Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 83

Tema: Dhuratat!!!!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ka lezet meshkujt si BATO , pa shpenzime. vetem 5 min duan, dhe jo me shume. attention e kisha fjalen
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Pse c'a ndodhi Vagabondo ? E di , para se ta porosisja e lexova te site e tyre, qe po e bere me engravin nuk ta kthejne. Po nese spunon, do e kthejne se sben. Se kastile e bera order me ato direkt, vetem per engraving, se te ish ashtu e kisha order te bestbuy edhe kisha sav-ur 20 bucks, se ish me lire .

I am done shopping 4 my son. toys toys toys. lots of em .
    djalin e ke ne moshen e pershtatshme ti blesh toys mezi sa pres dhe un te me rritet mbesa dhe nipcia dhe vajza qe ti blej lodra, shkuam ne toys r us dhe kishin a veryyyy nice discount, blevem per mbesat e burrit some wonderful toys

shpresoj vajza eshte si une se un vdisia per lodra kur isha e vogel lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    kete fund vit, dua te bej dhurat vetes make-up gjitheashtu

skam perdorur kurre "a base" per eyeshadow...dhe keshtuqe tualeti fshihej menjehere...degjova good reviews per: urban decay eyeshadow primer potion http://www.urbandecay.com/categories...imerPotion.cfm

gjitheashtu meqe me mbarroj eyelineri i zi dua te blej kete, meqe lexova dhe per kete good reviews...nga clinque quickliner for eyes
    http://sephora.com/browse/product.jh...ingsReviewsTab

mezi sa pres ti marr
    Nqs perdor ''a base'' per eyeshadow tualeti te mban tere diten. Sidomos eyeshadow i perdorur me penel ''te lagur'' me fix plus spray ( te markes Mac perdor une ) eyeshadow ka ngjyre me te bukur dhe te rrin pa frike te gjithe diten pa u hequr dhe pa formuar ato linjat e eyeshadow ne qepallat e syve.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Nqs perdor ''a base'' per eyeshadow tualeti te mban tere diten. Sidomos eyeshadow i perdorur me penel ''te lagur'' me fix plus spray ( te markes Mac perdor une ) eyeshadow ka ngjyre me te bukur dhe te rrin pa frike te gjithe diten pa u hequr dhe pa formuar ato linjat e eyeshadow ne qepallat e syve.
    po ashtu lexova, prandaj dhe dua ta blej , per kete "me fix plus spray" sja kam iden :/

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    djalin e ke ne moshen e pershtatshme ti blesh toys mezi sa pres dhe un te me rritet mbesa dhe nipcia dhe vajza qe ti blej lodra, shkuam ne toys r us dhe kishin a veryyyy nice discount, blevem per mbesat e burrit some wonderful toys

shpresoj vajza eshte si une se un vdisia per lodra kur isha e vogel lol
    ska kalama mos ti kete qef lodrat Rexhi. Po ti thuaj mire qe e ke goce, se une mezi e nxjerr nga dyqanet kete timin (dhe eshte shume i fuqishem, lol ). Dhe nese shkoj ne mall, dhe nuk futem ne dyqan lodrash- do shkoj te dyqani im ngul kembe. Sa here do dali do lodra. E kam dhe pak fare fajin vete, se e kam spoil ca si shume. Po per xmas i takon.

kur je due ti ? sot i lindi goca nje ish managerit tim. 8pounds e ca e onces e kishte bere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Eve Lexo Postimin
    s'pres na nji dhurat...dhe s'du.
    Je e sigurtė ?
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    ska kalama mos ti kete qef lodrat Rexhi. Po ti thuaj mire qe e ke goce, se une mezi e nxjerr nga dyqanet kete timin (dhe eshte shume i fuqishem, lol ). Dhe nese shkoj ne mall, dhe nuk futem ne dyqan lodrash- do shkoj te dyqani im ngul kembe. Sa here do dali do lodra. E kam dhe pak fare fajin vete, se e kam spoil ca si shume. Po per xmas i takon.

kur je due ti ? sot i lindi goca nje ish managerit tim. 8pounds e ca e onces e kishte bere.
    per 5 jave eshte my due date, por si dihet pikerisht kur do vi
    hahahah ne fakt sduhet ti tregoje dyqanin in first place, shkoj i blej dicka dhe lere ne shpi me burrin , keshtuqe nuk do jet me greedy lol...i am planning on not showing the toy section at all lol, ne kete menyre te jet e kenaqur me cfare do lloj dhurat ti bej....ne fakt ka disa femije qe nuk i pelqejn lodrat..pshm kam kushurinj te vegjel qe nuk loznin me lodrat, por me kusit, apo dicka qe nuk ishte loder lol

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    po ashtu lexova, prandaj dhe dua ta blej , per kete "me fix plus spray" sja kam iden :/
    lool.
    Asnje sja ka pasur idene ne fillim. Nqs perdor penel si ky me poshte eshte shume e thjeshte. Ja merr doren shume shpejt.
    Te keshilloj dhe nje set penelesh per tualet sepse rezuktati final i taletit eshte shume shume i bukur
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    per 5 jave eshte my due date, por si dihet pikerisht kur do vi
    hahahah ne fakt sduhet ti tregoje dyqanin in first place, shkoj i blej dicka dhe lere ne shpi me burrin , keshtuqe nuk do jet me greedy lol...i am planning on not showing the toy section at all lol, ne kete menyre te jet e kenaqur me cfare do lloj dhurat ti bej....ne fakt ka disa femije qe nuk i pelqejn lodrat..pshm kam kushurinj te vegjel qe nuk loznin me lodrat, por me kusit, apo dicka qe nuk ishte loder lol
    do e kesh bricjape, sa nicee.

eh mire Rexhi, e thena me te beren jane ca larg. Do te shohim ty. Prit dhe pak .

ky imi i sheh ne tv dhe thote I would like to buy it

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    nje dhurat te bukur per pinkun,,,,,te bejme lidhjet ende me te forta Tropoj-Athine

per ty pink te kisha bo dhurate nje panorma nga liqeni i fjerzes....najs

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •