Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ooooooooooooo drenic a ndive mos u bo kryetar i th........................ thojke cima nifar vakti.
Nuk bëjmë fushatë me të vdekur
Gani Geci, deputet i LDD-së, mohon që publikimi i CD-ve është bërë për fushatë elektorale, apo për të fituar poena në politikë. Ai thotë se për CD-në ti ketë njoftuar organet e policisë, por edhe përfaqësues të institucioneve të vendit. “Politika nuk duhet të përzihet në këtë çështje. Me këtë çështje duhet të merret drejtësia, dhe askush nuk ka të drejtë ta quaj pjesë të fushatës, kur rasti tashmë është në duar të gjyqësisë”, tha deputeti Geci. Ai thotë se foltoren e Kuvendit nuk e ka përdorur për ta shantazhuar dikë, jo për ta adresuar problemin te PDK-ja, por te emrat e përmendur në CD. “Unë nuk jam fajtor pse njerëzit që kanë bashkëpunuar në krim, tani dalin dhe spiunojnë njëri-tjetrin”, tha Geci. Po ashtu këto akuza në mënyrë kategorike i ka mohuar edhe deputeti tjetër i kësaj partie, Adem Salihaj, duke thënë se e gjitha bëhet në shërbim të vënies së drejtësisë në vend.
Adem Salihaj së bashku me Gani Gecin, kanë qenë dy të parët që patën paralajmëruar ekzistimin e fakteve, dhe të cilat nuk po përdoreshin nga drejtësia, pavarësisht që i ishin vënë në dispozicion prej muajsh, për të përndjekur vrasësit dhe urdhërdhënësit, e këta të fundit, sipas dëshmive, ndodhen në institucione.
Salihaj po ashtu ka demantuar akuzat e një personi të dyshimtë, se kinse Salihaj paska provuar ta korruptonte atë, vetëm e vetëm që të pranonte se kishte marrë pjesë në tentim atentatin ndaj Salihajt. “Jam duke pyetur thjeshtë se kush është ai person të cilin nuk e njoh aspak, i cili ka dalë dhe ngre akuza pa asnjë logjikë dhe të gjitha ato që ka thënë ai. Mirëpo, unë nuk e njoh, asnjëherë nuk e kam takuar, por do të prononcohem më gjerësisht lidhur më këtë ditëve të ardhshme sa po të marrë vesh ndonjë gjë”, tha Salihaj për gazetën.
Rasti Bllaca është bërë edhe më i komplikuar për faktin se avokati Haxhi Millaku, i caktuar nga shteti për ta mbrojtur atë është tërhequr, ndërsa Bllaca ka kërkuar avokat të huaj, por zyrtarët e EULEX-it kanë deklaruar se nuk kanë kompetencë që t’i caktojnë avokat, Bllacës apo kujtdo.
Disa ditë më parë, bashkërisht presidenti Sejdiu dhe kryeministri Thaçi, kanë miratuar një deklaratë nëpërmjet së cilës kërkojnë që vrasjet në Kosovë të ndriçohen sa më parë.
Lirie Hajdari
bota sot
ju qe e lexoni median ne Kosove..
a eshte deklaruar Demaci dicka per ceshtjen bllaca ?
po veton sorra ose surroi?
batoni a ka thirr ne studio dike tjeter vec kti farukit miljoner?
a ka shkue batoni me intervistue bllacen ne shpi te vet?
po albin kurti a ka fol dicka per bllac e faruk e kopuk?
Demaci po thotë se ai Brari i Forumit le të fle mbathë e mos të merzitet fare se Kosova i ka institucionet e veta që merret me këto punë.
Demaci po thotë se as unë e as Brar badihavxhia nuk kemi se cka të përzihemi në punët e të tjerve, më shkurt me i kqyrë secili punët e veta e jo " ha bukën e vet e mbaj dertin e kalorsit".
A more vesh djalo...?
Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 11-12-2009 më 09:06
Krijoni Kontakt