Gjeta nje gabim tjeter. Tek tema:" kush moderator ja ua ka sjell ne maj te undes( hundes)
Bimo paska te drejt ku me po ti qenke analfabet
Gjeta nje gabim tjeter. Tek tema:" kush moderator ja ua ka sjell ne maj te undes( hundes)
Bimo paska te drejt ku me po ti qenke analfabet
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Une s'kam asgje me Bimin, sic e kam theksuar dhe me perpara. Kjo teme nuk eshte hapur vetem per Bimin por per te gjithe antaret. Te gjithe jane te ftuar te japin kontributin e tyre ne kete teme.
Gjithe te mirat.
ps:
Do i hedh nje sy postimeve te antareve qe me ke sugjeruar.
Suada se mbaj mend ta kem fshire un postimin tend. Gjithsesi cdo postim qe si permbahej temes apo ishte 1 rrjesht eshte fshire per mos e kaluar ne chit-chat. Per mua gjithe antaret jane njesoj e s'ka antar te "bardhe" apo antar te "zi".
Shkruan qe moderatoret ti fshijne kot postimet. Po postimin tend e ke lexuar njehere tamam sic duhet? Nga teme humoristike qe eshte, ti po shkon e fut Salen ene Enverin dhe i fut dhe ngjyra partiake. Do kuptoja te beje ndonje ankese rreth temes apo permbajtjes, por kur shkrun gjera qe s'kane lidhje fare.
Se di se me ke moderator tjeter keni pas probleme, por nga kaq qe po lexoj un ketu shof qe po beni si kalamajte qe i marrin karamelet. Do jete fshire nje postim. Ca ka ndodhur ? Tek rregullorja e ketij nenforumi eshte shkruar qe mos beni postime me 1 apo 2 rrjeshta kot sa per chit-chate apo shtime postimesh.
Besoj se un jam ca me i vjeter ketej. Para ca vitesh kisha nja 2000 e ca postime ( shumica ishin postime tek Nenforumi Humorit dhe nuk isha as moderator ne ate kohe ) e mbi 2000 mu fshine. Duhet te filloja te qaja un qe me fshine 2000 postime e jo 1 ?
Nje PM do mjaftonte e s'do ishte e nevojshme te shkruhej ketu e te devijohej nga qellimi qe eshte hapur tema.
Postimet qe jane bere per punen e atij postimi do ti fshij pasi te jete lexuar dhe replika e bere.
ps:
Kafe zeher do te jap nqs shifena ne Dr![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 16-12-2009 mė 18:22
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Vazhdojme me mikun tone Bimin :
Hajt te mor vesh se ca shkrun ti po mire keta te dyAjde Mereni Vesh Se Ca Shkruajn Keta Te Dy
Nqs nuk gaboj Barca e fitoi Champions League. Se paske majt llafin.nuk shkruaj shpesh me i kam dhen llafin njerit ketu nese fiton barcelona chempio ligen nuk shkruaj me dhe per bayern sme intereson shum deri sa te mari nje tranjer gjerman dhe te mari prap podolski
Kerkohet perkthyes Bim bum bamshe - Shqip.o Apollyon po mos e kraso me taci me Abrahamovici se Abrahamovici renditet nder 10 njerzit me te pasurit e botes qe aq lek qe i ka Abrahamovici ka drejt te blej gjith shqiperin dhe ai taci qe thoni ju nese esht aq i zoti ler te ngrej kombetaren ose me sakt ti edhi leket ne shtetin e tij ai te ngrej super ligen dot qe dhe ne te shikoim nje skuader ne kupen e kampioneve
Eshte bere m*t fare ky muhabeti i greves se shkronjave.pse nuk sponcorizon tek kombetarja po tek kaka apo per te hapur namin kot po sa lek mer kaka ai sma mer mendja ti ket par ne ender
Arrita ta perkthej dhe un. Robben eshte qeros.Lesht do fitoim per roben se ska ai esht qeroz
Gjyna I Shkreti Ka Len Femit Rrugve I Pa Aruar Qoft Kujtimi I Ti Un Kam Nje Mendim Qe Suada Te Shkoi Me Te Per Mos E Len Vetem![]()
Ka mungu diten kur ne abetare mesohej shkronja "h" dhe "H".Postuar mė parė nga iktuus
Mos ndryshofsh kurre Bimo se me keto postime na shtyn diten![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 16-12-2009 mė 18:40
Divide Et Impera
Bimit ja ka ngrene dhia abetaren
Ps: fshijeni dhe nje here kete batute![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Bimi i ishte vene punes per te gjetur ndonje website ku te shihte SAW 4. Mire qe me gramatiken eshte ne grindje e siper, po dhe me numrat romake ka filluar te kete mosmarreveshje.
Nga ato qe arrita te kuptoj un del qe kerkon SAW 4. Me pas shkruan qe ka pare SAW IV| (numer i ri romak qe se di tamam). 5 = V (pese, numer romak). Ka pare SAW e fundit qe ka dale qe i bie te jete SAW 6 , kurse SAW V se ka pare akoma. Rrumpalle hesapi mo.Kerkoi Filmin Saw IV Por Ne Italisht Se Te Gjitha Serit I Kam Par Dhe Te Fundit Qe Ka Dal Tani Saw IVl E Kam Par Po Skam par v Akoma
Bimo nqs do link e filmit SAW ti nis un ne MP.
Divide Et Impera
Rastesisht me qelloi syri postimet e administratorit e website me te mire ne bote. Se di ku e kam pasur mendjen keto vite qe s'kam hyre asnjehere tek ai website [botaime.tk]
Mundesisht per ata qe jane hacker te lene dhe emer, mbiemer, adresen, nr e telefonit per te qene me e kollajt qe te kapen nga policia.si me hackeru?
Me duhet te postoj disa tema per websiten tim
Desha te di se si mund me hackeru
Nese e dini shkruni me poshte dhe ne do te postojme burimin Ne se keni website do tjua shtojme nese jo vetem emrin
Ketu kerkon ndihme tek nenforumi Informatikes.Thenie per kompjuterin te famshme
Mund te me ndihmoni me thenie te famshme per informatiken mund ta postoni ne websiten tim www.botaime.tk forum
Kam un nje thenie te famshme per ty :
" Ik se na cave derrasat me keto reklamat " . Nqs do e vendosesh tek hyrja e faqes tende ta kesh te sigurte qe do afrosh nje nr shume te madh vizitoresh.
Fatkeqesisht un njoh kompani qe arrijne deri ne Babrru. Provo njehere me kanoce Coca-Cola mase kap noi rrjet wireless falas.Interneti me i mire per ne shtepi dhe vjen ne te gjithe tr
Ckemi desha te fus int ne shtepi por nuk e kap harta si albtelkom si abisnet etc. ke mund te me sugjeroni ju?qe vjen deri ne kafe rremes
Duke qene administratori i website me te mire ne bote, normal qe ndonjehere ndihmon dhe popullin e thjesht qe s'dine sesi hapet nje faqe personaleNese akoma nuk e ke kuptuar po ta them une.Ne fillim hap nje webfaqe free pra webs.com,piczo,webnode etc.. pastaj futu tek dot.tk dhe fut url e websites tend prsh my website:www.botaime.webs.com kur faqja te jete ndruar thote si e do emrin me .tk ti duhet te shkruash vetem botaime.zgjidh sherbimin free dhe e ke bere me .tk
Shiko www.botaime.tk
I ka hyre ne qef te ndihmoje te tjeret (gjithmone nqs arrihet te kuptohet se cfare ka dashur te shprehe). Po kjo faqja black ( e zeze ) cfare do jete valle? Ah te shkretet ju qe shpikni viruse per pc!!! Me ne fund jua gjetem terminatorin qe do ju shtypi nje nga nje
Kush deshiron parteritet me website me te madh ne bote pervec privilegjeve te shumta do te kete dhe nje Medalje Nderi nga Presidenti i Republikes se Shqiperise. Kush ben kritika do denohet me pushkatim.Bashkepunime me www.botaime.tk
kush deshiron parteritet me www.botaime.tk le te shkruaj me poshte(jo kritika ju lutem
Un do thoja qe ka arritur yjet , pasi sa hyn tek ky website te shfaqen ne sfond yjet. Duhet marre shembull nga ky personazh qe ka ndihmuar kaq e kaq shume internaut ne hapat e tyre te pare.Per nje website free dhe shume e thjesht mund ta hapesh ne www.webs.com.Shiko i here websiten tim qe per mua ka arrritur majat www.botaime.tk
Te ndihmoj dhe une vetem me thuaj ne webs.com
Zbulohet misteri !!!!!!Quhem Elden
mosha:13
Perse u futa ne kete forum:Per tju bashkuar zerave te shqipetareve dhe per te marr vizitor dhe klikme ne websiten www.botaime.tk
Ju ftoj ta vizitoni dhe te rregjistroheni
Pas maskes se administratorit se website gjigand botaime qendron nje minoren. Dyshohet qe mund te jete perdor nga CIA dhe sherbimet sekrete te Britanise se Madhe. Dhe ne si antar te thjeshte te FSH duhet ta ndihmojme duke i dhene ca "te klikme" ketij personi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 10-01-2010 mė 18:29
Divide Et Impera
u kanq kyshum barcoletat e forta veq boni hala se u kanqa
Kan qen shqiptari suedezi edhe arapi.edhe thot mreti qe e kaperceni qet lim keni me marr qiken tem per gru edhe pare shum.nisen suedezi sdin not mytet,niset arapi e han peshkanqeni.kur shqiptari bjen ne uj edhe del ne anen tjeter te ujit edhe e vet mreti qa po ki qef me ba une pėr ty ka than shqiptari veq po du me dit kush um shtyjti heuaheuaheuaheauh
Kam cerek ore qe po lexoje te gjitha postimet vdiqa duke qeshur. Ndonjehere te vjen te vendosesh duart ne koke nga gabimet ortografike. Te gjithe gabojm, duke shtuar ndonje (ė) ose duke ngrene ndonje (r nga rr). Po te heqesh lidheza, te ndash lidhezat nga njera tjetra te vjen te ikesh me vrap. Te pakten ka hequr dore nga shkrimet tipike, kur i bente cdo fjale me germe kapitale. Behen teper te lodhshme dhe te palexueshme. Siduket kjo eshte sindroma e chatit, po thuaj se 80% e chatisteve shkruajne me gabime dhe me germa kapitale ne cdo fjale qe shkruajn.
Ky Bimo me duket se eshte i dashuri i Julianes ne temat qe jane hapur (nese nuk gaboj) ?
Se di te them te drejten.
Ishte thare celsi dhe nuk hynte mire tek brava qe ishte bere me ndryshk.Kurse me celsin nuk that qe ishte e drejt te kualifikoheshte barcelona vitin e kaluar keshtu jan gjerat prandai mos u merzit
Finalmente Bimi scrive in Italisht. Liony do jete ndonje skuader e re futbolli.E finalmente se u be kohe qe skemi kaluar ne gjusem finale tani mer kupen bayern
ska as frik nga barcelona as nga interi po frika me e madhe esht liony
Ketu ka shkruar tamam si chatistat. Ll dhe Dh si dallon dot.Ler Ta Degjoin Te Gjith Shqiptaret Qe Ndollen Ketu Ne Forum Sa Bukur Ja Ka Thurur
Shembull :
Dhia jo Llia
Llampa jo Dhampa.
Mire qe Bimi shkruan pak rrjeshta ne postimet e tij se do behej nje rrumpalle hesapi per ta kuptuar pastaj.si puna ime qenke dhe ti kur shenonte bierhoff gezoja sme intersonte se humbte milani kurse tani se ndjek me fare milani ne itali sjam me as nje skuader sa ishte bierhoff tek milani beja tifo per milan iku sbeja me erdhi pas dy vjetesh tek chievo shikoja chievon apo kur ishte ndeshja e tij e fundit kundra juventus shenoi tre gola
me pak fjal tifoz i gjermanis deri ne 90 kur fitoi botrorin me argjentinen me penallti e ka shenuar andreas breme
Mire qe breket do ja heqesh nga koka, po shkronjen H nga do e heqesh ?Shtutgart ka per tja equr breket nga koka barcelones dhe lojtarve
Pas ketij postimi do axhornohet dhe faqja e Wikipedia ku flitet per IP. Do kontrolloj njehere Usb e mia se mos jane nga ato qe hipin apo zbresin.sme intereson qe duan te marin ip dhe te bejn dos sme intereson shum te bejn ca duan kam dy lloi ipe nje telefon shpije dhe nje usb kjo esht e usb nejse ty te flm
Pak dhe sakte. Ne nje rrjesht postim e ka mbushur plot me gabime. Bimi po permiresohet dita-ditesPo Barcelona vjet me chesli me an te kujt fitoi keshtu eshtfutbolli
Dhe ne fund postimi me i bukur. Kishte ditelindjen nje vajze dhe Bimi e quan vella.Dhe 100 vjec vella qofsh e lumtur
SUEDA Urime!
Shpresoj vetem qe ky "vella" te mos jete trans se atehere do i jap te drejte Bimit.
Divide Et Impera
Krijoni Kontakt