Marre qiki hahahahaha,ik mos hyn forum ,veq mua do tme tregosh a,jo mi se ti po ma tregojke edhe litarin
hahaha un sa ta tregova litarin ti don tem pushkatoshh a?? shife pisssjaaa lene mbone pishmon m frige tash me dy mendje jam sdi a me ta kallxu a jo se kam frig :P
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Katunari edhe Qytetari kojshi edhe jarana n'mes veti. Katunari 24/7 n'kafe, qytetari normal i angazhum me pune e me aktivitete. Ni dite tu kalu kah kafja pe thirr katunari qyetarin : OOOOO KOJSHI, O KOJSHI HAJDE E PINA KA NI QAJ. Shkon qytetari edhe pin qaj, rrin kogja edhe pershendeten. Mas disa dite apet qashtu njejte e njejta procedure.
Ni dite tjeter apet e thirr katunari qytetarin : OOO KOJSHI HAJDE TE VENI E PINA KA NI QAJ. Qytetari : OOO KOJSHI SMUJ VALLAHI, T'BOFT MIRE TY.
Katunari apet : OOO HAJDE BRE KOJSHI !!!
Qytetari : O SMUJ O KOJSHI SE JOM ME BASHKESHORTE !!!
Katunari : PO HAJDE MORE T'****** BASHKESHORTEN HOOO !!!
Vallah tu e lexu prej teje edhe mu em shtini me kesh qikjo fore hehe
hahaha un sa ta tregova litarin ti don tem pushkatoshh a?? shife pisssjaaa lene mbone pishmon m frige tash me dy mendje jam sdi a me ta kallxu a jo se kam frig :P
Jo mi hajt kallzo se e bem chit chat ketu hahahahahahahahaha.
pse me thua pisee ...ori kallugjerk e
Jo mi hajt kallzo se e bem chit chat ketu hahahahahahahahaha.
pse me thua pisee ...ori kallugjerk e
ahaha pse mii iiii kshyre ti ktoo , ami qe qe me at historien e tonit qe ka nxjer permejdani sa u qova prej gjumit e lexova mboni me qesh pak , shif per cka ke prit tan kohen hahaha
Pyete Rreja hahahahahaha.
Degjo pra(kallugjerke )do te thot mos me u martu kur kurr ...kuptove zotri Alem
morriiiii kshyre cka mbonii kjoo ahhaha un at e thash se te ajo loja ishte e fejume apo e martume e un sjom as e martume as e fejume kom met vet si qyqe tuj prit the real man e kjo prej mizes e bon elefant ee derr fmi
morriiiii kshyre cka mbonii kjoo ahhaha un at e thash se te ajo loja ishte e fejume apo e martume e un sjom as e martume as e fejume kom met vet si qyqe tuj prit the real man e kjo prej mizes e bon elefant ee derr fmi
hahahahahahaha ,ani se un e kuptova mi,por pi kallzoj vetem Alem,qe ti dush me u ba kallugjerk ,se tjert sjan ktu se dijn ata
Krijoni Kontakt