Close
Faqja 96 prej 101 FillimFillim ... 46869495969798 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1002
    i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Sot e kam vendosur,nuk qesh!
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    kjo,tani....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po qesh me lot ketu ne pune
    kam nje co-worker, qe eshte aty tek 66 vjec etje...nejse nje studente kishte ftohte ne klas dhe ky u be i mire ti jepte xhaketen e tij...kjo kthehet pasi i mbarron klasa dhe e degjoj qe i thot "te solla xhaketen, shume faleminderit"...por ky su pergjigj...morra me mend qe mbase nuk e degjoj siduket se nganjehere nuk degjon aq mire...ngre koken te shikoj kete dhe kjo me drejtohet mua kur eshte duke ikur nga zyra..."i dhash xhaketen mbrapa"...shikoj nga ana e tij, dhe cte shikoj...ja kishte keputur gjumit lol...imagjinoj cfare po thot tani ajo "njera meson, tjetri fle gjume ne pune" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    profesoria po na tregonte disa foto se cfare eshte e lejueshme te veshesh ne spital/klinik etje...dhe disa foto qe sigurisht jan "flamur i kuq" ...tani tek rrjeshti im, kemi nje djal, i martuar dhe qe eshte afer shoqes time...ky eshte tip qe shkon ne kish, dhe ka disa mendime qe te duken pak absurde, ama te lezecme per nje DJAl ... pshm njehere kur shkuam te hanim e ftuam dhe kete meqe na pyeti ku do shkonim..dhe sic ishim ulur ra muhabeti tek vajzat adoleshente qe vishen provokuese etje...dhe ky thot "eh di..un dhe kur shkoj ne pazar apo mall, po pash nje foto me modele te veshur ne menyre provokuese, mundohem mos ta shikoj fare...ndryshoj destinancion "...do qeshja me lot nese do thoshte dikush qe e di po e thot me shaka, por nuk e bera ngaqe shoqia me kishte then me perpara qe e ka serjozisht lol...so ate dite profesoria qe po tregonte se cfare ishte e lejueshme te veshesh apo jo..tregon disa vajza qe kishin veshur tanga...ky shikon posht dhe i thot shoqes time "pse dreqin e vuri kete sdua ta shikoj" loool...imagjino tani neqoftese i vjen nje paciente e veshur si prostitute...do i japi nje heart attack te shkretit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-09-2012 mė 16:08
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    nje shoqa ime sot tek po hanim mengjesin ne vend te hidhte sheqerin ne kaffe hodhi kripen
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Nthg ......
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nje femije qe shkruante,kendej gjyna po edhe me beri te qesh

U kuku bre zvicra 1-0 shqipnijaa kuku jepni goll shipnija

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Kolegia dhe vetja , flisnim te dyja mbrapsh sot ...

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Me ka bere te qeshem nje persone,sa e dobet qe eshte e meret me punet e te tjereve,me dhimbsen keta njeres,vertet i mendoj si te mjere,me qeshet per ate se : pse dikush se shikon se pari here veten,femijet e vete,shtepin e vete e pastaj te flet per te tjeret....

Sido qe te jete kjo edhe me pelqen sepse ndoshta valle per ate per te cilen flet ndoshta e sheh shume larte..
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Nje Reputacion qe me kishte ardhure....

Faqja 96 prej 101 FillimFillim ... 46869495969798 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •