O Sherri ,ti je ēun flori ,pse re me Bimin e gjete me u mor ti ?
Bimi rob i urte ,vetem ke tema e sportit del ...
Kush shkrun mire ktu aman ?shif anej ka tema e Batos,po zihen mesuset e gjuhes shqipe ,plasen tu korrigju njoni -tjetrin ....(pordha modhe ose kur thojne Shijaksit pordhe syfyri )
ēfare ti besh ndonjenit qe bo si i menēem ,si puna atij micro fobia qe shkrunerdhe ,univerzitet dhe te korrigjo lol,bo si i menēem .... njerezit e urte eshte gjynof me i ngacmu ..
shnet sherro ,respekte se gjithmone te pergjigjesh kur ke hall...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kjo shprehje eshte shume e perdorur nga anet tona ne vitet e diktatures.Sa e lexova kam qesh me vete.Ata mesueset qe zihen per gabimet ortografike e kane kot,sepse ne tani e kemi mbushur gjuhen tone full(plot) me fjale te huaja.Por me e forta eshte qe femije te klasave te 6-7 nuk dijne te shkruajne as emrin e vet korrekt ne shqip.Eshte per te vene duart ne koke.
Dop t'i ''lutesha'' sherxhiut te me korigjoje edhe mua!
Ju pershendes te gjithve!
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Ti je ere mi goce ne Shijakmua me pelqen shume fjalet popullore
(ketu nuk eshte me kuptim negativ shprehja ....ironizon faktin nqs ndodh.....)
Ps .Ate punishten e pastave Refiku e man apo ēunat ?
Ka pas nje ēun shume te bukur Refiku ...Arjanin ...nuk e di a eshte akoma ashtu i bukur .....
Me sa di une ...ne ramazan hahet iftari qe eshte ne darke ,dhe syfyri ne mengjes heret, sipas kalendarit ndryshon ēdo dite nga 1 min me duket ...si duket ndonje i ri ose ere,ose dhe ndonje pleqeri (se kot nuk ka dale si shprehje ) mund te kete gabuarnatyrish fakt eshte i pahijshem.... ,ne ēdo orar te bukes ose te dites por sidomos per keto raste eshte dhe me shume ....
dhe kur duan te ironizojne ndonje qe don te duket, perdorin kete shprehje ....
Ps .Sa thelle i futemi folklorit e...lol..
hahahaahahhaahahha I shkreti Bim_bum_bam, che figura di...
La vita č bella...
kuptimin ja kuptova une por te thash qe fjalorin popullor nuk e perdor shume
punishten Refiku e ka akoma por vallahi ēunat nuk ja njoh fare une vetem refikun njoh dhe puntoret qe ka pas me perpara se keto te rejat nuk i njoh mire une nuk njoh komshiun tim qe e kam ne te njejten rrugic dhe kam marr vesh qe eshte beqar dhe jo ata qe jen te martuar dhe me kalamaj
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Krijoni Kontakt