Edhe respekte arrite te ju thuash ketyre kelysha te kuq shkerdhata.Po a nuk po e kuptone qe po te bejn nje propagand tipike sllavo-greke,se nga ajo rrace jane,duke u paraqit gjithmone gjasme si viktime.A nuk thonin shkiet perpara o fatlume,shiftaret po na perdhunojne femrat,shiftaret po na dhunojne varrezat ???
Pyeti o fatlume njehera,thuaju ju mbasi moret armet gjasme per tu mbrojtur nga salija,perse dogjet e plackitet cdo gje qe ju doli perpara,bashki,gjykata,banka,shkolla.Ato nuk ishin prone e salise, ato ishin pronat e juaja,te qyteteve ku ju dogjet e vrate si bisha te egra.
Pyeti edhe per kete, tos nano ju premtoje kthim te parave nje per nje,para se te behej kryeminister ne 97.Sa lek moret me mrapa,per tete vite qe ishte ne pushtet,a po nuk ia u mori edhe ato qe ngelen neper banka ???
Keta mburren se i zune robe e masakruan nja kater a pese shiksa te "salise",kurse restoja prej qindra e mijra te tjere qe shkun per lesh,ishin po te atyre qyteteve,ku tre gishtat simbolizonin shkerdhatokracin.Hajde trima hajde,edhe nga keto maskaralleqe qe bet,ju mbeti qe te mburreni para shqipetarve :P
"Rrofte vlora e tre gishtave ,e lirise e barazise e vellazerise,por jo e asaj shqipetare ama, por e kesaj o fatlumi": http://sixers4guidos.files.wordpress.../tri-prsta.jpg
Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 02-02-2010 më 02:14
Derjanso,
mos je nga ata te FARK-ut ti , qe flisnin serbisht ne Tirane dhe Vlore , qe shkoi me ushtru dhune ne Vlore , dhe pasi e kapen rob i dhane te hante , e mjekun dhe e nisen ne Tirane tek Sala ?
Se nuk ka mundesi me na tregu ti neve se cfare eshte bere ketu !
Kesaj i thone hajt baba te te tregoj arat !
Se ju te FARK-ut nuk kishit ku me e tregu veten . Ne Kosove me luftu me serbin s'jua mbate bitha , plus qe e dashuronit shume !(se ishit paqesor me pra !!???) Keshtu vinit e tregonit "forcen" me shqiptaret e paarmatosur ! Te kujtohet 10 shkurti kur qelluat kunder popullit te paramatosur dhe qe pretestonte dhe vrate Artur Rustemin dhe plagoset shume te tjere ? Nuk besoj se e ke harruar se eshte dita kur ju kapen te gjitheve rob , ja ata Vlonjatet e parmatosur , thjesht me duar dhe gure !
Se ne nga laberia kemi ca vargje te lashta :
"Therret nenua djem ku jini,
merrni armet dhe i bini ,
ne mos keni arme gjeni,
ia rrembeni atij qeni !"
Nuk te duket se shkoi tamam keshtu ? Jane vargje shume te lashta !
PS: Edhe nji keshille shoqerore : Si "shqiptar" qe je, ndrroje ate avatarin se e ke nxjerre flamurin kombetar si breket e Shajes !:
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-02-2010 më 07:34
ngjo ktu ti buburrec ty personalisht nuk tu drejtu kerkush kshtu qe dhe ti mos mu drejto mu personalisht.
tani
shpikjen e domethanjes se tre gishtave e morem vesht.
tash na shpjego masakrimin e oficerve te shikut dhe policis
ngritjen e flamurit grek ne sarand e himare.
thanjen e Zan Caushit (heroit te revolucionit vlonjat) se ne po luftojm per clirimin e vorioepirit. kur ne krah te ti ishte dhe kryetari i komitetit te shpetimit te Vlores Altin Shyti
meqe the se revolta ishte si rezultat i humjes se parave. A i moret naj her ato pare? a nuk ishte fatos nano qe u premtoj 100% kthimin e pareve, pse nuk u cut ne revolt edhe kundra ati qe u rrejti mu ne shesh te flaumrit per diten me diell?
shpirti i atyne qindra shqiptarve qe skafistet vlonjat i kan myt ne det si berra pa pik meshire nuk kan per tu fal kurr or shoq
pa llogarit ato qe i keni grabit e i keni qit ne plazh te goelmit e shengjinit se gjoja arriten ne itali.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Jo une kam qejf njeriu te jete i drejtoerdrejt.Me akuzove se nuk i kam informacionet e sakta te duhura.U bera i urte e te thashe ashtu si i kemi perjetuar ne ato marrezira.Problemin e kam se jam shume i informuar e jo i painformuar,edhe per keto gjerat qe kane ndodh ne Shqiperi.Nga kush donin te shpetonin bandat ne jug ajo eshte nje justifikim i dobet.Tash nje pyetje: A ka pasur sherbime tjera te involvuara ne Vlore?Vetem drejt pa rrotlla.Edhe keta udheheqesit e bandave kush i zgjedhte?
Edhe ne shtetin me te forte ne bote nese dojne nje pjese banditesh antiinstitucionesh mund ta shkaterrojne deri ne themel e lere me Shqiperin e vitit 97 qe edhe ashtu ishte buze te keqijave si ekonomikisht si politikisht.Ketu pastaj vjen ne loje tjeterkush pasi i din dobesite e shtetit.Dobesite e shtetit ishin ne jug ,ku nuk kishte pushtet qeveria e Tiranes,edhe ndonjehere te ipej pershtypja si te mos ishte pjese e Shqiperise.Ketu vijne ne loje nje pale e trete qe me siguri e dini se kush ishte ajo pale e nuk ju pelqen ta thuani boterisht.Ishte ajo pale qe urdheroi te ngriten po keta tre gishta qe nuk me dhe pergjegje por lajthitje.
Nuk ka qene e rastesishme ngritja e tre gishterinjeve,kete e di edhe ti,sepse nuk u ngrite krejt dora ose nuk u ngrit vetem gishti i mesem.Poashtu nuk eshte e rastesishme as ngitja e flamujve grek ne territorin shqiptar.Nese keta burra (banda)mbroheshin nga bandat e Salos atehere pse i terrorizonin njerezit e thjeshte?
Nje pergjigje te shkurte per ty.Me se pari une nuk jam laro siq thua ti.Jam shqiptare qe perjetesisht i urrej serbet edhe greket.
E me se shumti do ti urrej ata qe bejne miqesi me ta ose i perkrahin idete serbo-greke.
E pafundesisht i urrej ata qe ende kane nostalgji per koherat e erreta staliniste.
Normal ne balle nuk ju shkruan se jane stalinist,mirepo jane ne gjendje te shkaterrojne gjithqa vetem per pushtet.
Pushteti fitohet me vota jo me puqe.
Nuk nderrohet mendja staliniste aq thjesht.Po te ishte kompjuter formatizohet mirepo ky edi yt nuk formatizohet dot.
Se pari po te kthej pergjigje ty !
Per jugun dhe shqiptarizmen e jugut , nuk ka qene kujdesur ndonjehere , jo Tirana por as edhe ndonje cep tjeter i territorit te kombit ! VETE SHQIPERIA BURON NGA JUGU DHE JO ME KOT FLAMURI U NGRIT NE ZEMER TE LABERISE !
Keshtu qe ti zarbo laj gojen 100 here para se te zesh ne goje jugun ! Nuk kemi mbetur ne me na mbrojt kush prej grekut apo serbit apo italianit apo salicevicit ! E mbrojme vete veten dhe vendin tone ! Dhe sa per dijeni , ashtu sic mediat greke , serbe dhe eurovizionet pro serbe qe intervistonin Zanrat , Gaxharat e Co per te treguar ate qe po thoni ju sot , ashtu dhe juve jeni as me pak dhe as me shume, zedhenes te ketyre antishqiptareve !
Ka pase ne gjithe Shqiperine agjentura te huaja ! Vete Presidenti (atehere) dhe Kryeministri (sot) eshte nje agjent i vjeter serb dhe i UDB-se ! Agjenturat e huaja ne ate kohe, por dhe sot, bejne qejf per shtate pale qejfe ne Shqiperi , ketu nuk ka ndonje cudi ! Dhe me prezente jane pikerisht ato serbe dhe greke ! Kur kemi kreun e shtetit te shitur , ne nuk kemi instrumenta te tjere me i ndalu ! Pas ketyre antishqiptareve te mirefillte vijne antishqiptaret si puna jote , qe me keto muhabete qe ben kerkon t'ju japesh ze pikerisht tezave serbo-greke !
Sa per tre gishterinjte , ti ndoshta ke ndonje informacion konfidencial , une nuk e di ! Ate qe une di dhe qe thuhej edhe ne Tirane ato dite , kuptimi i tre gishtave ishte pikerisht ai qe te thashe me siper ! Se edhe ne Tirane jane ngritur ato tre gishtat, qe ta dish ti !
Prandaj mos pretendo asnjehere t'i tregosh babait arat , se del tek arat e serbit pastaj !
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-02-2010 më 16:20
Ti morro , mos me thuaj mu buburec se si puna jote ve 100 vete perpara une me se ta kesh qejf ti ! Buburrecat jua kemi lene juve te FARK-ut qe i linit njerezit e shtepise ne dore te serbit dhe iknit nga syte kembet per te shpetu bithen tuaj !
Kurse neve serbeve (Saliut dhe falangave te FARK-ut), jo vetem qe nuk i lame xhap , por kur e kerkuan ndeshjen me pushke , me pushke iu pergjigjem !
Prandaj mua mos me bej kakerdhira , mos me ngaterro "si pa dashje" kekun me byrekun ! Cfare lidhje kishte populli me shtate apo tetedhjete kriminele apo njerez te paguar ? Zani ka deklaruar ne ate kohe ne TV direkt se Azem Hajdari i kishte afruar 17 milione USD ....! Po pse me Zanin dhe Saliun do te merrem une ? Po te mos ishte Sali Serb Ram Berisha President i vendit tim , une do ta konsideroja nje kriminel te thjeshte ordiner dhe as emrin nuk do t'ja permendja ! Zani me shoke punonte per kush e paguante , ndersa popullin e Jugut nuk e paguante kush ! Dhe Zanerat me shoke nuk jane populli i jugut , se pastaj per Berishen si UDB-ash, do te thoshim se kriminele dhe sherbetore te serbit jane gjithe verioret , meqenese Saliu eshte nga veriu ! Po keshtu mund te flasi vetem greku dhe jo neve ! E more vesh o filoserb !
Sa per Fatos Lesh Nanon , kete ***-muti qe e mban vehten sikur kush eshte , e ke mikun e ngushte te atij kriminelit ordiner Sali Serbit ! F.N. perfitoi perkohesisht perkrahjen si i persekutuar padrejtesisht dhe njerezit menduan se ai do te kerkonte qe drejtesia do te vihej ne vend per te gjithe ! Cfare lidhje ka kjo ?
Sa per pyetjen se perse nuk u ngriten kunder Fatos Nanos , ti duke qene naiv dhe aspak inteligjent , i ke dhene pergjigje pikerisht asaj qe une them me siper "se armet jugu i morri se u sulmua me arme " dhe Fatos Nano nuk e sulmoi me arme !
Mos e kruaj bithen me qeramidhe i thomi ne kendej , se nuk do te zec rehat gjithe jeten pastaj !
Pergjigjet per sa ke pyetur, lexo postimet e mia me larte, se nuk do te lodhem me shkrujt une se nuk do te kuptosh ti !
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 02-02-2010 më 16:06
Krijoni Kontakt