Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Hahahahaha, po ndoshta as ne nuk jemi te VETMIT, eshte edhe dikush tjeter !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Qė nga rinia e hershme, herė pas here kam mbajtur ditar. Gjatė luftės, bashkė me shumė libra, revista e gazeta ku kam pasur shkrime si dhe shumė dorėshkrime, m`u dogjėn nga piromanėt serbė edhe tė gjitha fletoret me ditarėt pėr disa vite.
    Do tė pėrpiqem qė prapė tė mbaj ditar, anipse pak si vonė kam vendosur t`i hy edhe njėherė kėsaj pune.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Ja njė shembull si e kam mbajtur ditarin e njė dite:

E martė, 14 tetor 2008

Edhe sot moti ishte relativisht i ngrohtė dhe i thatė. Djali im ( sugari) nuk mundi nga thatėsia qė tė lavrojė e tė pėrgatisė edhe njė arė pėr mbjellje. Me Bislimin (vėllain tim) ishim nė Likofc nė kryeshėndoshė. Mė bėri pėrshtypje “ihtibari” i njė plaku, me plis tė bardhė e mahramė nė kokė, i cili nuk pranonte tė ulej nė sfungjer, por na rrinte pėrballė. Gjatė kalimit nėpėr fshat mezi shihnim rrugėn nga pluhuri qė ngrihej nga kamionėt e Kompanisė “ B. Comercce”, tė cilėt punojnė nė rrugėn e re ( Polac-Vushtrri).
    Nė mbrėmje, dikush nga lagja hodhi nė lėndinė njė traktor me bėrllok, bari, lule tė thata nga oborri i tij dhe kur ua dha flakėn, kalimtari i rastit do ta fitonte pėrshtypjen se ėshtė diku nė afėrsi tė Obliqit afėr elektranave tė KEK-ut. Tymi pėrhapej nga lindja, kah perėndimi dhe shtrihej pėrtokė nėpėr oborre.
    O Zot i madh, thashė, a jemi tė vetėdijshėm se ēka po i bėjmė ambientit dhe vetvetes.

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Me vjen keq per ate qe u ka ndodhur doreshkrimeve tua !! Por me vjen mire qe ke filluar te shkruash perseri !! Te pershendes !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Do t'ua sjell kėtu vetėm edhe ditarin e njė dite qė m'u duk interesante e lidhet me njė ngjarje kulturore:

E enjte, 16 tetor 2008

Pardje mora vesh se sot baca Azem Hajdini-Xani bėn promovimin e shtatė veprave tė tij historike. Nė xhep e kisha edhe ftesėn, por megjithatė paradite mora edhe dy e-maile qė mė ftonin nė kėtė ngjarje kulturore. Nė shtėpinė e kulturės arrita me kohė. Nė bibliotekė, gjeta bacėn Azem me bashkėpunėtorėt ( Adem Zejnullahu, Mehmet Halimi), pastaj nga Prishtina kishte ardhur edhe miku im z. Kadri Mani, nga Rahoveci erdhi edhe miku tjetėr z. Adem Berisha, pastaj shokėt Gjon Gjergjaj, Dibran Fylli, nga Klina dhe krijues e qytetarė tė tjerė.
    Nė fjalėn e hapjes drejtori i Kulturės, Jashar Lushtaku, i pėrshėndeti tė gjithė pranishmit. Pasi folėn ata qė ishin caktuar, nė fund jashtė “protokolit” dola te foltorja dhe u thashė tė pranishmėve:

Edhe pak keni durim
    S`kam kumtesė e as fjalim
    Por pėr bacin Azem
    Kam nga zemra njė urim.

Pas kėtyre vargjeve spontane, e pėrqafova bacėn Azem, i dėshirova shėndet tė mirė, sukses nė punėn e tij tė mėtjeme shkencore dhe ia dhurova njė kuti me dy pena. Ai m`u falėnderua, duke mė pėrqafuar fort.
    Mė pastaj, me kėrkesėn e Bashkimit (djalit tė Azemit) shkuam nė restoranin “Freskia” dhe pimė nga njė kafe dhe kėmbyem biseda e mahi nga jeta jonė.
    Nė mbrėmje duke shfletuar gazetėn Express, gjeta njė artikull nė tė cilin bėhej fjalė pėr stėrpikjen e njė rruge diku nė komunėn e Ferizajt para se andej tė kalonin komunarėt pėr inspektimin e rrugės sė re. Eh sa kisha pasur dėshirė tė vinin edhe kėndej, rrugės sonė, me atė autocistėrnė, bile njė ditė tė merrnim frymė lirshėm.
    P.S.
    Kėrkoj falje nėse dola nga tema.

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Jo, jo une mendoj se nuk ke dalur fare nga tema !!!

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Nuk Shkruaj Se Me Kan Mbaruar Fletet
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Hahaha, me mire shiko e gjeji fletet sa nuk te eshte thare edhe boja !!

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755

a shkruani ne ditarin tuaj ??

po un vazhdoj te shkruaj ne ditarin tim ndoshat edhe ai eshte i vetmi i cili di te gjitha sekretet e mija meqense si tip nuk jam i hapur shum , po menoj per biseda personale intime te mijat se perndryshe njihem si llafazane heheh
    e mund te them se ditari eshte gjeja me e pandashme e imja tashme e kam si shprehi nese nje dit nuk shkruaj ne te me duket se ate dit skam jetu fare hhehehehhe
    e ne te kam shenime qe nga klasa e 7 edhe kur i lexoj kthehem ne ato dite te bukra femijrore hehehe se ne keto vitet e fundit spo kom qa me shkru shum te gezushme ta them ashtu se ma shum po kom probleme hehhee jo serioze ama si te gjithve ne kete moshen time

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    une e kam grisur ditarin
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •