Kur kam nevoje te shfryhem, dal para pasqyre e flas me vete, pastaj ato qe flas i harroj...Skam qejf te kem kujtime diku qe me presin tu kthehem pas, life goes on... ca me duhet mu ti fus stres vetes![]()
Kur kam nevoje te shfryhem, dal para pasqyre e flas me vete, pastaj ato qe flas i harroj...Skam qejf te kem kujtime diku qe me presin tu kthehem pas, life goes on... ca me duhet mu ti fus stres vetes![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Gjithmone kam pas deshire te mbaja nje ditar, e merrja nga nje fletore: shkruaja tre llafe e me dukej sikur jepja cdo levizje, hyra nga dera, dola ngga dritarja, rash nga muri, loza me litar etj etj, sepse fundja mendoj qe jane me teper per femijet se sa per me te rriturit...
Duke qene se jane veprime jo domethenese e ne shumicen e rasteve as mbreselenese sepse jane thjeshte gjerat e dites, mendoj qe keto momente duhet te mbesin ne te kaluaren e nuk duhen ngrire ne nje ditar, apo nje copeze fletore qe mbaja une nje dite e pastaj kujtohesha mbas tre vjetesh per te shkruar nje faqe te dyte...
Nje gje eshte e sigurte, qe ditet tona te vecanta, nuk do harrohen asnjehere, cilado qofte ngjyra e tyre...
La vita č bella...
Eshte nje ndjenje e veqant te kesh nje ditar jete.
Une mbaj ditar qe nga mosha 11 vjeqare dhe mund te them te drejten,eshte miku im me i mir.
Sado era tė jetė e fortė,mali kurr nuk gjunjėzohet...
nuk kam pas nevoj per ditar pasi jeta ime ka qene gjithmon si nje liber i hapur per te gjithe!!!
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Nuk mbaj ditar dhe as me pelqen te mbaje , po ta kisha nje te tille ndoshta do shkruaja gjera te bukura por ndoshta dhe te hidhura , duke i mbajtur ne mendjen time shumicen e gjerave te hidhura i kam harruar apo jan diku thell qe as i mbaj mend qe egzistojne ,per te bukurat shyqyr qe jemi gjalle se do perjetojme te rejaplus qe nje ditar do ishte dhe nje prove qe nese do binte ne duara te gabuara do bente deme te medha
![]()
Shkruaj .
Elegance is an attitude.
Nuk kam mbajtur asnjėherė ditar.
Ditari per mua eshte e vetmja gje ku mund ta gjej qetesine e vertet !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
TREGIM I VOGĖL PĖR NJĖ FLETĖ DITARI
Desha tė shkruaj. S' munda... Nė fushėn e kujtimit tė asaj dite, binte borė. I rrahte era me
kamxhik mendimet...
E ndrydha shpirtin... Bėra ca fjali.
Fletėn ma mori era. Pikėllimi i ditės, mbeti tė rrėshqas nėpėr kujtesėn time, si gjarpri i ftohtė...
Ndeza njė cigare. Shėtita nėr pyllin e kujtesės. Nė njė dru e gjeta fletėn e ditarit qė ma kishte
marrė era. Nuk e loxova. E dija pėrmendėsh...
As juve nuk dua t ua them. Tekefundit, pse t' ju lejoj tė hallakatni nė sirtarin tim.
Letra ėshtė nė Pyllin e kujtesės... Unė nuk e mora.
Aty kishte plot letra. Fletė ditari. Mbase mund tė jenė edhe tė juajat. Unė nuk i lexova...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga trysil : 20-12-2009 mė 20:09
Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!
Krijoni Kontakt