pse u shkulkan ato kshu ?![]()
pse u shkulkan ato kshu ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ahh edhe kjo gjinia femrore si mace jane.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Dy shok dhe nje vajz
Dalin nje dite dy shok dhe nje vajze per kafe, dhe rrin nje kohe te gjate duke pire ne lokal. Pas nje kohe njeri shok i thot tjetrit :
- Mu cu (ngrit) mu.
Shoku tjeter thote qe dhe atij ju cu (ngrit).
Shoku i pare e shikon vajzen dhe vajza thote :
- Mu cu (ngrit) dhe levrit koken.
Djali pare shef shokun dhe i thote :
- Qe ju conte (ngrinte) cunave e kam pas dit, po qe ti cohej dhe femnave ket gjo se kam pas dit.
Vajza kthehet dhe i thote :
- Or idot e kisha fjalen per tu cuar nga tavolina.
Ju pershendes nga Ilirida.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 01-12-2009 mė 07:52 Arsyeja: Perkthyer ne shqip
SHQIPĖRIA ėshtė GJAKU im qė nuk falet!
Para se te fusesh ndonje gje per te lexuar ne forum, shko te "google translate" edhe perktheje qe ta marrim vesh per ca behet fjale!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sja ka rras dot ndonje grusht ky tipi tja kishte thyer dhembet e pare ksa b-oleshkulses?Gjate momentit te zenkes, 34 vjecarja i ka terhequr me force organet gjenitale te dashurit, derisa ia ka shkulur. Me pas ajo eshte larguar duke e lene 49 vjecarin ne nje pellg gjaku. Sipas nje burimi anonim, ajo ishte e bindur per tradhetine dhe te henen debati i tyre u ndez deri ne ekstrem.
E forta se disa femra ktej e miratojne! LOL
Ka qene per xhelozi o gra per xhelozi, jo per tradheti.. Si do ju vinte juve sikur tjua shkulnin cicat vetem nga xhelozia? Do e miratonit e?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
"kosovian" to albanian or albanian to kosovian lol
sa rracist ky apollyon![]()
Apollyon po nuk e kemi me gjithmend (tepakten un) se dihet qe ai nuk eshte akt normal. Ca do qe te ket bere nje mashkull ate se merriton. Dihet qe ajo eshte femer me shume komplekse.
give it a try pink :Ppse u shkulkan ato kshu ?
Krijoni Kontakt