cuni kur me buzqeshi sonte qy ne mengjes![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me ka bere per te buzeqeshur ky shkrim!
Dashuri e vertete!
Zgjohet burri ne mengjez, hengri mengjezin me gruan e tij, veshi rrobat dhe u be gati te shkonte ne pune... por kur hyri ne zyren e tij per te marre celesat, gjeti shume pluhur mbi tavoline, mbi ekranin e tv dhe doli ne qetesi; i thote gruas: -Gruaja ime e dashur, me sill celesat nga tavolina ime... Hyri gruaja dhe erdhi me celesat ne dore dhe gjeti qe burri kishte kontrolluar ne tavoline mes pluhurit me gishtat e tij dhe kishte shkruar: te dua gruaja ime; dhe kur kthehet gruaja per te dale shikon ne ekranin e tv te shkruar me gishta ne mes pluhurave: -Te dua shoqeruesja e jetes sime.... Doli gruaja nga dhoma dhe ia dha celesat, qeshi ne fytyren e tij sikur ti thoshte qe mesazhi i tij kishte arritur dhe se ajo do i kushtonte me shume kujdes pastertise se shtepise... Ky eshte bashkeshorti i mencur i cili nese gruaja gabon , nuk sillet keq me te, por komunikon ne menyre te mire.
kusherira ime e vogel e cila esht si engjell![]()
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Cfare ju ka bere per te qeshur sot?
Sa aktor te medhej ka parlamenti shqiptare.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
qe njeri nga moderatoret e forumit nuk kupton ndryshimin mes qeshjes dhe buzeqeshjes...dhe kjo gje me beri te buzeqesh![]()
se si ma ka thene emrin dikush sote...![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sot me ka bere per te qeshur fjalimi historik i Fatos Nanos, pas zgjedhjes se presidentit![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ky moderatori dar di qenka i rrjedhur fare
Tema qe ekzistojne prej kohesh i mbyll se nuk i duken konstruktive, te heq te drejten te mendosh dhe te shprehesh pershtypje,
Pse o qerrate vetem per politike duhet te flasim ne
Ja qe sna intereson politika, jam ebindur qe pasi te lexoj kete qe kam shkruajtur ose do ta mbylle edhe kete teme , ose do me perjashtoje
Krijoni Kontakt