tek parvazet e dritareve vendosim grure per harabelat dhe sot erdhi nje harabel me femine e saj , harabeli vogel rrinte me goje hapur dhe e ema ja fuste kokrrat e grurit ne goje, ai ciu, ciu dhe dridhej dhe priste me goje hapur, te keqen sa te mire qe jane, ti hashe![]()
nuk hahen harabelat marya.
lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Vajza ime. Po behet shume politikane. Kur don ndonje nga gjerat e ndaluara, me thote te dua cume....Ece thuj jo "jo" tani......
AUTOCHTHONOUS
Vetja sa e pacip qe jam shkoi e i them ambasadorit ta bejm nje foto bashk dhe ai vjen me gjith gruan, e un qe ja kthej e doja per vetem me ju ne fillim , e shkreta gruja shtatzen ngeli duke me par![]()
mire qe ste nguli thojnt ne grykapo sjan dhe hormonal grat shtatzane lol
sot me ka bere vajza per te qeshur
ishim ne park, dhe sic e dim djemt e vegjel jan me te shkathet dhe jan everywhere duke vrapuar dhe duke bertitur...njeri nuk i rrihej byca rehat, vraponte me shpejt, hypte mbi lojrat zbrizte dhe bertiste...vajza ime bertet dhe drejton gishtin tek ai duke then "mami mami IS CRAZY CRAZY"...mama e dialit degjoj vajzen dhe i erdhi turp dhe po i thoshte djalit te rrij mire...pastaj vin nje djal tjeter duke vrapuar dhe kjo "woww crazy crazy" lol...i thosha "shh te keqen mami mos thuaj ate"....por se mbaja dote te qeshuren
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt