Jo sot po te shtunen. 1 loje volley ne pishine. Duhet te filloj te vesh bikini si Balotelli qe thote; why is it always me?! Da best ne zhytje, I zhys me delikatese. lol
Jo sot po te shtunen. 1 loje volley ne pishine. Duhet te filloj te vesh bikini si Balotelli qe thote; why is it always me?! Da best ne zhytje, I zhys me delikatese. lol
Nje pyetje e veprim naiv i cunit. Me vuri pak ne siklet, hahaha, s'kam per ta harruar sa te jem gjalle. He made my day!![]()
Feelings change - memories don't.
vetja ime,tani qe erdha ne shtepi,isha ne supermarket ne qytet,pasi mbarova pune i them vellait ne tel.me thire nje taxi se skisha une kredi per taxin..
e pres une taxin te vije gati gjys ore aty..
kur me ne fund erdh cka si thash atije taksistit o zote shyqyr qe se pata motren me veti se ajo em corton se flas kur jam nervoze,gjuna ai taksisti stha gje me vec me tha na falni e pa i shkreti se zjarre me dilte nga veshet..
tani sa me qeshet aman
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
kemi nje djal te shkurter ne klas,a ty tek 5'3...dhe profesori gjithemone ben humor me ate dhe me nje djal me te gjate ne klas qe eshte meduke 6'4 dhe i therret neanderthal...nejse po jepte nje shembull ne klas dhe i thot atij djali qe eshte i shkurter "e zem se Vinni ketu eshte pacienti im...ngrihu vini"...dhe ky ngrihet..."ngrihu te thash"mezi sa po mbaja te qeshurin...sadoqe me erdhi dhe njecike keq se u be flak i kuq i shkreti
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-07-2012 mė 15:30
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nje thenie ne twitter:
Pse vene ca njerez si status "single" ne facebook kur zihen me partneret, une nuk ve "jetim" kur zihem me prinderit![]()
Kjo tema,sa here qe futem lexoj dic qe me ben te qeshem...![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Mua kjo goca e bukur aty lart qė ka plot 14 javė e tre muaj pa hyrė nė forum...ehehehehe...
Nje piciruk ketu![]()
Kishte dallge, po lepinte ujin e detit![]()
I thash te atit, o xhaxhi (per te bere te ndjihet me i madh) po lepin uj ky.
Sa kam qeshur.
Njeri tani.
Dua te hap posten tha lol
emailin emailin lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga A.LePuLush : 17-07-2012 mė 15:14
nje shprehje qe me thane...?!
- Si me qenke bo mi dreq, me nxierr jaguarin nga garazhdi..hahhaha kam qesh me lot...
Krijoni Kontakt