Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 167
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    haaaaa trima te mdhej ju sidomos kur te gjeni neper gomone midis detit te paarmatos

direkt e ne det te hidhni ani se mund te jesh me gjith familje, me gra e fmi.

burra t'vertet t'zakonit.
    Doli serbi hapur e...eee ! Ti nuk qeke as FARK-ar , ti qeke serb safi ! Mos mba nick name te vendeve te shqipes o shkja ! Provo te dalesh nga ato vende qe ke nick namen se do te shikosh se do te ta bejne njelloj si ne Vlore !

Neperken , me gurre e zene gjithandej neper trojet shqiptare , se eshte zvarranik dhe i pabese !

Juve ju kemi pas ne Vlore , Sarande , Delvine , Permet , Korce , Fier , Gjirokaster , Cerrik, ne mos direkt juve si serb , kelyshet tuaj shqiptaret filoserb, edhe me diagaca , me tanke dhe me avione, me mitroloz dhe kallasha , bene gati edhe Lendet Helmuese Luftarake per me i hedh mbi popull , por te gjithe i zume rob !
    Dhe perfituan vetem se kishin emrin shqiptar, se te ishin serb si ty , do te ishte hera e fundit qe e shikonin diellin e Ilirise !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 04-02-2010 më 13:29

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Doli serbi hapur e...eee ! Ti nuk qeke as FARK-ar , ti qeke serb safi ! Mos mba nick name te vendeve te shqipes o shkja ! Provo te dalesh nga ato vende qe ke nick namen se do te shikosh se do te ta bejne njelloj si ne Vlore !

Neperken , me gurre e zene gjithandej neper trojet shqiptare , se eshte zvarranik dhe i pabese !

Juve ju kemi pas ne Vlore , Sarande , Delvine , Permet , Korce , Fier , Gjirokaster , Cerrik, ne mos direkt juve si serb , kelyshet tuaj shqiptaret filoserb, edhe me diagaca , me tanke dhe me avione, me mitroloz dhe kallasha , bene gati edhe Lendet Helmuese Luftarake per me i hedh mbi popull , por te gjithe i zume rob !
    Dhe perfituan vetem se kishin emrin shqiptar, se te ishin serb si ty , do te ishte hera e fundit qe e shikonin diellin e Ilirise !
    fotografia vle sa per 1000 fjal o bablok

ma ban pak krahasimin midis teje dhe kti cetnikut po pate munsi
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o me val se harrova me te bo pershendetjen vlonjate se prej jush e ka vjejdh beogradi

liri -bashkim -vllazrim

sa shum ngjani. si vllezer

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin

shka perfitun se ishin shqiptar?

qe i pret me spat si derra? ky asht perfitimi o gjak pirsa bijt e luiza hoxhes.

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    fotografia vle sa per 1000 fjal o bablok

ma ban pak krahasimin midis teje dhe kti cetnikut po pate munsi
    Po do krahasimin midis meje dhe atij cetnikut qe ke nxjerr , mjafton te shikosh perplasjen e popullit te jugut me vellezerit e ketij cetnikut neper video dhe pastaj te del vete pergjigja !

Mos je gje edhe ti ne ate fotografi ! Se ne Vlore, por dhe ne Tirane i degjonim keta cetniket shqiptare te flisnin edhe serbisht ! Dhe turpi me i madh eshte se mbanin edhe uniformat e policise shqiptare !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 05-02-2010 më 05:22

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Do ti thosha atij zoterise se ishin anetaret e kryesise se PS qe mbanin tre gishtrinjte lart.Ishte gorani i Kuksit Namik Dokle e te tjere.(E kam pare me syte e mij kur erdhi ne Vlore).Tre gishtat lart i mbanin militantet e PS te udhehequr nga disa fytyrezinj te majte,por perseri fajtori kryesor i asaj qe ndodhi eshte vetem nje njeri e ky e ka emrin Sali Berisha.
    Edhe ne Kosove ka plot cetnik te djeshem dhe te sotem bile.A nuk eshte cetnik ai legeni qe del e cpif per llogari te cetnikve,se njerzit e UCk,kane vrare njerezit e LDK-s,apo kane marre organet e serbve per t'i shitur.A e di ai zotnia nga Kosova se edhe vellezrit gervalla i ka vrare nje shqiptar i paguar nga serbet.Bene mire t'i leri insinuatat,sepse nuk ka pike informacioni per ato qe ndodhen me 1997-n!
    bamatat personi qe mban tre gishtat eshte vellai i kriminelit fytyreqeni Balil Caushi, i cili sot ha dhe ne babaice,sepse djemte e nenave ja martuan temen.Edhe ai legen ka mesuar nga Namiku,Zabit Brokaj,Skender Qenushi, Arben Imami,Ritvan Peshkepia,Neritan Ceka,Frrok Cupi etj
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 05-02-2010 më 12:12
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2009
    Postime
    32
    Mendoj se berisha duhet te kishte dhene doreheqjen me pare per gabimet qe ai dhe meksi bene me firmat piramidale. Dje e pashe berishen ne nje inverviste per top channel kur tha gjithe arrogance se ai ishte i fundit qe shqetsoj per protestat e qytetarve. Cdo kryeminister duhet te shqetesohet per shqetsimet e qytetarve dhe jo te tregoj arrogan si ahmadinajad ise chavez.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Ata qytetare nuk jane gjithe Shqiperia,por thjesht disa militant te irrituar qe nuk munden te behen doganier,tatimore e poste te tjera te premtuara!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2009
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Ata qytetare nuk jane gjithe Shqiperia,por thjesht disa militant te irrituar qe nuk munden te behen doganier,tatimore e poste te tjera te premtuara!
    Ai eshte mendimi jote se cfare duan te behen ata. Dihet qe nuk jane e gjithe shqiperia por jane nje pjese e mire. Keta paguajne taksa per qeverine ketij berisha prandaj kane te drejte te prostestojne. Ky nuk eshte i fundit por i pari qe duhet te shqetsohet apo i duket sikur po pret ndonje kopace duke treguar arrogance.

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Do ti thosha atij zoterise se ishin anetaret e kryesise se PS qe mbanin tre gishtrinjte lart.Ishte gorani i Kuksit Namik Dokle e te tjere.(E kam pare me syte e mij kur erdhi ne Vlore).Tre gishtat lart i mbanin militantet e PS te udhehequr nga disa fytyrezinj te majte,por perseri fajtori kryesor i asaj qe ndodhi eshte vetem nje njeri e ky e ka emrin Sali Berisha.
    Edhe ne Kosove ka plot cetnik te djeshem dhe te sotem bile.A nuk eshte cetnik ai legeni qe del e cpif per llogari te cetnikve,se njerzit e UCk,kane vrare njerezit e LDK-s,apo kane marre organet e serbve per t'i shitur.A e di ai zotnia nga Kosova se edhe vellezrit gervalla i ka vrare nje shqiptar i paguar nga serbet.Bene mire t'i leri insinuatat,sepse nuk ka pike informacioni per ato qe ndodhen me 1997-n!
    bamatat personi qe mban tre gishtat eshte vellai i kriminelit fytyreqeni Balil Caushi, i cili sot ha dhe ne babaice,sepse djemte e nenave ja martuan temen.Edhe ai legen ka mesuar nga Namiku,Zabit Brokaj,Skender Qenushi, Arben Imami,Ritvan Peshkepia,Neritan Ceka,Frrok Cupi etj
    I nderuar Nestorp !
    Keta gjakprishur , qe jane anetaresuar edhe ne kete forum shqiptar , nuk i ha meraku se Zani, apo Gaxhai , apo Namik Dokle bullgari apo Sali Serb Berisha , ngrene tre gishtat lart !
    Keta gjarperinj zvarranik , gezohen qe shoket e tyre ngrene tre gishtat larte , sepse me kete gjejne shkakun per te perlyer popullin pikerisht me qelbesirllekun e tyre ! Dhe kjo eshte ironia , serbi te sulmon , serbi te gjakos dhe po serbi te akuzon se je serb ! E kupton se cfare po ndodh ?

Por ne qe e dime shume mire se cfare ka ndodhur dhe cili eshte realiteti i ngjarjeve , nuk mundet t'i leme keta antishqiptare te njollosin popullin tone !

Une sinqerisht , po ta them , kur kemi bere fjale me shoket atehere , kjo shenje eshte shpeguar si "liri", "barazi" dhe "vellazeri". As nuk e kam pase idene se paska serbe qe na ngritkan tre gishta lart ! Pastaj kete gjest e kane pase francezet me kuptimin qe une te thashe , perse duhet me marr serbet qe e kane me kuptimet e tyre ?

Tani na dalin keta zarbo dhe na tregojne neve se perse u ngritem neve ! Une vete humba para tek Sudja , isha atje kur policia filloi te masakronte kreditoret te cilet nuk po benin asgje pervecse po prisnin ndonje lajm dhe ne menyre sporadike bertiste ndonjeri ne drejtim te shtepise se Sudes ! Kjo acaroi gjendjen ne menyre te tille sa njerezit dolen ne rrugen e Kavajes duke kerkuar parate e tyre , sepse pane qe qeveria nuk preokupohej per ta, por per qetesine e Sudes!
    Kjo histori vazhdoi disa dite ! Une te them te drejten megjithese kisha humbur para tek Sudja isha thjesht spektator ne dy apo tre tubime ! Por masakrimi pa asnje arsye te them te drejten me revoltonte edhe mua !

Por qe u bera aktiv ne ato levizje , ka qene sepse nje nga ditet kur populli i Tiranes po perleshej me policine me tulla dhe me gure afer Bankes , une isha shume metra larg sheshit , aty tek ura e lanes dhe isha thuajse spektator , kur nje nga keta majmunet, "polic" i veshur me uniforme laramane qe deri ate kohe na cau k..arin (te me falesh njemilion here per fjalorin , por edhe tani me kercen gjaku ne koke kur e kujtoj) duke fol serbisht me nje shokun e tij nja dhjete metra me tej , i bie mu ne fytyre dhe ne koke , me nje ato radiot e gjata prej hekuri nje plake nja 75 vjec , me shami te zeze ne koke . Plaka e shkrete u ca ne vetull dhe vetulla i ra mbi sy , u mbulua ne gjak dhe u plandos per toke ! Dhe a e di perse i ra ? Sepse dhe plake mavria , sikur ta dinte me ke kishte te bente, i ra pikes dhe i tha me dhimbsuri : -"cfare beni keshtu more djemo , kete s'e ben as serbi" !
    Te them te drejten me kerceu gjaku ne koke dhe sic isha i rashe me koke atij "serbit" mu ne hunde , me sa kisha fuqine dhe e shtriva si lopa ne toke ! Mu sulen ata shoket e tij por u futa midis pallateve dhe iu ika !
    Kjo ndodhi ne Tirane, shume dite para se te pelciste ne Vlore apo nga anet tona !

Dhe keta plehrat ketu ne forum na tregojne neve se u ngritem per serbin dhe per grekun , pra u ngritem per Saliun dhe kelyshet e tij ! C'ne jugu me shenjat e serbve , ne s'na ka lidhur asnjehere asnje gje me ta ? E kupton se cfare po flasin keta "te dhimbsurit" e Shqiperise ???!!!! Keta laro qe nuk ngopen ta shohin shqiptarin te vuaj ?

Dhe pastaj hajde dhe mbaj gjakftohtesine me keta lapangjoze !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 05-02-2010 më 15:39

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •