Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga RTP Lexo Postimin
    Preng,ngushellime ty e Llapit se e di sa jeni merzit
    nji gja nuk e mora vesh,ti po vuen po Thaqi vet e vuri gurthemelin,nuk e pash se dikush e shtyu me zor,jo para kamerave
    shoq ne ven ktyre fjalve,uroja vetes se emrine e rametlise ja kishin venu qe tybe as qe e ka dite qe egeziston naj opere...e di qyash thojne pleqte''kujtoje o burr edhe pse as per poqaver nuk vyte''

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Pra Ndertesa e Operës dhe e baletit të mbajë emrin e NEXHMIJE PAGARUSHËS" dhe jo atë të ibrahim rugovës.
    E more Preng, e zhveshet nga meritat politike e akademike, e përqeshet, e ofenduat, e bëte shpiun, coftine, alkoholist, tradhetar, bile edhe uruat Zotin që ia dergoi kancerin. Ngrehet dolli morbide ditën që vdiq.

As Adem Jashari nuk kishte asgje të përbashkët me teater por Qeveria e Përkohshme mënjëherë pas luftës teatrin kombëtar e quajti - Adem Jashari – atëherë nuk të dëgjova se ankohesh, as ti e as subjektët tjerë. Nuk u ankova as unë.

Drague, nuk më pengon që pajtohesh me Prengun por vëtem shpresoj se e nuk e bëni për motive të njëjta.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    E more Preng, e zhveshet nga meritat politike e akademike, e përqeshet, e ofenduat, e bëte shpiun, coftine, alkoholist, tradhetar, bile edhe uruat Zotin që ia dergoi kancerin. Ngrehet dolli morbide ditën që vdiq.

As Adem Jashari nuk kishte asgje të përbashkët me teater por Qeveria e Përkohshme mënjëherë pas luftës teatrin kombëtar e quajti - Adem Jashari – atëherë nuk të dëgjova se ankohesh, as ti e as subjektët tjerë. Nuk u ankova as unë.

Drague, nuk më pengon që pajtohesh me Prengun por vëtem shpresoj se e nuk e bëni për motive të njëjta.
    Nuk e xhveshi askush por vet u xhveshë teksa flisni në shumës nuk e di se përse më drejtoheni mua personalisht?
    Këtë për teatrin Kombëtar nuk e kam dëgjuar por meqë duhet të jetë pas Luftës aherë mund të arsyetohet ( euforia) ndërsa sot këtë gjë s'do ta arsyetoja kurrsesi. Po të ishte fjala për Hamzën do të mendohesha por emertimin e teatrit me siguri s'do ta përkrahja. Më pëlqen dhe është shumë-shumë i qëlluar emertimi i tashëm: teatri Kombëtar pa emertim me emrin e njërit apo tjetrit!
    Ju më thoni se: a më i qëllueshëm kishte me qenë emertimi " Nexhmije Pagarusha" për shtepin e teatrit, Operës dhe baletit ( ani pse kishte bë edhe pa emër si në Tiranë) apo ibrahim rugova?
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Me kete gjest thaqi po mundohet qe te ul tensionin,pas daljes publike te njerit nga agjent e tij te sigurimit(shikut) duke u shit dushk per gogla shqipetarve.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Me kete gjest thaqi po mundohet qe te ul tensionin,pas daljes publike te njerit nga agjent e tij te sigurimit(shikut) duke u shit dushk per gogla shqipetarve.
    Dallash je me teme,shprehe mendimin tan,ka qen e arsyshme a ska qen e arsyshme per vendosjen e emrit te operes.E per kete qeshtj po flitet tjetre kun.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin

N`paq met Rugova me ia ngrit/ule meritat politike e akademike ky forum/(lexo Prenga & Llapin comp.)ateher mjer ne

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga RTP Lexo Postimin
    N`paq met Rugova me ia ngrit/ule meritat politike e akademike ky forum/(lexo Prenga & Llapin comp.)ateher mjer ne
    As nuk po ja ngris dhe as nuk po ja ulë: e thashë mendimin tim për Shtepin e Teatrit, Operës dhe Baletit që të emertohet me emrin " Nexhmije Pagarusha" me të cilin propozim pajtohet gati të githë artistët, muzicientët dhe krijuesit e tjerë. me këtë gjë pajtohen edhe shumica e popullatës!
    Vëjeni në referendum po deshët emrin dhe do të shikoni se çfarë mendon populli se si të emërohet kjo shtëpi, nëse veç duhet të ketë emër!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Ju më thoni se: a më i qëllueshëm kishte me qenë emertimi " Nexhmije Pagarusha" për shtepin e teatrit, Operës dhe baletit ( ani pse kishte bë edhe pa emër si në Tiranë) apo ibrahim rugova?
    Pa asnjë hezitim - më mirë do ishte Nexhmie Pagarusha.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

nji mik pi gjeneve thot bllaci na kish sjell falas nji opel.. me shkue me krye vrasjet..
    a mos asht qay opeli qe vrau dhe drinin.. ai i kuqi.. si thu preng.. a mos din gja kush asht opel-dhurusi pi gjeneve..

lol

Sejdiu ne se don me nderue Rugoven ban mire me qen ma vigjilent kur cfaqen bllacat vet..mbasi me i zbulue spo asht i zoti..

Mos kish dal vet Bllaca.. Kosova do te vazhdonte me fjet me gjarprinjte..

nji gja ja lypi Sejdiut qe.. ishalla drejtor te ketij pallati mos na e vnoj ndoj faruk a farukeshe te qos-syles..se klos edvinit..

kaq ne se mundet e.. e ka krye detyren..

Sa antar mendoni i ka shiku syloqosist?

un them 120 000 mije..

nga 500 euro sejcili ne muaj..

sa i bejn..

he dragush se ti ke punu ne ntshus..

lol

..
    Brar!

"Shikas" ne Kosove jane mbi nje milon. Nje fjale e Azem Syles, Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit i mobilizon brenda 30 minutash.

Te jesh shume i bindur se ne Kosove, para lufte, gjate lufte dhe pas luftes nuk jane vrare aq sa duhej te vriteshin.

Titizmit dhe jugosllavizmit eshte dashte pune dhe sakrifica, djerse dhe gjak, dhe shekuj e shekuj burgosje, per t'ia thyer dhemb e dhemballe ne Kosove. Akoma edhe me keq, titizmi ka lene pasoja edhe ne Shqiperi, sepse shume nga gjenerata e juaj dhe e imja e ndegjonte "Pozdravin" jugosllav me shume kenaqesi! Kete gje e di edhe ti mire.

E them kete me pergjegjesi te plote dhe shume i qete.

Besoj se kam qene shume i qarte dhe trasnspararent!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Edhe kosoves me ja vu emrin e ibrahim rugoves ,thaqi e miraton pa problem,sepse i ka marr qerrja teposhtezen

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •