Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 117
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Ke te drejte angeldust. Ne Shqiperi, gjate kesa periudhe (pas 1990) njerezit kishin aq halle sa nuk ju vinin veshin seē behej me keta missionare te ēdo ngjyre. Tani po vjelim rezultatet e "punes" se bere nga keta misionare satanike (per mua nuk jane veēse pjelle e se keqes, urrejtjes, perēarjes, ligesise). Ne Shqiperi fete siē thoni dhe ju kishin gjetur nje emerues te perbashket sa te mos mbillnin urrejtje dhe lufte mes vellezerve. Por keta gjarperij shkretetirash po ja arrijne dale-ngadale qellimit te tyre per ta prishur kete ekuiliber. Dhe kete fale indiferences dhe naivitetit tone. Fetė, nga vendi i fundit ne prioritet e shqiptarit po na dalkan ne vend te pare!!! Nuk dua te bej ketu analizen se cila fe i fryn me shume zjarrit sepse fshati qe duket s'do kallauz por duhet qe te ndergjegjesohemi se jemi duke importuar ne Shqiperi konfliktet me te pergjakshme te gjithe Botes!

"... Zgjohi shqiptare prej gjumit zgjohi ..."
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

man of honor Maska e trinity
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    europa.eu
    Postime
    88
    Edi 76 !

Komplimente.

Posedon mendime te bukura.

jam dakort me ty.

i/e regjistruar Maska e L-Quashi
    Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Postime
    5
    TURP,TURP, TURP t'ju vije te gjithe atyre qe perpiqen te sjellin perqarje fetare e krahinore ndermjet KOMBIT TONE SHQIPETAR(te huaj apo aq me teper "shqiptar" qofshin ato).
    Me poshte po mundohem shkurtimisht t'ju paraqes nje ndodhi qe kam perjetuar duke udhtuar ne nje tren ne Londer se bashku me Bashkeshorten, Djalin e nje Nipin tim: Ishim ulur ne tren e po bisedonim me njeri tjetrin(kuptohet ne shqip) kur pa pritur nje burre rreth 50-60 vjec i flet djalit ne shqip e i thote , femija shqiptar eshte femija me i mire ne bote. Neve na beri pershtypje dhe e pyetem ju lutem nga jeni juve zotri, jam Anglez na u pergjigj ai. Komunikonte me neve 70%shqip e 30% anglisht, me origjin ishte Izrealit. E pyetem nga kishte mesuar shqip e ai na tha nga prindrit, gjate luftes se dyte botrore kur familjen e tij po e ndiqnin per ta vrare Gjermanet nje familje Shqiptare ju kishte shpetuar jeten. Nder te tjera ai na tregoj ne celsat e tij te gjepit kishte nje medalijon me flamurin Shqiptar, ne dhomen e pritjes se shtepise time tregnte ai kam te varur flamurin Shqiptar, dhe vazhdonte, nuk ka shqiptar te Kosoves, Maqedonise, Malit te zi Qamerise apo Shqiperise por ka nje SHQIPETAR dhe ai i perket KOMBIT SHQIPETAR e qe te gjitheve,ju dhe duhet te ju bashkoj FLAMURI SHQIPETAR na thoshte AI. Ai ishte i dhene mbas Shqiperise po te me lejohet te shprehem ne menyre figurative si nje difoz Anglez mbas futbollit te vendit te tij. Ju betohem, mua me rrengjethej trupi ne ato momente qe ai fliste e tani qe po shkruaj ketu. Pra dhe nje here dua tju them, lereni me nje ane keto probleme qe sjellin perqarje fetare e krahinore te cilat Shqiptari, si ka perfillur, si perfill e s'do ti perfill Kurre.
    Arjan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    20
    me vjen keq per ty beqar qe behesh servil i klanit sepse ky eshte nje artikull i revistes klan
    Nese ke force, gjithmone ta mbroje pa cenuar,
    edhe kur bot' e marre te vesh me faje plot.
    Qe t'i zesh bes vetvetes se je fisnik e trim
    kur bot' e tere, e ndyta, me shpifje e llum te ndot!

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Kercenimi musliman per Shqiperine
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 04-02-2003 mė 17:27
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Me frazen kercenimi islam per Shqiperine une nuk kuptoj kercenimi i shqiptareve muslimane, (ajo eshte budallallek) por kercenimi i muslimaneve arabike, qe vijne ketu gjoja me mision per te ndertuar xhami dhe per bamiresi, dhe nga ana tjeter kane qellime terroriste.

Ajo eshte e ditur ne gjithe boten qe qellimi final i atyre njerezve eshte te te bejne nje lavazh ne tru, dhe te kthejne ne muslimane ekstremiste gjithe popullaten. Ata jane njerez qe ja rrezojne kullat Amerikes me aeroplan ne nje sulm terrorist, dhe pastaj ja fillojne valles, sic i tregoi TV ketu ne Amerike ca arabike duke kenduar dhe hedhur valle nga gezimi kur moren vesh qe ishte goditur Amerika.

Dmth. kjo as nuk duhet te thuhet se duhet te jete e ditur, por sigurisht qe une kurre nuk mund te barazoj muslimanet shqiptare me ata injorantet e Lindjes se Mesme. Si shume te tjere edhe une ju kam vajtur ne shtepi per Bajram, per te uruar, dhe me kane erdhur ne shtepi per Pashke. I kam shoke, miq, dhe komshij.
    Por ama nuk mund te mohojme faktin se arabiket duke ditur se Shqiperia eshte nje vend me shumice muslimane, do t'ju shkoje ne mend ideja qe te krijojne celula ne kete vend, dhe ta kene me te lehte me vone qe te hidhen ne Evrope.

Nuk po e kuptoj pse ky fakt po mohohet kaq kokefortesisht ne kete forum, kur dihet qe nje mundesi e tille ekziston. Aq me teper ekzistoi ne kohen e Sales, jo per faj te politikaneve shqiptare, po per vete faktin qe shteti ne Shqiperi nuk ka force te kontrolloje te gjitha aktivitetet, te ligjshme apo te paligjshme, qe behen ne Shqiperi.

Ne nuk duhet t'i leme menjane keto probleme por duhet te luftojme qe t'jua shtypim koken qe ne rrenje. Dhe kjo nuk behet me indiferentizem, por duke bere te njohur ekzistencen e nje rreziku te tille. Kjo pergjigje e tille duhet te vije nga gjithe populli shqiptar, jo vetem nga njera fe apo tjetra. Nqs. nje shqiptar mbron ata jevgjit e zinj qe vijne ne Shqiperi per te bere rremuje, le ta grise pashaporten shqiptare, te nxjerre nje arabe, dhe te shkoje te jetoje ne shkretetire me ta, se ne Shqiperi ne s'kemi vend per njerez te tille. Bile une dhe per Turqit nuk them gje te lige, se te pakten ata perpiqen te jene shtet demokratik dhe jane pak a shume te influencuar nga Evropa. Por ama ata te Lindjes se Mesme jane vetem per rremuje!

-----------------------------------------------------------------------------------

Pastaj revista Klan eshte relativisht e respektuar ne median shqiptare.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    A perben islamizmi nje rrezik boteror? ......
    Ky eshte gabim konceptual!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Une di kaq, terrorizmi Islamist perben nje rrezik ne rradhe te pare per Ameriken (superfuqi boterore #1), dhe gjithashtu dhe per Evropen Perendimore.

Si mund te themi atehere se terrorizmi Islamist nuk perbeka nje rrezik boteror kur i tremben superfuqite me te medha te globit?

e mira e te mireve Maska e fabi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    101
    helloooooo
    edi faktin qe jemi vend myslyman nuk kemi pse ta mohojme
    nuk duhet te mohojme fen tone per ti pelqyer francezit
    nejse une kisha shume per te thene poe ndryshova mendje
    byeeeeeeeeee
    jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Nė kėtė libėr flitet pėr gjith vendet e Evropės duke pėrfshirė edhe Francėn (me mbi 6 milion myslymane qė gėzojne tė gjitha tė drejtat, biles me njė fuqi nė rritje nė administraten shteterore), Britanine e Madhe ku egzistojne grupet me radikale islamike, Gjermanine ēerdhen e shumices se kamikazeve te 11 Shtatorit etj. Shqiperia me Bosnjen shikohen me nje sy tjeter sepse ne kundershim me vendet e mesiperme ku islami eshte i prure nga emigrantet, ketu jane autoktonet qe e kane perqefuar kete fe ne shumicen e tyre.
    Ne France nga sa kam njohur une myslymane (kryesisht algjerian, maroken, tunizien) me flasin me krenari per kontributin qe kane dhene shqiptaret per islamin gjate shekujve te kaluar. Me permendin dhe shume emra qe une kurre si kam ngulitur ne mendje. Pra mua si Shqiptar nje myslyman francez me konsideron automatikisht myslyman.
    Pra kryesisht jane myslymanet e Frances qe e shikojne Shqiperine si vend myslyman (mos harro se jane 10% e popullsise) dhe jo Francezet autoktone te cilet ne shumicen e tyre jane ateiste dhe s'duan tja dine per fete (eshte ndoshta kjo arsyeja qe duke qene ateist dhe shume pak te interesuar per fete shohin sot tu plase ne duar bomba islamike te cilen e kane importuar dhe rritur vete duke i krijuar gjith kushtet e zhvillimit te saj). Franca ka gjithashtu nje komunitet serb shume te fuqishem dhe qellimi i tyre eshte ti paraqesin shqiptaret si myslymane ekstreminst. Biles kjo merr nje rendesi te veēante me arpovimin dhe themelimit te shtetit te ri Serbi dhe Mal i Zi. Kam frike qe gjarperijte sllave do luajne te gjitha kartat per te mbjelle rremuje ne Kosove dhe Shqiperi perfshi ketu dhe ate te nje terrorrizmi imagjinar islamik shqiptar. Mjafton qe te paguajne dy - tre fanatike per te shperthyer nje bumje para ambasades amerikane dhe ja ku futemi ne vorbull. Mendoj qe duhet bere kujdes ne kete pike, mos tu leme vend per te shire me naivitetin dhe dritshkurtesine tone qe na ka marre ne qafe jo pak here keto kohet e fundit.
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Mocioni, Berisha flet pėr gjithēka, por jo pėr Fazlliē
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Jezuiti italian qė adhuronte Shqipėrinė
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •