Close
Faqja 33 prej 101 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 1002
    Burrat qe bejne cicin neper peme si majmuna pike e zeze nese te gjithe zinim pemen cdo beheshe?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Komenti i Hajles...vertet ishte qesharak,pasi asgje nuk kishte shkrua!

Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    ,,Forrja'','e Wallchiria

ps.-t,e Hajla-s Rugovase!

"Kjo larte me gjitha ato "cinimet",mcs,mendoi se tema "Titullohet" ē'fare ju ka bere te buzeqeshni sot?

E jo te perqesheni,lol!
    Si zakonisht qe ju jep kahje temave kjo,,,ndaj si ka problem citimet, (dhe jashte teme),,po t'jen!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 17-11-2011 mė 23:10
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dje para se te flija vura aktivizova alarmin e shpise. Hyra ne dhome u kujtova kisha harru dicka ne family room. Kulmi I dembelizmit, pertova te c'aktivizoj sistemin e alarmit se thashe kush e fut passin prape loool, mendova gonna cheat sensorat sa e mora ate gjene mendova yes, tremba veten me auuuuuuuu alarmi off, pu pu. Kesaj I thone me tremb veten- intruder. Jeez
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Qfare me ka bere te buzeqeshi..``nje thenje e nipqes time``kur me tha *i lab you gjyshja*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 28-11-2011 mė 20:25
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Nje nga cunat e mi me tha qe donte te hante safule(fasule)'ndersa tjetri me tha qe eshte fotomodeles

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    kolegu im i punes..ka zon dashnore por spo e lejn rehat te shkretin po ja ngacmojne te gjithe...me tha mua..kam zen njeren tha eshte shum e bukur por vetem se spo don me ardh n hotel ....ppp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

burri po ben nje kurs dhe si faze pergatitje jane ca teste qe jepen nepermjet internetit dhe une rri, rri dhe hyja ne emrin e tij dhe i zgjidhja testet dhe sot e marrin ne tel te paraqitet ne provim se rezultatet e testit jane pozitive
    burri s'dinte si tu thoshte qe kam nje mistrece ne shtepi qe hyn ne emrin tim dhe nuk ndiheshe akoma i pergatitur per tu paraqitur ne provim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    burri po ben nje kurs dhe si faze pergatitje jane ca teste qe jepen nepermjet internetit dhe une rri, rri dhe hyja ne emrin e tij dhe i zgjidhja testet dhe sot e marrin ne tel te paraqitet ne provim se rezultatet e testit jane pozitive
    burri s'dinte si tu thoshte qe kam nje mistrece ne shtepi qe hyn ne emrin tim dhe nuk ndiheshe akoma i pergatitur per tu paraqitur ne provim
    mendoja se ishe martuar me nje me te mencem se vetja jote
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Kam buzeqeshur me qenin e shkolles kur m'u afrua me ulerime dhe pastaj me puthi( lepiu) doren...c'kafshe e zgjuar ..

Faqja 33 prej 101 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •