Close
Faqja 9 prej 147 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1464
    i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    - Tė korruptuarit, dallohen fare lehtė: Tė shikojnė nė maje tė gishtave tė kėmbės, ose i vejnė syzat e diellit!
    - Se sa janė tė pa ciptė politikanėt tanė, jam bindur gjatė fushatės elektorale, ku njė lider, premtoi punėsimin e tre milion kosovarėve!
    - Heshtja e vazhdueshme, nėn vello fsheh problemin, zhgėnjimin apo mospajtimin!

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    - Personi qė ndien peshėn e pėrgjegjėsisė, e pengon edhe tė ftohtit edhe tė nxehtit!
    - Pakicės i bashkangjiten urtarėt, dijetarėt dhe guximtarėt, tė gjithė tė tjerėt, ikin maramendshėm!
    - Tė gabosh, ėshtė shumė njerėzore, por mos ta pėrmirėsosh gabimin, ėshtė idiotizėm!

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    - Treni, vėrtetė nuk ngrit shumė pluhur, por bartė shumė udhėtarė!
    Pershendetje Zoti AGIM !

Kam qene dhe jam shume i apasionuar pas aforizmave dhe thenjeve me "kuptim te thelle".
    Ju falenderoj nga zemra per punen e shkelqyer qe beni, per ti "derguar keta udhetare me trenin Tuaj ne lendinat e Dijes dhe Eksperiences".

Kjo pune e Juaja e lavderuar do t'u sherbej si fener, te gjithe atyre qe duan ta perballojne me suksese dhe pa pasoja jeten qe eshte kaq e ashper e kaq mizore e kaotike, ashtu siq eshte kaq e bukur per njerzit e kujdesshem e ata qe nuk e hedhin hapin kuturu. Kurr nuk ka "kuturu" me aforizmat Tuaja ne "Xhep".

Faleminderit e suksese!
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga unikali Lexo Postimin
    Pershendetje Zoti AGIM !

Kam qene dhe jam shume i apasionuar pas aforizmave dhe thenjeve me "kuptim te thelle".
    Ju falenderoj nga zemra per punen e shkelqyer qe beni, per ti "derguar keta udhetare me trenin Tuaj ne lendinat e Dijes dhe Eksperiences".

Kjo pune e Juaja e lavderuar do t'u sherbej si fener, te gjithe atyre qe duan ta perballojne me suksese dhe pa pasoja jeten qe eshte kaq e ashper e kaq mizore e kaotike, ashtu siq eshte kaq e bukur per njerzit e kujdesshem e ata qe nuk e hedhin hapin kuturu. Kurr nuk ka "kuturu" me aforizmat Tuaja ne "Xhep".

Faleminderit e suksese!
    Pėrshėndetje tė sinqerta edhe nga unė z. Unikali,
    Ndjehem i privilegjuar nga vlerėsimi i Juaj e njėkohėsisht mė vjen mirė se aforizmat e mi sado modeste, nxisin ndjenjat tek lexuesi...
    Unė jam pėrpjekur nė ēdo kohė, t'i "preki" tė gjitha fenomenet, ngjarjet - si ato tė bukura, ashtu edhe ato qė na shqetėsojnė e stresojnė, pa kalkulime, me ndjeshmėri tė thellė shpirtėrore...sa ia kam qėlluar, lexuesi i peshon dhe i vlerėson...
    Mirė mbetshit!

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    - Ai i cili ankohet vazhdimisht, edhe nė qoft me arsye, ankesa i bėhet ushqim shpirti dhe nė vazhdim tė jetės, vazhdimisht do tė ankohet edhe nė momente kur nuk do tė ket justifikim!
    - Dashuria e sinqert, ēdo herė mund t'i pėrmirėsoj gabimet e sė kaluarės!
    - Pėr njė shoqėri, nuk ka rrezik mė tė madh, se t'u mundėsoj tė pėrndjekurve tė pėrndjekin!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Metbala : 06-01-2010 mė 02:50

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Eshte fat te kesh rastin te lexosh keto aforizma jan shum te bukura zoti Agim ,kemi fat ne qe te kemi ty

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga elonesa Lexo Postimin
    Eshte fat te kesh rastin te lexosh keto aforizma jan shum te bukura zoti Agim ,kemi fat ne qe te kemi ty
    Fatin e krijojmė bashkarisht z. Elonesa - mbase edhe unė ndjehem i ndjerė kur lexuesi gjenė veten, kėnaqėsi... tek shkrimet e mija...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Nderimet e mija Zoti Agim Metbala,aforizma te qarta dhe te qelluara...

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Nderimet e mija Zoti Agim Metbala,aforizma te qarta dhe te qelluara...

Ju falenderohem se mė lexoni z. Sueda...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 08-01-2010 mė 21:05

Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    -
    - Se sa janė tė pa ciptė politikanėt tanė, jam bindur gjatė fushatės elektorale, ku njė lider, premtoi punėsimin e tre milion kosovarėve!
    Me binde dhe mua !

Faqja 9 prej 147 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •