-
✯
Kur i duhet me u nda nja 2 minuta nga shoqnia e me u fut poshte ndonje ure LoL..
-
-
i/e regjistruar
Kur njeriu arrin moshen[fazen ejetes si qen]?
Kjo tem me mir mir dot ishte kshtu ta mbaj titullin;Kur njeriu arrin moshen [fazen e jetes si qen]? Nga pervoja-jeta jeten e njeriut ekisha nda ne pes faza;1.Djaleria gjer 25 vjec jet pa angazhime shkollim dhe lumturi dhe knaqesi;2.Faza ejetes si gomar-45 vjec,martesa rritja,shkollimi i femijeve punon krejt punet bile ngarkohet edhe nshpin si gomar per mei plotsu nevojat e familjes;3.Faza e jetes si kali-60 vjec nevoja edhe ma e madhe e shti njeriun te punoj si kali sepse nje dasem 10 mi euro mese paku mundohet me teper se kali me ua plotesuar nevojat femijeve,sikurse neve baballaret.Faza me e rende e jetes;4.Faza qen-70vjec i shef punet nuk jan nrregull bertet nuk ta marin ndor djemt e rejat, ujep keshilla per te mir [ato]thon mos le si qen se kan kalu kohrat e vjetra lena rahat harrojn se per ata jemi ba
omar,kal.... 5.Faza e fundi pa shifer inshalla nuk perjetojm me na than edhe femijet e rruges shife ket plakun si majmun se edhe shtepia nuk e nderon ashtu ka ardh koha kur plaku ska rrespekt.Une jam 55 vjec jam ne fazen e qenit po elemente te tilla akoma skam.Me falni ju mberzita.Pres komente qe plotesova temen.
-
-
i/e regjistruar
Dobit per shqiptaret nga liberalizimi i vizave[Maqedoni]
Mendoj se me liberalizimin e vizave shqiptaret shum dot perfitojne.Te rinjet studentat qe kan kapacitet matrial shoqerin tone dota pasurojn me kuadro profesional ne te gjitha fushat e jetes,familjaret e kurbetxhinjeve dote jen me afer njeri tjetrit me vizitat qe doti bejn njeri tjetrit.Njerezit qe posedojn aftesi profesionale e qe skan pasur mundesi te vin ne shprehje ne shoqerin ton ndoshta dot ken fatin te perfitojn ne perendim sepse atje vleresohet puna.Ndoshta nga levizjet e lira dhe kontaktet me shtetet perendimore dot arrihet ndonje marveshje per femijet tan se paku ta ken shkollimin kater vjecar shqip e kam fjalen per zvicer sepse shumica e shqiptareve me familje gjinden aty.Kjo duhet ti brengos politikanet tan qe te punojn ne ket drejtim sepse kurbetqaret tan i ka shti nevoja te migrojn-egzistenca matriale.Me liberalizim dot perfitoj turizmi-pushimet verore por per mua prap dotjet plazhi me i bukur nbot Durresi dhe VLORA.E dua Adriatikun Shqiptar se jam shqiptar.
-
-
i/e regjistruar
Dobit per shqiptaret nga liberalizimi i vizave[Maqedoni]
Mendoj se me liberalizimin e vizave shqiptaret shum dot perfitojne.Te rinjet studentat qe kan kapacitet matrial shoqerin tone dota pasurojn me kuadro profesional ne te gjitha fushat e jetes,familjaret e kurbetxhinjeve dote jen me afer njeri tjetrit me vizitat qe doti bejn njeri tjetrit.Njerezit qe posedojn aftesi profesionale e qe skan pasur mundesi te vin ne shprehje ne shoqerin ton ndoshta dot ken fatin te perfitojn ne perendim sepse atje vleresohet puna.Ndoshta nga levizjet e lira dhe kontaktet me shtetet perendimore dot arrihet ndonje marveshje per femijet tan se paku ta ken shkollimin kater vjecar shqip e kam fjalen per zvicer sepse shumica e shqiptareve me familje gjinden aty.Kjo duhet ti brengos politikanet tan qe te punojn ne ket drejtim sepse kurbetqaret tan i ka shti nevoja te migrojn-egzistenca matriale.Me liberalizim dot perfitoj turizmi-pushimet verore por per mua prap dotjet plazhi me i bukur nbot Durresi dhe VLORA.E dua Adriatikun Shqiptar se jam shqiptar.
-
-
Qeni thon se esht i flliqt po mos e fyni veten keshtu se njeriu sesht mir me krahasu me qenin. kali asht i forty e pastaj neve na varin pesha te medha. me majmun ndoshta do i ngjasojm se kom pare nji her nji plak dhembet na i trgonte dhe rrinte buzagaz.
-
-
Nga njerzit e vjeter tregohen shum tregime, intersante siq eshte edhe kjo mosha e njeriut qe kalon neper vitet e qenit. Thonź se njerzit ,kuajt dhe qet kane jetuar nga 40 vjet te gjithe , dhe nje dite kuajt dhe qet u lodhen nga jeta e tyre e mundishme dhe e pysin njeriun nese njeriu don ti marr gjysmen e viteve te tyre , atźher njeriu tha po une dua te jetoj me shum , keshtu 40 vitet e njeriut i kalojne shpejt , mandej i jeton vitet e kalit 20 duke u munduar te punoj qe te arrin sa me shum i benź 60 vitź , mandej vitet e qenit 70,80 qe nuk ka mbetur per asgje vetem te flas dhe te mos e degjon askush keshtu(qeni kur leh nuk e degjon askush) kjo eshte kur njeriu arrine moshen e pleqris dhe nuk eshte i dobishum per asgje!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt