- Njeriu nė vete, vazhdimisht ka dy vullkane tė gjalla - njėrin me energjinė pozitive, ndėrsa tjetrin me energjinė negative; dhe se cili vullkan nė tė do tė aktivizohej, varet nga shtytja e forcės sė jashtme qė do tė ndikoj!
- Fėmijėt dhe personat me aftėsi tė kufizuar, le t'mė falin gjenitė, por ato janė qeniet mė tė pastra tė kėsaj bote tė pistė!
- Nuk ka besim mė tė madh se kur njeriu i beson syrit dhe mendimit tė vet!
- Sa herė kam tentuar ta shtrijė hapin e madh, kam zėnė nė mesėhap e pėrtej mesėhapit, kot kam shpenzuar energji!
- Hajnitė nė Kosovė, me ligj nuk munden tė zyrtarizohen, por nga pushtetarėt e tashėm, s'ka dilema qė tolerohen!
- Ngjarjet e freskėta, duhet tė preken, tė rreken freskėt, sepse me kalimin e kohės, zbehen edhe ngjarjet edhe rrekjet!
- Kureshtarėt tė habitur mbas kurreshtjes ndaj tė tjerėve, shpesh i harrojnė edhe punėt e veta!
- Edhe i sėmuari nga njė sėmundje e rėndė, ėshtė plotėsisht i vetėdijshėm pėr fundin e jetės, por kėtėt nuk dėshiron t'ia thotė dikush tjetėr!
- Gur tė mėdhenj fari, u ngriten tė pasurve, pėr tė treguar edhe mbas vdekjes , se sa para kanė vjedhur!
- Nėse vazhdimisht tė pėrkrah shumica, kontrolloje veten, se e drejta nuk qėndron ēdo herė nė anėn e shumicės!
- Tė pakėnaqur me jetėn, me jetėn, do tėj jenė ata, qė jetėn e kėrkojnė pėrtej dijes, dhe mundėsive tė veta!
- Privilegjet, nė fillim tė sjellin kėnaqėsi, por mė vonė ngarkesa, dhe nė fund, ngatėrresa tė vazhdueshme!
- I moshuari i cili nuk guxon tė flasė pėr rininė e vet, jeta i ka shkuar huē!
- Jeta ėshtė bash si punim bakri i gravuar, andaj secili duhet tė ketė kujdes si gravon,sepse as me vdekje, gravura nuk fshihet!
Krijoni Kontakt