Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Shikoje kete video parashtroni vetes suaj kete pyetje , a duhet muslimanet te sillen ne kete menyre ?!!
    Po ose jo!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dzZLwN1eLEM

Ajo qe me pengoi mua personalisht eshte se ata tre muslimanet meshkuj as qe i dhane mundesine qe kjo parlamentarja muslimane te sqaroj veten e saj.
    Kulture eshte kjo ?!!

GV_USA

o gostivari qe nuk ngurron te gjykosh njerezit per nje ngjarje e cila ndodh mijera kilomentra larg teje.

a e njef ti kete warsi , femra me hipokrite qe mua me kane zene syte?
    s'besoj ta njohesh.
    kjo eshte trefishi me e lige nga zemra se vete margaret tatcher .
    nqs kjo neser behet kryeministre e anglise, edhe jane shume mundesite qe ajo te behet 10 vjecarin e ardhshem , angline e mori lumi.

duhet ta degjosh vete live kur flet kete ndyresiren konservative, pastaj hape nje teme pse u hodhen asaj veze ne ftyre a ku di gje une , se se pashe videon.

hedhja e vezeve ndaj nje politikani eshte si tip tradite ne angli. u ka ndodh shume e shume politikaneve , filluar me churchill e tatcher.
    nuk eshte praktike e myslimaneve , sa per dijeni.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    qfar pergjigje pret ti,

ka pergjigje me te fort, se kurani dhe hadithi ? nese per ty ka

atehere jem larg njeri tjetrit, permendjen e ALLAHUT e kan edhe shijat sufit deobandit , e shum e shum tjer, po nvare se ne qfar menyre .

nuk po e kuptoj se qdeshiron me than me at shkrim me lart
    T'i ore zotri nuk kupton fare se per q'fare e solla ate shkrim sepse nuk je ne gjendje te ma dheshe pergjigjejen as te anlizoshe !!!!
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Pa doreza, kur eshte pyetur nje here Aisha r.a. se si eshte Pejgamberi a.s. ne familje dhe ne jeten e perditshme, ajo ka thene: "Muhamedi a.s. eshte Kur'ani qe flet". Pra cdo gje qe ka vepruar dhe qe ka folur ai, kete e ka bere i frymezuar nga Zoti dhe ai eshte modeli jone ne jete. Ai ka kthyer Kur'anin ne prektike, qe ne ta kuptojme se si mundemi Tekstin ta praktikojme ne jete.
    Kjo pra eshte ajo cfare ti ke pyetur.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    T'i ore zotri nuk kupton fare se per q'fare e solla ate shkrim sepse nuk je ne gjendje te ma dheshe pergjigjejen as te anlizoshe !!!!
    se kom menden ta lodh koken kot.

dhe nuk jam Zotri

i lexova disa shkrime tuajat , per ket edhe nuk me pelqen niku juaj,

te lutem nese ke mundesi shko te vllezerit e tu krishter dhe qit pytje nga feja jote dhe mos e mundo dikend te mendoj pet ty , pa nevoj

ti mete vertet ishe pa dorza , por me dy ftyra

met mira nga bashk atdhetari juaj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 05-12-2009 mė 10:50

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    o gostivari qe nuk ngurron te gjykosh njerezit per nje ngjarje e cila ndodh mijera kilomentra larg teje.

a e njef ti kete warsi , femra me hipokrite qe mua me kane zene syte?
    s'besoj ta njohesh.
    kjo eshte trefishi me e lige nga zemra se vete margaret tatcher .
    nqs kjo neser behet kryeministre e anglise, edhe jane shume mundesite qe ajo te behet 10 vjecarin e ardhshem , angline e mori lumi.

duhet ta degjosh vete live kur flet kete ndyresiren konservative, pastaj hape nje teme pse u hodhen asaj veze ne ftyre a ku di gje une , se se pashe videon.

hedhja e vezeve ndaj nje politikani eshte si tip tradite ne angli. u ka ndodh shume e shume politikaneve , filluar me churchill e tatcher.
    nuk eshte praktike e myslimaneve , sa per dijeni.
    Une kete Warsi, nuk njof, nuk mund te them se e njof, kur nuk e njoh!!! Po ti e njeh ate ose jo?!! Ke pi kafe me ate qe e njeh kaq mire ose si eshte puna ?!!

Ate qe di per ate ajo qe shkruhet per te ne Wikipedia asgje me shum asgje me pak. E di qe eshte juriste, e di qe eshte nje lloj ministri ne qeverine e britaniose se madhe, dhe e di qe eshte muslimane. Kete di per te.

Tani sa i perket nga zemra se a eshte e lige ose jo, kete nuk e di, cfar ka njeriu ne zemer kete e di Allahu, dhe une nuk fola ne pergjithesi ne kete teme, por fola per rastin ne fjale, per sjelljen qe treguan ata personat.
    Kjo mund te jete ashtu sic thua ti biles akoma me e zeze, mund te jete gabim, mund te jete e rezikshme, por kjo paraqet teme krejt tjeter.
    Ne nuk diskutojme karakterin e saj, por diskutojme ngjarjen ne te cilen mori ajo pjese sebashku me ato tre ose kater muslimanet tjere.
    Ata pik se pari e gjuajten me ve, se dyti as qe e lan te shprehet!!! Nese ky keto sjellje te duken normale, mua nuk me duken normale.
    Juve e akuzoni kete zonjen pa mos e lene te shprehet!!! Interesante eshte se juve qe pohoni qe njihni jeten e profetit haroni se edhe profeti akuzoheshte per genjeshtra nga Mekasit, biles pa mos folur fare, dhe kur i erdhi ne ndihme R.A. Hamza , Mekasit i thonin Hamzes "Muhamedi Eshte genjeshtar!!!" Ndersa Hamza iu pergjigj "Ku eshte genjeshtra, ku eshte e verteta, kur nuk e keni lene njeriun as qe te shprehet?!!" "Une jam per fene e nipit tim, nese dikush kerkon ta luftoj ate , le te luftoj me mua para". A ju kujtohen keto fjale ose jo.

Juve beni te njejten pune ndaj kesaj baroneshes si Mekasit qe akuzonin profetin per genjeshtra pa mos i dhene mundesine te shprehet. Te pakten keshtu une e shikoj kete ngjarje.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    jo aspak,ishin do gabela

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar mė parė nga Irhabi007 Lexo Postimin
    te dalurve nga feja (murtedd) nuk iu ben pune as hixhabi as emri arab-musliman.

Kjo e shkrete per pik te qefit ka hy ne parlament te britanise ku punohet me ligje te kufrit, perkrah ligje tjera qe jane ne kundershtim me sheriatin islamik, perkrah vrasjen e vellezerve muslimane ne afganistan per mbrojtjen e shtetit te kufrit.
    o vlla i paska ik treni kti Gostivarit_usa se ky ka qen nje njeri qe me kan pelqyer gjith komentet e ti "me heret" por tani diqka ka ndryshu tek ai
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Jeta esht e bukur zbuloje Maska e eriola17
    Anėtarėsuar
    25-07-2008
    Postime
    76

uauuuu

Sesht e mundeshme et jen ata tipa musliman me siguri jan asi em mjekr ajo fe nuk esht fe muslimane mjekren si pop e musliman aj a jo ata nuk ajn muslimane
    .Stkekferlla allahi na rujte e paqet meshir ndaj neshe .

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga eriola17 Lexo Postimin
    Sesht e mundeshme et jen ata tipa musliman me siguri jan asi em mjekr ajo fe nuk esht fe muslimane mjekren si pop e musliman aj a jo ata nuk ajn muslimane
    .Stkekferlla allahi na rujte e paqet meshir ndaj neshe .
    Pse moj hyre kendej , se tasht vin e te thon se nuk e ke vendin keto me kesi foto ne avatar

Por ke dhen pergjigje te bukur edhe te vertet

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga geezer Lexo Postimin
    o vlla i paska ik treni kti Gostivarit_usa se ky ka qen nje njeri qe me kan pelqyer gjith komentet e ti "me heret" por tani diqka ka ndryshu tek ai
    Degjo une jam perseri i njeti njeri. Po tani sy kam dhe nuk mundem ti mbylli, dhe kur shikoj dicka qe nuk ka hije , une nuk jam si puna juaj qe ti mbyll syte dhe ta injoroj ate padrejtesi pa marre para sysh se ndaj kujt personi eshte duke u be ajo padrejtesi!!!

E perseris edhe nje here ajo parlamentarja angleze, Saeda Varsi, ajo mund te jete FEMRA ME E LIGE NE BOTE!!!!!!
    Po ti me trego se me cte drejte njerezit qe pohojne se ndjekin mesimet e A.S. MUHAMEDIT sillen ne ate menyre ?!!!
    Paramendo sikur kjo idiotja te takoheshte me profetin , si do te silleshte profeti me ate ?!! Do ta linte te shprehet ose jo ?!!! Do ta gjuajnte me veze ose jo ?!!!
    Hapave te cilit profet jane duke ndjekur ato muslimanet ne ate video ?!!
    Me siguri jo hapave te a.s. Muhamedit qe ndjek une, si duket se ndjekin hapat e ndonje Muhamedi tjeter , si psh hapat e Muhamed Iben Abdyl Wehabit!!!!

Dhe jo nuk kam ndryshy aspak , po me vjen inat kur shikoj disa qe kane gojen plot duke bertitur se jane musliman dhe nga ana tjeter me ose pa vetedije jane duke i NGULUR NJE THIKE TE MADHE PAS SHPINE FESE ISLAME!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •