Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

FIFA largon Kosovën nga harta e Serbisë

Serbia e cila sapo hyri në fazën e rikuperimit pas eliminimit nga Botërori Afrika e Jugut 2010, ka mbetur e tronditur kur mësoi një fakt të hidhur. Shtëpia botërore e futbollit FIFA në buletinin zyrtar të ndeshjes me Australinë ka publikuar hartën e Serbisë në të cilën nuk përfshihej Kosova.

Eliminimi ishte i hidhur, por një lajm tjetër edhe më tronditës. Serbët të cilët kanë dëshirë ta thërrasin Kosovën djep i Serbisë, mbetën të befasuar me statistikat e FIFA-s në buletinin zyrtar të ndeshjes Australi-Serbi, e zhvilluar të mërkurën në mbrëmje.

Fakt edhe më i dhimbshëm për serbët ishte se në këtë buletin ku shihet harta e Serbisë, Kosova nuk është e përfshirë si territor i saj. Tutje, në të shkruan se Serbia ka shtatë milionë banorë, numër i cili nuk përfshin banorët e Kosovës.

Interesant ka qenë konstatimi se qyteti i Novi Pazar-it përmendet si i treti më i rëndësishmi pas Beogradit dhe Novi Sadit.

Mediumet serbe e quajtën skandaloz lëshimin e autorit të buletinit, i cili thirret në qëndrimin zyrtar të FIFA-s. Kjo e fundit ende nuk e ka pranuar Federatën e Futbollit të Kosovës ende në familjen e saj. /Klan-K/Telegrafi/

__

Ngushëllime shkijeve të forumit Shqiptar.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Kjo do te thote qe ne paskemi fituar kampionatin 2010?

Urime Kosove, fitore me te madhe per sivjet mos prit.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin

Serbia e cila sapo hyri në fazën e rikuperimit pas eliminimit nga Botërori Afrika e Jugut 2010, ka mbetur e tronditur kur mësoi një fakt të hidhur. Shtëpia botërore e futbollit FIFA në buletinin zyrtar të ndeshjes me Australinë ka publikuar hartën e Serbisë në të cilën nuk përfshihej Kosova.

Eliminimi ishte i hidhur, por një lajm tjetër edhe më tronditës. Serbët të cilët kanë dëshirë ta thërrasin Kosovën djep i Serbisë, mbetën të befasuar me statistikat e FIFA-s në buletinin zyrtar të ndeshjes Australi-Serbi, e zhvilluar të mërkurën në mbrëmje.

Fakt edhe më i dhimbshëm për serbët ishte se në këtë buletin ku shihet harta e Serbisë, Kosova nuk është e përfshirë si territor i saj. Tutje, në të shkruan se Serbia ka shtatë milionë banorë, numër i cili nuk përfshin banorët e Kosovës.

Interesant ka qenë konstatimi se qyteti i Novi Pazar-it përmendet si i treti më i rëndësishmi pas Beogradit dhe Novi Sadit.

Mediumet serbe e quajtën skandaloz lëshimin e autorit të buletinit, i cili thirret në qëndrimin zyrtar të FIFA-s. Kjo e fundit ende nuk e ka pranuar Federatën e Futbollit të Kosovës ende në familjen e saj. /Klan-K/Telegrafi/

__

Ngushëllime shkijeve të forumit Shqiptar. :)
    Edhe kur shkruani ndonje lajm te mire e te zgjuar,do tja fusni nai budallik ne fund.
    "Ngushellime shkijeve te forumit shqiptar"Nga i gjeni!.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Shume lajme i mire kosova te formoj kombetaren e republikes se kosoves dhe lejtaret e kosoves te cilet luajn per shtetet fqinje te kosoves ti kthehen shtetit te kosoves. kosova ka potencijal te madhe sidomose ne diaspore ku kosovaret jane duke pushtuare fudbollin evropiane

Serbija moze da ide na 1000 pizde mater

Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 24-06-2010 më 11:02

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Edhe kur shkruani ndonje lajm te mire e te zgjuar,do tja fusni nai budallik ne fund.
    "Ngushellime shkijeve te forumit shqiptar"Nga i gjeni!.
    Budallaki mua më duket ai që merret me budallallëqe. Nëse të duket budallaki ty mos e komento mirë? Baju tash!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Budallaki mua më duket ai që merret me budallallëqe. Nëse të duket budallaki ty mos e komento mirë? Baju tash!
    As me ngushellu shkijet e forumit,ste leni.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    As me ngushellu shkijet e forumit,ste leni.
    vetem kafen per te treta, te shtata, te nenta, dhe te dyzeta mund ti pish.

ngushellimet ja jep partija.

hajt, urime te gjitheve.

fotot sh te bukura, harta reale e serbise ne duart e zezakeve

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    me ka gjet belaja me flamurin e Hollandes se duket si i serbise.

me cmenen shqiptaret kur luj poker

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838

U lodha dhe u merzita duke lexuar vetem keq! Me ne fund nje lajm i mire nga FIFA!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga KAT Lexo Postimin
    , harta reale e serbise ne duart e zezakeve

akoma ajo hart nuk eshte reale, deri sa te kthehen trojet shqipetare. lugina e presheves eshte e jona

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •