Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Pagan Maska e LIFE GUARD
    Anėtarėsuar
    29-12-2002
    Vendndodhja
    GarbageField Nj . USA
    Postime
    18
    redi me vjen keq qe je shprehur ashtu po kur jam regjistruar ne forum me duket se jam regjistruar qe te shpreh mendimet e mia apo jo ? ndaj dhe i shpreh se demokraci hesapi e drejt e fjales dhe e mendimit .

albo te kam then qe ke ber nji pune shume te shkelqyer me kete web -site dhe dhe per kete te pergezoj dhe te falenderoj dhe mos e vri mendjen te me mesosh lal se e kam si qef vet qe po e pash nji gje mundohem ta bej dhe kam pas disa web-e budallalliqe per free kuptohet dhe nuk esht leku ( money) ajo qe me pengon te bej nji web si ky web qe ke ber ti qe e ke ber nice po kam disa arsye dhe prob te tjera megjithate shum flm per keshillen dhe per punen e aop e di qe ne chat je demokrat ndaj kam respekt se demokracia ashtu e ka dhe opozita duhet ta ket nji post bile albo po mendoja si ka mundesi qe nuk kemi nji sop nga veri lindja e amerikes ose me qarte nji sop nga NEW JERSEY kam qef te behem sop qe the ti albo tani meqe ti je founder c'mendim ke po te duash takohemi nji her ne NJ ose ne philly dhe e bisedojm me shtruar . megjithate kete po e le ne dore tende e di qe ju te philly-t nuk keni na nji simpati kushedi se c'far per ne te NJ po megjithate besoj se ai shpirti yt demokrat do e bej nji leshim per jersey-n

gjith te mirat , me respekt KLAURENCI .
    Me Respekt , Lenci.

Klaurenc, padyshim qe eshte forum i lire dhe mund te shkruash cfaredo, por mos kujto se ne jemi naive dhe nuk kuptojme se cfare behet rreth e qark dhe se nga vijne mendime te tilla.

Dhe Albo apo une u munduam te te shpjegojme se si eshte puna. Ti ne fund i ve vulen duke thene qe e ke mendjen te mbushur top.

Atehere cdo gje qe diskutohet ne kete aspekt nuk ka me vlera, pasi asnjeri nga ne nuk ka per qellim qe ti mbushe mendjen te tjereve se si qendrojne punet.

Mund t'ju sqarojme per cdo gje ne rast se e kerkoni nje gje te tille, por ne rast se i dini me mire se ne, atehere thjesht eshte humbje kohe vazhdimi i te tilla diskutimeve.

Shendet

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Vatikani ofron sistemin financiar Islam pėr Bankat Perėndimore
    Nga celyy nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 13:21
  2. Vehbi Alimuēaj nė gjendje tė rėndė
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 20:12
  3. Pėr herė tė tretė aprovohet plani financiar i KU Tuz
    Nga no name nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 19:20
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 02:47
  5. Ekonomia shqiptare ka nevoje per nje treg kapitalesh
    Nga Estella nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 25-02-2006, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •