''A e dini se disa nuk e din?''
E dim, e dim,kush tha qe se dim, o Abedin? Merr stilolapsin dhe mbaj na nje shenim: Kemi nje shqiptar dhe nje kosovar, kush ka byth me shume? Asnje nga te dy. Ciljeta ja u kalon te dyve.
''A e dini se disa nuk e din?''
E dim, e dim,kush tha qe se dim, o Abedin? Merr stilolapsin dhe mbaj na nje shenim: Kemi nje shqiptar dhe nje kosovar, kush ka byth me shume? Asnje nga te dy. Ciljeta ja u kalon te dyve.
Without deviation from the norm, progress is not possible
a e dini se..
me thane te ju them,
doja mos i'u them,
por ma mire te ju them,
pastaj mos thoni se nuk u'a thash ate
qe me than per t'ua thene...
a e dini se...
me ne fund harova c'ka me than te ju them...
c'ka ju thash?...
[QUOTE=tetovarja87;2507757]a e dini se..
me thane te ju them,
doja mos i'u them,
por ma mire te ju them,
pastaj mos thoni se nuk u'a thash ate
qe me than per t'ua thene...
a e dini se...
me ne fund harova c'ka me than te ju them...
c'ka ju thash?...[/QUOTE]
Nje mu.t qe ta hash!
Without deviation from the norm, progress is not possible
pershendetje Endless...
pak me kujdes me shprehjen shoku...
moj "suada", un te therrita hither dhe ti u mjaftove me nje nga e din ti qe un jam hither...?!
po nuk me kudershtove....
ok!
ty pergjigjen ta kam dhen qe ne fillim.
besoj se vitet qe mund te kesh ketu, ose vitet real qe ti ke mbi shpatulla ste japin te drejten te kalosh ne fyerje e aq me pak ne konkluaione...
komplimentet "suada" i pres nga njerez qe njoh dhe dhe qe i vleresoj, nga njerez qe ndaj fjalen e mir, nga ata qe me shohin e i shoh ne te vertet se si jan-m.
o po ty s'dua te te ndaloj un me goce.....kerkoj te flasesh sa me shum qe te nxjerresh koken se si je....dhe besoj se kjo e shkruara qe bera un pa kuptim ty te dha nje shkas dhe ndoshta nje kuptim....
nqs ti e ke te veshtir qe dikush mund te bej dhe nje shaka katu brenda nuk esht faji im.
qe te mungon sensi i humorit. nuk esht faji im se ndoshta "ti senti frustata"...nuk esht faji im qe ti mezi pret qe nje si un, te shkruaj nje budallek qe ti te njehesh ne qender te vemendjes.
po ti e meriton kete mundesi qe te dhash?
nga frika, u bera trim...!
Edhe ti mi piace sa grricesh me cupat .Leri mo te shprehen si te duan.![]()
Feelings change - memories don't.
me fal dea...
po ti e din qe shaka po beja. kur tjetra direkt me te paren...sikur erdha ketu per ti zon vendin..
taniiiiiiiiiiiiiiiii dhe do gricemi nga pak...na myten temat serioze.
ka nevoj njeriu te thot nje her nje gje kot pa kuptim...( dhe pse doli e kunderta me duket)...
po varja....ca ke bo ti i her mir ja kalove sot?
ejjjjjjjjjjjjjj....flejeni mendjen se njoni e din tamom...dhe ka me na e tregu majeni men....
Krijoni Kontakt