Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 98

Tema: Qyfyre [+18]

Qyfyre [+18]

Shqiptari, italiani, gjermani dhe kinezi

Ne nje stacion treni po prisnin kater veta, nje shqiptar, nje italian, nje gjerman dhe nje kinez. Kinezi per te shty kohen fillo muhabet.

- Po t'ju detyronin ta benit me nje burr, ke do zgjidhnit?

- Un do e beja me Tom Cruise - thot gjermani.

- Un do e beja me Leonardo DiCaprio - thot italiani.

- Un se di ca than ata dy te paret se nuk flas as kinezce as gjermanisht - thot shqiptari - po ti mer italion qeke i kokerr pederasti qe se paske shokun.

Fshatari ne Amerike

Shkon nje fshatar shqiptar ne Amerike dhe zbret nga avioni ne New York dhe merr taksi. Kur shef shoferin e taksis qe ishte sakat me nje kemb. I habitur e pyt

- Po si i jep makines me nje kemb ti?

- S'ke nevoj per dy kemb ne Amerike. Jane automatike makinat, vetem fren dhe gaz kan - tha taksixhiu.

E mir e le te shpia e ca kusherinjve fshatarin ky dhe iken taksia. Pas ca ditesh kalon prap taksixhiu nga e njejta lagje, kur shef kte fshatarin me shkop, me nje kemb, duke caluar.

- Obobo po si ndodhi ore keshtu? Aksident? - e pyet taksixhiu fshatarin.

- Jo ore e preva vet te majten, po harrova qe nuk kam makin - ja kthe fshatari.

Pederasti te doktorri

Shkon nje pederast te doktorri dhe i thote:

- Doktorr me dhemb shume *****

- Hajt te te kontrollojme nje here - i thote doktorri dhe i fut doren.

Pas pak kohesh doktorri gjen nje trendafil ne ***** dhe e nxjerr perjashta.

- Po kjo cfare eshte?

- Ajo eshte per ty doktorr...- ja kthen pederasti

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Fshatari ne Amerike

Shkon nje fshatar shqiptar ne Amerike dhe zbret nga avioni ne New York dhe merr taksi. Kur shef shoferin e taksis qe ishte sakat me nje kemb. I habitur e pyt

- Po si i jep makines me nje kemb ti?

- S'ke nevoj per dy kemb ne Amerike. Jane automatike makinat, vetem fren dhe gaz kan - tha taksixhiu.

E mir e le te shpia e ca kusherinjve fshatarin ky dhe iken taksia. Pas ca ditesh kalon prap taksixhiu nga e njejta lagje, kur shef kte fshatarin me shkop, me nje kemb, duke caluar.

- Obobo po si ndodhi ore keshtu? Aksident? - e pyet taksixhiu fshatarin.

- Jo ore e preva vet te majten, po harrova qe nuk kam makin - ja kthe fshatari.
    Hahahahahhahahaha sa e forte kjo

O qyfyre po nga kishe humbur mo se na ke munguar

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Dy pederastet

Dy pederasta ishin ne shtrat duke e bere kur njeri i thote tjetrit:

- I dashur sot isha ne spital dhe bera testin e AIDS dhe rezultova pozitiv....

- Dhe ma thua tani?

- Po beja shaka, me pelqen kur i shtrengon bythet keshtu...

Dy shoke

Me Cfare Merresh Tani ?

- Ja , Kemi Krijuar Nje Kuartet Muzikor.

- Bravo , Po Sa Vete Jeni ?

- Tre .

- Me Ke Je Tjeter ?

- Une E Im Vella.

- Aaa Pse Ke Vella Ti ?

- Jo. Pse?

Kepuce krokodili

Nje bjonde vete per pushime ne Brazil dhe i hipen keq ne koke te blejkepuce krokodilash. Kur pyet shitesit neper dyqane, dhe nuk i pelqeu cmimi me te cilat ata ia ofruan, ajo vendosi te vente dhe te vristevete nje krokodil per kepuce.

- Dakort - i thote shitesi, - Zoti te ndihmofte dhe ishalla kapsh ndonje te madh.

Megjithe zell bjondja largohet. Te nesermen, ndersa shitesi kalon paranje liqeni, shef bjonden me nje pushke ne dore, dhe nje krokodil shumei madh tek i qepet. Bjondja godet krokodilin, dhe ai vdes ne vend. Afersaj ka dhe 7 krokodila te tjere te ngordhur.

Shitesi afrohet teshohi se cpo ndodh. Bjondja kthen krokodilin ne kurriz te tijin keshtuqe barku i tij te ishte lart ashtu sic kishte bere dhe me 7 te tjeretme perpara.

- Ptttu te morri dreqi, race e poshter, - ulerinbjondja ndersa e analizon duke pare kembet e tij, - Po dhe ti mer zagarske veshur kepuce?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 01-12-2009 mė 10:21

Taksixhiu

Klienti prek taksixhiun nė shpatull pėr ti thėnė qė tė ndalojė makinėn. Taksixhiu menjėher humb kontrollin, pėr pak sa nuk pėrplaset me njė kamion dhe del nga rruga, rrutullohet disa herė dhe frenon ca centimetra para njė muri. Pasi merr vetem taksixhiu i thot klinetit:
    - Mos mė prek mor shok nė shpatull se desh na vrave tė dyve.
    - Pse - i thotė klinenti - hera e parė ėshtė qė i jep makinės ?
    - Jo mor jam shofer i vjetėr, 36 vjet eksperienc.
    - Po ē'pate atere ? - e pyet klienti.
    - 35 vjet kam qėn shofer makine funerali.

I burgosuri

Ishte nje kriminel dhe e denuan me burg. Ky ishte nje i dobet i shkurter, dhe kur shkon ne qeli ne burg i bie te rrije me nje zezak dy metra te gjate.
    Futet ky ne qeli, ulet ne krevat dhe pa kaluar dy minuta, zezaku i jep nje tubete me vazeline dhe i thote:
    - Degjo, fillo lyu se kam per te te q***
    - Si ore do me q*** ? - thote ky.
    - Me degjo mua - ja kthen zezaku - fillo lyu se un kam per te te q*** do apo s'do ti.
    - Po ik ore se s'do me q*** ti mua - vazhdon insiston ky.
    - Si te duadh - i thote zezaku - po te jesh i sigurte qe kam per te te q*** prandaj me mire lyu.

E shef keq punen ky dhe fillon lyen by**n me vazeline. E shef zezaku dhe i thote:
    - Ca lyen?
    - By**n - i thote ky.
    - Ca by*e more, lyej gjoksin.
    - Pse gjoksin ?
    - Se ka per te te dhembur shpirti...

Lepuri dhe kokaina

Lepuri futet te bari ku punonte ariu dhe e pyet
    - O ari a ke kokaine ?
    - Jo - i thote ariu.
    Te nesermen vjen prap lepuri
    - A ari a ke kokaine ?
    - Po jo mor lepur nuk kam - i thote ariu.
    Shkon ne shtepi ariu dhe mendon, pse mos gjeje ca kokaine dhe tja shesi lepurit per te bere ca lek. Dhe gjen gjysem kile. te nesermen vjen lepuri si gjithmone.
    - O ari a ke kokaine ?
    - Po - i thote ariu, - kam gjysem kile.
    - Duart lart, antidroga

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •