Hajde Nete qeshu me kete:
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
...kur nje femije me therriste nena,nena dhe me ndiqte mbrapa, kur une u ktheva e me pa ia dha nje te qeshure se me ngaterroi...edhe une qesha me te madhe...
hahahaha, ma kujtove nje rast kur kam qen i vogel ende pa u fut ne klase te pare.
shkova me baben ne qytet ne fakt me mori ai se ju fluga une dhe ai u ndal me nje shok te bisedonin une gjithmon e mbaja kapur per gjepit te djath por pa prit leshova gjepin njehere dhe me kujtohet qe kam kap nje pare pantolla te ngjashem me te babes dhe e ndiqja pas. Baba me kish pas veshtru dhe nuk me ka ba za hiq me ka percjell per disa metra kur une fillova me fol diqka ( gjoja ) me baben degjoja vetem te qeshura dhe ate rast ngrita koken lart pash nje fytyr te buzeqeshur dhe u frikesova e lshova gjepin e njeriut te panjohur pa prit. U rrotullova ne kendin 360 shkall dhe mandej pash baben timUne kur e pash baben plasa te qarat nga inati.
dhe me beri te buzeqeshem rasti i teta pranveres.
merre ne telefon se do te japi facebukun
po une skam facebook
do e hapesh
po pse, per ate do hap facebook une
se cme kujtoi nje barcalete![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
mmm nji shetitje e bukur ke kodrat e liqenit me qunin tem qe per 10 dit ben 3 muajshhhhh
Nje qen qe mu flug....![]()
Krijoni Kontakt