Pse e kam zgjedhur ? hyra dhe ngeca tashi vuajm pasojat....![]()
Pse e kam zgjedhur ? hyra dhe ngeca tashi vuajm pasojat....![]()
dhe do shtoja diēka tjeter ne fovor te moderatoreve te forumit :
qe vertet e kryejne rolin e tyre ne menyre perfekte pa i shkelur kembet askutj se neper forumet perethe moderatoret bejne sikut jane perendi ...
sidoqofte ankesa ka kudo se jeta seshte perfekte dhe thjeshte nenvizova miresjelljen e moderatoreve te F.SH.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Mua m'erdhi m'trokiti nė derė forumi, e m'bėri propogandė, si puna e Dėshmitarėve tė Jehovait. Ishte shumė bindės e ndaj pranova.
Elegance is an attitude.
Ne Forumin Shqipettar Jam Futur Te Mesoj Te Rejat Nga Vendlindja Gjithashtu Me Ndimon Te Komunikoj Ne Gjuhen Time
I arratisur e i syrgjynosur
i rraskapitur e i sakatosur
Pse? Se kur e googlova shume vite para, ky me doli i pari ne liste dhe fap klikova. Kot si per qef. Asnje arsye. Aaaaa po dhe te mesoj si shkruhet paster gjuha jone e bukur shqipe. Lol
ne fakt, ishte nje dite me shi. Nje dite e avashte, po me ikte truri. Skisha c'a te beja ne pune. Me shkoi mendja te flas ca shqip, dhe e voila e gjeta.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
.........................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 12-12-2009 mė 23:05
1)Ka njė shumėllojshmėri anėtarėsh qė nuk e gjen nė asnjė forum tjetėr.
2)Ka vajza dhe djem tė menēur.
Duke kėrkuar nė google mė doli Forumi Shqiptar , edhe pse isha nė dijeni pėr tė shumė kohė me parė. Por pasi nė punė nuk mė hapet asnjė web faqe tjetėr pėrveē Forumit Shqiptar dhe u regjistrova kėtu pasi qė ka shumė tema dhe debate interesante.
Mendo dhe Pasurohu
Krijoni Kontakt