Close
Faqja 10 prej 28 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 276
    i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    gani geci eshte heroi me i madh qe ka nxjerre kosova ne kto te pakten 50 vjet.

un nuk njoh tjeter me te dinjitetshem.. me atdhetar.. me trim..

zoti e ruajt ate Gani Gecin .. por do ish mire ta ruaj dhe populli.. se po u vra Gani Geci.. Kosova mbet vec me pula te trembura.. e me polpotista.. te pabese..

kte di me than..
    As une jo.
    Lum Kosova qe e ka Gecin!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga RTP Lexo Postimin
    As une jo.
    rts tu paskan pshtiell lamshat krejt
    ne vend qe te thuash mjer Kosova e lum serbija qe i ka gecat e salihat
    ty te paskan marr mas telat e kres krejt
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    rts tu paskan pshtiell lamshat krejt
    ne vend qe te thuash mjer Kosova e lum serbija qe i ka gecat e salihat
    ty te paskan marr mas telat e kres krejt
    Qysh se i pate perjetuar tri goditje me shpine revolje ne koke ...ishin aq te efektshme sa edhe pse shkruan me 100 nofka gjurmet te dihen se plasaritja celebrale vertete te ka len pasoja.....te pa riparueshme....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga RTP Lexo Postimin
    As une jo.
    Ku hajgargjia që ishe ti, pse more djalë po bënë hajgare a? me bë me lexue rastesisht Geci këtë që ke shkrue ka mu pshurrë tuj qeshë me vicat e tu!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    ooooooooooooo drenic a ndive mos u bo kryetar i th........................ thojke cima nifar vakti.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Nuk bëjmë fushatë me të vdekur

Gani Geci, deputet i LDD-së, mohon që publikimi i CD-ve është bërë për fushatë elektorale, apo për të fituar poena në politikë. Ai thotë se për CD-në ti ketë njoftuar organet e policisë, por edhe përfaqësues të institucioneve të vendit. “Politika nuk duhet të përzihet në këtë çështje. Me këtë çështje duhet të merret drejtësia, dhe askush nuk ka të drejtë ta quaj pjesë të fushatës, kur rasti tashmë është në duar të gjyqësisë”, tha deputeti Geci. Ai thotë se foltoren e Kuvendit nuk e ka përdorur për ta shantazhuar dikë, jo për ta adresuar problemin te PDK-ja, por te emrat e përmendur në CD. “Unë nuk jam fajtor pse njerëzit që kanë bashkëpunuar në krim, tani dalin dhe spiunojnë njëri-tjetrin”, tha Geci. Po ashtu këto akuza në mënyrë kategorike i ka mohuar edhe deputeti tjetër i kësaj partie, Adem Salihaj, duke thënë se e gjitha bëhet në shërbim të vënies së drejtësisë në vend.

Adem Salihaj së bashku me Gani Gecin, kanë qenë dy të parët që patën paralajmëruar ekzistimin e fakteve, dhe të cilat nuk po përdoreshin nga drejtësia, pavarësisht që i ishin vënë në dispozicion prej muajsh, për të përndjekur vrasësit dhe urdhërdhënësit, e këta të fundit, sipas dëshmive, ndodhen në institucione.

Salihaj po ashtu ka demantuar akuzat e një personi të dyshimtë, se kinse Salihaj paska provuar ta korruptonte atë, vetëm e vetëm që të pranonte se kishte marrë pjesë në tentim atentatin ndaj Salihajt. “Jam duke pyetur thjeshtë se kush është ai person të cilin nuk e njoh aspak, i cili ka dalë dhe ngre akuza pa asnjë logjikë dhe të gjitha ato që ka thënë ai. Mirëpo, unë nuk e njoh, asnjëherë nuk e kam takuar, por do të prononcohem më gjerësisht lidhur më këtë ditëve të ardhshme sa po të marrë vesh ndonjë gjë”, tha Salihaj për gazetën.

Rasti Bllaca është bërë edhe më i komplikuar për faktin se avokati Haxhi Millaku, i caktuar nga shteti për ta mbrojtur atë është tërhequr, ndërsa Bllaca ka kërkuar avokat të huaj, por zyrtarët e EULEX-it kanë deklaruar se nuk kanë kompetencë që t’i caktojnë avokat, Bllacës apo kujtdo.

Disa ditë më parë, bashkërisht presidenti Sejdiu dhe kryeministri Thaçi, kanë miratuar një deklaratë nëpërmjet së cilës kërkojnë që vrasjet në Kosovë të ndriçohen sa më parë.

Lirie Hajdari

bota sot

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Justiniani Lexo Postimin
    Qysh se i pate perjetuar tri goditje me shpine revolje ne koke ...ishin aq te efektshme sa edhe pse shkruan me 100 nofka gjurmet te dihen se plasaritja celebrale vertete te ka len pasoja.....te pa riparueshme....
    a ti koke kan qe me mask ne kok e me uniform te policve te shkaut me pate ra a???
    po shum e kum kerkue ate person qe me pat ra
    e qyre tash siq thoin nji fjal popullore mos e vet se te tregon vet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ju qe e lexoni median ne Kosove..

a eshte deklaruar Demaci dicka per ceshtjen bllaca ?

po veton sorra ose surroi?

batoni a ka thirr ne studio dike tjeter vec kti farukit miljoner?

a ka shkue batoni me intervistue bllacen ne shpi te vet?

po albin kurti a ka fol dicka per bllac e faruk e kopuk?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ju qe e lexoni median ne Kosove..

a eshte deklaruar Demaci dicka per ceshtjen bllaca ?

po veton sorra ose surroi?

batoni a ka thirr ne studio dike tjeter vec kti farukit miljoner?

a ka shkue batoni me intervistue bllacen ne shpi te vet?

po albin kurti a ka fol dicka per bllac e faruk e kopuk?
    Demaci po thotë se ai Brari i Forumit le të fle mbathë e mos të merzitet fare se Kosova i ka institucionet e veta që merret me këto punë.

Demaci po thotë se as unë e as Brar badihavxhia nuk kemi se cka të përzihemi në punët e të tjerve, më shkurt me i kqyrë secili punët e veta e jo " ha bukën e vet e mbaj dertin e kalorsit".

A more vesh djalo...?
    Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 11-12-2009 më 09:06

Faqja 10 prej 28 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •