- Sa herė kam tentuar tė shtrijė hapin shumė tė madh, kam zėnė mesėhap, e pėrtej mesėhapit, kot kam shpenzuar energji!
- Sa herė kam tentuar tė shtrijė hapin shumė tė madh, kam zėnė mesėhap, e pėrtej mesėhapit, kot kam shpenzuar energji!
- Populli qė vret bijt e vet, do tė ketė ardhėrinė e pėrgjakshme!
- Zėshėm krrekoset edhe bretkosa, por nga krrekosja e saj, askush nuk frikėsohet!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Metbala : 30-08-2010 mė 12:24
- Dorėshkrimi, ėshtė mendim dhe vlerė autoktone e krijuesit, tė tjerat janė tė stilizuar, tė cunguar, e nė rastin e skajshėm, edhe tė keqpėrdorur!
- Hakmarrja, ėshtė nxierja e fytyrės shtetit jurifik!
- Shoqėrisė, shumė mė shumė i sjell dėmė gjykatėsi i pa moralshėm, se sa krimineli ordiner!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 05-09-2010 mė 15:25
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Mė vjenė mirė se aforizmi im, Ju ka lėnė hapėsirė tė meditoni e tė jepni mendimin e Juaj...
Pajtohem plotėsisht se gjykata si institucion dhe gjykatėsi si ishtrues i detyrės nė gjykatė, dhe morali, vėrtetė janė dy ēėshtje tė veēuar qė shpesh nuk do tė thotė tė ecin nė mėnyrė paralele, krahas njėri tjetrit, mbase ligji ėshtė ligj, duhet zbatuar, e raportet shoqėrore, morali... mund tė jenė edhe tė avansuar nė krahasim me ligjin...
Unė me kėtė aforizėm, kam lidhur asi gjykatės qė nuk janė tė moralshėm gjatė kryerjes sė detyrės...nė shumė mėnyra...
Besoj se tani do tė jemi nė pėrputhshmėri mendimesh...
Po zoti Metbala.tani e kuptoj mir piken tane dhe jam dakort me te.faleminderit qe ma shpjegove.
Rrespekte zoteri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 05-09-2010 mė 17:06
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
- Udhėheqėsia lokale nė kėto kohėra, ėshtė bėrė kancer i organizmit tė vet!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Metbala : 07-09-2010 mė 01:53
Krijoni Kontakt