Epo tani e kuptove ,flm zogu sikur mos me i pas aq vjet sa ke hahaha.
te pershendes edhe une ty shum.
Epo tani e kuptove ,flm zogu sikur mos me i pas aq vjet sa ke hahaha.
te pershendes edhe une ty shum.
Hahahaha, po jo bre, 12 i kam, mos fillove te dyshosh edhe ti gje ne moshen time ee ??
Flm per pershendetjen , hehe !!
P.S. Ti sikur mos me qene e Prizrenit hic !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Zogo mu sa me kan dal dhamt e qenit kam fillu te kafshoj pa meshire lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Meriamun : 02-12-2009 mė 12:29
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Une e di keshtu kete histori:
U mblodhen per te caktuar moshat njeriu, gomari, majmuni dhe qeni. rane dakord qe te gjithe te jetojne nga 30 vjet. Por.... filluan dilemat...
Majmuni tha : Une nuk mund te jetoj 30 vjet duke u ngjitur neper peme, nuk mund te siguroj ushqimin, prandaj 10 vjet do ia fale njeriut.
Gpmari tha : Une nuk mund te mbaj per 30 vjet rrjesht ne shpine. Nuk mund te ha dru, prandaj 10 vjet ia fal njeriut.
Qeni tha : Une nuk mund te leh 30 vjet, nuk kam ze, prandaj 10 vjet ia fal njeriut.
Keshtu njeriu u be me 60 vjet, nga ku : 30 - 40 vjet leviz e punon si majmuni, 40 - 50 vjet mban ne shpine e dergon ne shtepi si gomari, 50 - 60 vjet leh si qeni, por nuk e degjon kush.
Mbi kete moshe njeriu nuk jeton por merr fryme.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Kur fillo ene bo ham,ham ,gam gam kotasekoti mo
ka shum ktu qe bojn gam, ham kotasekoti![]()
Ne fakt eshte mese e vertete qe njeriu deri rreth te 50 vjec punon dhe lufton per familien ,pastaj vjen dhe bie shendeti femijet rriten dhe fillojne mos me pyetur e bejne cdo gje me koken e vet,dhe normal qe do flasi( ose gam-gam) prinderi i shktete dhe sja vare njeri,dhe jo vetem per femijet dhe me te tjere behet i padurueshem se vetem me fol kane takat gjith diten.
O zot na ruj se dhe neve do na vjeri ajo dite![]()
Krijoni Kontakt