Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 117
    Survivor Maska e Orku
    Anėtarėsuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    Oqean
    Postime
    981
    O manoklle

Kur nuk ke qejf te te flasin pa argumenta atehere mos fol as vete kodra pas bregut.

Shqiperia eshte vend europian sepse kultura dhe tradita e saj jane te tilla.... ne jemi kombi me i vjeter i europes.

Ceshtja e fese eshte shume e thjeshte..... gjithsekush zgjedh fene qe deshiron dhe ndjek rregullat e asaj feje qe i pelqen.... a je me pak europian nese ne vend qe te dalesh me kerthizen perjashta si Xheniferi hedh mbi floke nje shall sic bente Maria apo dhe shume gra te tjera te nderuara ne te dyja fete ???

Kjo besoj se nuk ka nevoje per pergjigje !!!!

Nese fjala vjen nje gjerman neser nderron fene dhe behet Mysliman, a mos nuk eshte me gjerman apo europian ????

Kush ka thene se katolicizmi eshte fe europiane ???.... ajo vjen vetem disa qindra km larg vendit nga ka ardhur Islami.

Ty te pelqen disko Calvin shko pi dhe bej qejf... dikujt i pelqen te falet 5 here ne dite dhe ti perkushtohet dickaje tjeter..... kush je ti qe ta paragjykosh ???????? ...... me gjithe respektin .... nje hic.

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Manol !
    Mbase ta gjeta tamam tani?He...si te tingellon tani????
    Nenteksi i shkrimeve te tua tregon ata qe thash me larte.
    Po te shikoshe vendet me te prapambetura jane:Vurgu,Dropulli,Jorgocati,Livadhjaj,Muzina,etj ...etj...Ne qofte se ke dyshum per keto, dhe do te tjera me thuaj se kam me dhjetra.
    Me duket se nuk shikon nga HUNDA! Pa shikoje dhe nje here pergjigjet e tua.

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Mano!
    Jam shume kurioz te di nga ju se cfare "mase"perdor per matjen dhe vlersimin e qyreteve dhe zonave se sa te zhvilluar dhe te prapambetur jane.Une mendoj qe kesaj rradhe qellove si kalama o mane, kur per te vlersuar zhvillimin e nje vendi more si" mase matese"diskot ose me sakte vajzat me bark jashte.Ne qoftese ti e quan kete zhvillim dhe per te vlersuar zhvillimin e nje vendi nisesh nga ky fakt,atehere Shqiperia nuk do te ishte vendi me i pa zhvilluar ne Evrope.Duke pasur parasysh edhe temen e me siperme"Kercenimi islam per shqiperine"shqiperia eshte me e kercenuar nga keto "vajzat lakuriq"(pasi keto jane shkaktaret e prostitucionit,te droges dhe te shereve e vrasjeve te shumta)se sa nga kercenimi islam. Si perfundim vlersimet e tua jane vlersime prej nje mendje adoleshenti, dhe nuk ke asnje te drejte, dhe kapacitetin e nevojshem per te bere vlersime te ketij rangu.

RANDI
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738

Wink

Hmm, sme duket se ke te drejte, ato fshatrat qe thua ti nuk jane fare te prapambtura se banoret e atjeshem kane bredhur neper bote gjithe jeten.
    Degjo se dolem dhe nga tema, desha vetem te theksoj se futja ne KI ishte gabim politik, e strategjik. Jo vetem sfituam gje ekonomikisht (pervec atij hotelit te liqeni qe filloji te ndertohet ne 1992 ene ska maru akoma se domosdo ata vetem sa te futnin kembet donin) por mbartim dhe nje antipati te pashprehur te Evropes. Thjesht, ne shqiptaret nuk manifestojme tipare fetare te theksuara te cilat nevojitin edhe nje afirmim instiucional neper organizat si KI.

As manol mos me thuj se ma bone emrin grek (lol), ene as ashu sme pelqe.

Ti teto orka mjaft na cave **** se spo te flet njeri. Kur te permendet emri (qe sbesoj se argumentet e tua jane te njeanshme ne cdo teme, dhe me te lehta se heliumi) atehere fol, nese jo mylle squpin en rri urt. Ashtu bab.

SK TIRONA- KAMPION 2003!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    O randi me vje keq qe flet kaq ceket se kisa pak respekt per ty. Gjithsesi po te sqaroj ate qe se thith dot menderisht.

Ti perenda ato shembujt me siper si reflektimi me i drejtperdrejte i fizionomise liberale te theksur qe manifestojne shqiptaret. Nese ne do ishim vend konservator e tradiconal, familjet e atyre vajzave qe dalin barjkasht do nderhynin kunder ketyre shfaqjeve ne emer te moralit, e me troc, ne emer te besmit (musliman ose cfaredo) .Fakti qe keto reagime nuk ndodhin ose jane te vakta reflekton nje tjeter bindje liberalea dei diku ateiste, ndonese me pak te theksuar te brezit me te vjeter. Fakti eshte qe ne shqiptaret organizohemi si entitete horizontale, pra e shpalosim identitetin jo te bazuar mbi boshtin e vetem te fese (ose vertikale, si Serbia e greqia ku ortodoksia sundon shtetin) por mbi eksperienca jetesore te fituara, si dhe jemi me pak pasionante per ceshtje feje. Vete integrimi i shpejt i shqipaereve kudo qe jane ne bote si dhe martesat e shumta nderracore tregojnese sa komfort ndihemi ne ne perqafimin e cfaredo realiteti, pa qene te kondicionar nga elemente identiteti si feja ose nacionalizmi. (mendo qe greket ketu ne amerike akoma i mesojne greqisht femijve e martohen me nejri tjetrin, ndersa ne e kemi te lehte te behemi me amerikane se amerikanet, si dhe ta nderrojmef ene at will, si ndodh rendom me emigrantet tane ne greqi)
    Pra, me pak llafe, feja nuk peben per ekzistencen e shqiptarit nje ideal te tille jetik qe kerkon institucionaizimin perkates ne menyre qe te transmetoje ne menyre sa me dominante bindje te brendshme.

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Manollka !
    Per vete faktin qe ne po shkruajme ne keto ore te vona mendoj qe edhe ndonje" gabim"i vogel na falet apo jo.Me gjithe "kritiken"tende mendoj qe artikulli im i mesiperm te paska bere "mire",pasi shoh ndryshime ne shkrimin tend te me siperm ku edhe une jam dakort me ato qe ke shkruar.
    Per me gjere do shihemi neser pasi tani eshte shume vone.

RANDI
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

Survivor Maska e Orku
    Anėtarėsuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    Oqean
    Postime
    981
    Manoklle mos merr kor mer daje se nuk bohesh trim mbrapa kompjuterit.

***** ty ta kane care prej kohesh por po ngele keq hajde se ta caj edhe une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Orku : 25-04-2003 mė 21:18

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Jam mundu gjithmone me ju permabajt temes per respekt te forumit e per anetaret e tij, dhe kurre nuk dua ti futem etiketimeve personale sic ben me i dobeti kur nuk ka argumenta. Prandaj edhe kete rradhe po e permbaj veten dhe nuk po merrem me nje loser si ty qe kur ska cte thote fillon e shan. Duket se te ka bo bab Sala si vetja.

Futja ne KI- gabim strategjik ne kurriz te interesave tona evropiane!

Survivor Maska e Orku
    Anėtarėsuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    Oqean
    Postime
    981
    O manoklle une nuk kam bere gje tjeter vetem se i kam shtuar pjesen e dyte fjalise qe ti i kishe krijuar pjesen e pare.

Per futjen ne KI kam dy gjera:

1 - Nese do te ishte nje gabim strategjik atehere kjo do te reflektohej me pasoja apo qendrime negative nga shtetet europiane... eshte fakt qe mardheniet me te mira me keto shtete kane ekzistuar pikerisht ne ate kohe.

2 - Edhe nese futja ne KI do te krijonte ne qarqe te caktuara europiane nje stepje apo ftohje me Shqiperine, per mua faji qendron vetem mbi ta sepse feja perben per mua nje pjese te identitetit tim te cilin une nuk kam perse ta frenoj apo ta fsheh sepse keshtu mund t'i pelqeje ndokujt... e rendesishme eshte qe pjesmarrja ne ate organizate nuk cenon sistemin demokratik.

Se fundi une kam baben dhe nenen time dhe nuk kam nevoje te huazoj ndokend tjeter..... huazimi eshte karakteristike e juaja qe babe kishit enverin dhe nene partine.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Ore kollodok, qenke interesant se dike dhe shqip te fiske!

Gjysma e shqiptareve po i bene bokino italianve e grekve, po me ne shqiptaret ē'a dreqin ke qe sje i kenaqur?????????

Mos don qe dhe ne si puna jote t;i bejme bokino Papes e priftrinjve kriminel te tije, e Janullatosit gjenerral e stratiotve te vet.

Ju rraca pedofile e kriminele qe keni filluar qysh me Saulin qe na u kthy ne Paul, e me gjitthe rracen kriminele tjeter me pas qe mbushen boten me gjak.

Ne ju do ju shtypim me kembe e jo t'ju leme te na qeverisni o krimineler e pedofila!!!!!!!!!

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Mocioni, Berisha flet pėr gjithēka, por jo pėr Fazlliē
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Jezuiti italian qė adhuronte Shqipėrinė
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •