Ka lezet meshkujt si BATO , pa shpenzime. vetem 5 min duan, dhe jo me shume. attention e kisha fjalen![]()
Ka lezet meshkujt si BATO , pa shpenzime. vetem 5 min duan, dhe jo me shume. attention e kisha fjalen![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
djalin e ke ne moshen e pershtatshme ti blesh toysmezi sa pres dhe un te me rritet mbesa dhe nipcia dhe vajza qe ti blej lodra, shkuam ne toys r us dhe kishin a veryyyy nice discount, blevem per mbesat e burrit some wonderful toys
shpresoj vajza eshte si une se un vdisia per lodra kur isha e vogel lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nqs perdor ''a base'' per eyeshadow tualeti te mban tere diten. Sidomos eyeshadow i perdorur me penel ''te lagur'' me fix plus spray ( te markes Mac perdor une ) eyeshadow ka ngjyre me te bukur dhe te rrin pa frike te gjithe diten pa u hequr dhe pa formuar ato linjat e eyeshadow ne qepallat e syve.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
ska kalama mos ti kete qef lodrat Rexhi. Po ti thuaj mire qe e ke goce, se une mezi e nxjerr nga dyqanet kete timin (dhe eshte shume i fuqishem, lol ). Dhe nese shkoj ne mall, dhe nuk futem ne dyqan lodrash- do shkoj te dyqani im ngul kembe. Sa here do dali do lodra. E kam dhe pak fare fajin vete, se e kam spoil ca si shume. Po per xmas i takon.
kur je due ti ? sot i lindi goca nje ish managerit tim. 8pounds e ca e onces e kishte bere.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
per 5 jave eshte my due date, por si dihet pikerisht kur do vi
hahahah ne fakt sduhet ti tregoje dyqanin in first place, shkoj i blej dicka dhe lere ne shpi me burrin, keshtuqe nuk do jet me greedy lol...i am planning on not showing the toy section at all lol, ne kete menyre te jet e kenaqur me cfare do lloj dhurat ti bej....ne fakt ka disa femije qe nuk i pelqejn lodrat..pshm kam kushurinj te vegjel qe nuk loznin me lodrat, por me kusit, apo dicka qe nuk ishte loder lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
nje dhurat te bukur per pinkun,,,,,te bejme lidhjet ende me te forta Tropoj-Athine
per ty pink te kisha bo dhurate nje panorma nga liqeni i fjerzes....najs
Krijoni Kontakt