Close
Faqja 9 prej 101 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1002
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    e shkreta ti moj Rexhi cke per te hequr jemi shume te poshtra qe kurre hapim syte mos them me mire qe kurre jan ne miter
    hahhaha ate po mendoja dhe un, i'm in trouble
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    femijet kane surpriza c'do dite
    valle cfare kane ne mendje, kesaj cupes time nuk i duhet as nje loder per momentin, qefi i saj eshte te kapi hijen e saj .

Me e forta e femijeve eshte kurre shikojne fytyren e tyre ne pasqyre
    o zot si bejne sidomos cupkat e vogla
    per here te pare tremben por me vone ju pelqen vetja
    si te medhaja shikohen ter naze
    jemi thjeshte te mbrekullushme qe te vockla haha
    une po bera cupe si ju ika per pambuk
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Me e forta e femijeve eshte kurre shikojne
    'Kur' jo 'kurre'. Me nje r dhe pa e ne fund.
    'Kurre' eshte 'asnjehere'

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    macka ime qe kujton se emri i saj eshte amore po shkonte ne drejtim te dhomes qepare dhe i them 'amoreee', menjehere ndaloi, ktheu koken me pa drejt ne sy, ia beri nje here miauu edhe u kthye aty ku isha ulur une

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Me ka bere te buzqesh me ironi fakti qe jam i pafat. Me ironi pa ironi buzqeshje quhet kur perthyen buzet dhe zbardh dhembet. Por nga brenda ndjen ate zjarrin qe te djeg nga ajo qe shikon dhe nuk mund te prekesh, nga ajo qe ke dhe nuk di si ta perdoresh. Epo fundja ka te bej me buzqeshjen dhe prandaj po sjell statusin tim shpirteror ketu, per te marr pak kohe nga vetja ime e per te shfryr ate qe eshte mbushur. Ndonjehere edhe brengat nuk te merzisin me sepse fitojn imunitet me vetveten dhe per fatin tend te keq perplasen pas asaj qe e quan buzqeshje. Mendoj qe cdo njeri ka te drejt te qaj e te qesh sepse nese nuk di cfare do te thot te qash nuk mund te kuptosh vertet se cfare domethenie ka te qeshesh. Gjithsesi cdo gje rrjedh dhe varion, nuk ekzistojn gjera te pandryshueshme. Shpresoj qe nje dite te ngrihem nga gjumi dhe te fle perseri sepse me siguri jam aq i lodhur sa kam nevoj te pushoj. Prandaj ne kete teme kerkoj te buzqesh me shkrimin tim...
    Shume interesant ky postimi yt Iktus. Une u trishtova nga ky shkrimi yt edhe pse shume i bukur.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    'Kur' jo 'kurre'. Me nje r dhe pa e ne fund.
    'Kurre' eshte 'asnjehere'
    Faleminderit shume D&G edhe nese bej edhe ndonje gabim tjeter ma thuaj te lutem se vertet me permireson se gjithmone e shkruaj edhe sjam e sigurte edhe vet edhe pse besoja se e kisha gabim
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    "A bank is a place that will lend you money if you can prove that you don't need it." - BOB HOPE

Se mu kujtua...Ne vdekjen e Bob-it , besoj qe kane patur gisht te afermit e tij. Prandaj, kurre mos e uroni tjetrin u befsh 100 vjec!
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    "A bank is a place that will lend you money if you can prove that you don't need it." - BOB HOPE

Se mu kujtua...Ne vdekjen e Bob-it , besoj qe kane patur gisht te afermit e tij. Prandaj, kurre mos e uroni tjetrin u befsh 100 vjec!
    Une e kam bere me plan,deri ne 65-67 dua .

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Faleminderit shume D&G edhe nese bej edhe ndonje gabim tjeter ma thuaj te lutem se vertet me permireson se gjithmone e shkruaj edhe sjam e sigurte edhe vet edhe pse besoja se e kisha gabim
    Mundesisht kete lidhezen shtuese "edhe" ta rrallosh pak, se na bezdis, ok?!

Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 9 prej 101 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •