Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Po tono i vogel kam ikur
    ti bume duhet ta nisesh shkollen nga e para

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    O Sherri ,ti je ēun flori ,pse re me Bimin e gjete me u mor ti ?
    Bimi rob i urte ,vetem ke tema e sportit del ...
    Kush shkrun mire ktu aman ?shif anej ka tema e Batos,po zihen mesuset e gjuhes shqipe ,plasen tu korrigju njoni -tjetrin ....(pordha modhe ose kur thojne Shijaksit pordhe syfyri )
    ēfare ti besh ndonjenit qe bo si i menēem ,si puna atij micro fobia qe shkrun erdhe ,univerzitet dhe te korrigjo lol,bo si i menēem .... njerezit e urte eshte gjynof me i ngacmu ..
    shnet sherro ,respekte se gjithmone te pergjigjesh kur ke hall...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Ka sa te duash
    Keij ja ka henger dhia librat
    Kjo shprehje eshte shume e perdorur nga anet tona ne vitet e diktatures.Sa e lexova kam qesh me vete.Ata mesueset qe zihen per gabimet ortografike e kane kot,sepse ne tani e kemi mbushur gjuhen tone full(plot) me fjale te huaja.Por me e forta eshte qe femije te klasave te 6-7 nuk dijne te shkruajne as emrin e vet korrekt ne shqip.Eshte per te vene duart ne koke.
    Dop t'i ''lutesha'' sherxhiut te me korigjoje edhe mua!
    Ju pershendes te gjithve!

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    O Sherri ,ti je ēun flori ,pse re me Bimin e gjete me u mor ti ?
    Bimi rob i urte ,vetem ke tema e sportit del ...
    Kush shkrun mire ktu aman ?shif anej ka tema e Batos,po zihen mesuset e gjuhes shqipe ,plasen tu korrigju njoni -tjetrin ....(pordha modhe ose kur thojne Shijaksit pordhe syfyri )
    ēfare ti besh ndonjenit qe bo si i menēem ,si puna atij micro fobia qe shkrun erdhe ,univerzitet dhe te korrigjo lol,bo si i menēem .... njerezit e urte eshte gjynof me i ngacmu ..
    shnet sherro ,respekte se gjithmone te pergjigjesh kur ke hall...
    Vallhi saura kete shpreje per her te par po e degjoj ne jeten time, mbase ngaqe une nuk e perdor te foluren dialektor te Shqiperis se mesme dhe te Shijakut jo e jo qe nuk e perdor, shume rradhe perdor ndonje fjal dialektore kur i bije per shkurte
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga unejsa Lexo Postimin
    Vallhi saura kete shpreje per her te par po e degjoj ne jeten time, mbase ngaqe une nuk e perdor te foluren dialektor te Shqiperis se mesme dhe te Shijakut jo e jo qe nuk e perdor, shume rradhe perdor ndonje fjal dialektore kur i bije per shkurte

Ti je ere mi goce ne Shijak mua me pelqen shume fjalet popullore
    (ketu nuk eshte me kuptim negativ shprehja ....ironizon faktin nqs ndodh.....)

Ps .Ate punishten e pastave Refiku e man apo ēunat ?
    Ka pas nje ēun shume te bukur Refiku ...Arjanin ...nuk e di a eshte akoma ashtu i bukur .....

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214

Ka pas nje ēun shume te bukur Refiku ...Arjanin ...nuk e di a eshte akoma ashtu i bukur .....
    Shprehja qe keni perdorur eshte interesante ,perdoret kryesisht nga populli i Shqiperise se mesme dhe ne pergjithesi mban era groshe,pilaf,kabuni ......me duket dhe caraca
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Shprehja qe keni perdorur eshte interesante ,perdoret kryesisht nga populli i Shqiperise se mesme dhe ne pergjithesi mban era groshe,pilaf,kabuni ......me duket dhe caraca

Me sa di une ...ne ramazan hahet iftari qe eshte ne darke ,dhe syfyri ne mengjes heret, sipas kalendarit ndryshon ēdo dite nga 1 min me duket ...si duket ndonje i ri ose ere,ose dhe ndonje pleqeri (se kot nuk ka dale si shprehje ) mund te kete gabuar natyrish fakt eshte i pahijshem.... ,ne ēdo orar te bukes ose te dites por sidomos per keto raste eshte dhe me shume ....
    dhe kur duan te ironizojne ndonje qe don te duket, perdorin kete shprehje ....

Ps .Sa thelle i futemi folklorit e...lol..

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    hahahaahahhaahahha I shkreti Bim_bum_bam, che figura di...
    La vita č bella...

Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695

kuptimin ja kuptova une por te thash qe fjalorin popullor nuk e perdor shume

punishten Refiku e ka akoma por vallahi ēunat nuk ja njoh fare une vetem refikun njoh dhe puntoret qe ka pas me perpara se keto te rejat nuk i njoh mire une nuk njoh komshiun tim qe e kam ne te njejten rrugic dhe kam marr vesh qe eshte beqar dhe jo ata qe jen te martuar dhe me kalamaj

Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Shume thelle i futemi.......por se cka dhe nje tjeter sperkatur me rigon.........
    a kush ajo shpreja po... me rigon ate e di mire se e perdor dhe vet shpesh her

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •