnjeri nuk e tregon ngjarjen ku vet është i implikuar drejt por që të gjithë e tregojn në atë mënyrë që veten ta paraqesin sa më të mirë!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    --------------
    Justinian,
    Keto jane gjera serioze dhe, nese nuk e ke ditur- minimumi i burgut per keto akuza ,nese vertetohen,eshte 40 vjet burg...
    Nuk eshte korrekte te keqperdoret FSH, per akuza te ketilla.Keto akuza, duhet te denoncohen ne polici dhe prokurori.
    Ju lus, te jeni shume me serioz per keto gjera,sepse ka nje kod nderi edhe per akuza.
    Nese akuzoni keshtu ne menyre anonime,jeni bashkefajtor.....,dhe vetem dezavuoni te drejten per ndjekje te krimit dhe kriminelve.
    Jane gjera serioze keto,mbani mend !
    Keto ,nuk jane gjera te reja,as te shpikura; dhe per ate 40 vjetshin duhet ta bart Zabiti i Gecve dhe zagaret perreth tij ,qe jane me forme dhe parmbajtje kriminel..

Nuk ka ketu te paverteta; me shpifje sherbeheni ju klysht e dulles..
    Dulla ne kohen e vet pat themeluar akademi qenesh per lehje sepse telallet
    e terrorit nuk i mjaftonin.Por u plandos per dhe ai dhe sisitemi kanibal qe kishte ndertuar per te luftuar shqiptaret,keshtu edhe keta enveristet e Kosoves jane duke pesuar te njejtin trend te shperberjes vetem ketyre nuk u zgjati sa i zgjati dulles.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Keto ,nuk jane gjera te reja,as te shpikura; dhe per ate 40 vjetshin duhet ta bart Zabiti i Gecve dhe zagaret perreth tij ,qe jane me forme dhe parmbajtje kriminel..

Nuk ka ketu te paverteta; me shpifje sherbeheni ju klysht e dulles..
    Dulla ne kohen e vet pat themeluar akademi qenesh per lehje sepse telallet
    e terrorit nuk i mjaftonin.Por u plandos per dhe ai dhe sisitemi kanibal qe kishte ndertuar per te luftuar shqiptaret,keshtu edhe keta enveristet e Kosoves jane duke pesuar te njejtin trend te shperberjes vetem ketyre nuk u zgjati sa i zgjati dulles.
    --
    -------------
    Lexo me shume ne FSH,e pastaj akuzo...
    Te falte zoti ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    --
    -------------
    Lexo me shume ne FSH,e pastaj akuzo...
    Te falte zoti ...!
    Nuk e kam dite se njeriu po u denoka 40 vite per akuza(fakte) ndersa nuk denohet fare per vrasje hahahah..Qenke gjykates me pervoje e ben drejtesine sipas kutit nemoklatures se kuqe..Mo verifikoje qe Petriti nuk eshte i vrare?
    Mo verifikoje qe Ganimetja nuk eshte dhunuar?

Dhe me pastaj gjyko!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Moderator perse lejoni sharje e fyerje ne ket forum nga nji serb i flliqt
    po ku ka shqiptar qe mund te thot ket qfar e ka than ky serb i terbuar
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 5 prej 28 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •