Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    SHQIPËRIA është GJAKU im Maska e fano
    Anëtarësuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193

Post Çështja e nënshtetësive për shqiptarët është mbyllur

Çështja e nënshtetësive për shqiptarët është mbyllur

Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska, ka deklaruar se problemi që kanë shqiptarët e Maqedonisë me shtetësitë nuk është më në rend dite. Kryeshefja e policisë ka thënë se ky problem është mbyllur në vitin 2004. Këto komente, Jankullovska I ka bërë, të mërkurën me rastin e fazës së dytë të projektit për rregullimin e shtetësisë dhe sigurimit të dokumenteve të banorëve lokalë dhe refugjatëve. “Maqedonia këtë çështje e ka mbyllur me sjelljen e ligjit për shtetësi në vitin 2004. Me këtë Ligj u dha një afat prej 12 muajve që të gjithë qytetarët e Ish Jugosllavisë të mund ta rregullojnë statusin e shtetësisë në Maqedoni. Ky afat ka kaluar dhe kjo çështje tanimë është mbyllur dhe nuk është në rend dite”, tha Jankulloska. Në Maqedoni, mijëra qytetarë shqiptarë të lindur në këtë vend nuk gëzojnë të drejtën e shtetësisë edhe pse sipas Ligjit për pajisje me këtë dokument, nevojitet 8 vite banim në Maqedoni. Kjo sipas ekspertëve ndodh për shkak të fshehjes së numrit të vërtet të shqiptarëve që jetojnë në këtë vend.

http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/2395.html
    SHQIPËRIA është GJAKU im që nuk falet!

SHQIPËRIA është GJAKU im Maska e fano
    Anëtarësuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193
    Eshte mbyllur per maqedonet artificiall bullgaro sllav, se per shqiptaret nuk esht mbyllur dhe nuk do mbyllet qeshtja e shqiptarve, shqiptaret ne ilirid qe skan nenshtetsi do te ken ne te ardhmen por do te ken nenshtetsi SHQIPTARE orghinal te "SHQIPERIS ETNIKE"

e maqedonet do ken nenshtetsi bullgare greke srbe a ndoshta edhe shqiptare ose tjera e maqedone kur jo,

Shqiptaret kan identitet / por maqedonet jo, maqedonet munden te behen bullgar grek serb ose diqka tjeter e kur si maqedon jo se fyromi as qe do te ekziston ne te ardhmen,

Historija dihet smundet te krijohet shtet ose identitet ne shekullin 21 Maqedonija ska ekzistu po, (ekziston si shtet artificial) po edhe nuk do te ekziston ne te ardhmen te shpejt.
    SHQIPËRIA është GJAKU im që nuk falet!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •