Burrat qe bejne cicin neper peme si majmuna pike e zeze nese te gjithe zinim pemen cdo beheshe?
Burrat qe bejne cicin neper peme si majmuna pike e zeze nese te gjithe zinim pemen cdo beheshe?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
Komenti i Hajles...vertet ishte qesharak,pasi asgje nuk kishte shkrua!
Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
,,Forrja'','e Wallchiria
ps.-t,e Hajla-s Rugovase!
"Kjo larte me gjitha ato "cinimet",mcs,mendoi se tema "Titullohet" ē'fare ju ka bere te buzeqeshni sot?
E jo te perqesheni,lol!
Si zakonisht qe ju jep kahje temave kjo,,,ndaj si ka problem citimet, (dhe jashte teme),,po t'jen!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 17-11-2011 mė 23:10
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Dje para se te flija vura aktivizova alarmin e shpise. Hyra ne dhome u kujtova kisha harru dicka ne family room. Kulmi I dembelizmit, pertova te c'aktivizoj sistemin e alarmit se thashe kush e fut passin prape loool, mendova gonna cheat sensorat sa e mora ate gjene mendova yes, tremba veten me auuuuuuuu alarmi off, pu pu. Kesaj I thone me tremb veten- intruder. Jeez![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Qfare me ka bere te buzeqeshi..``nje thenje e nipqes time``kur me tha *i lab you gjyshja*
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 28-11-2011 mė 20:25
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Nje nga cunat e mi me tha qe donte te hante safule(fasule)'ndersa tjetri me tha qe eshte fotomodeles![]()
kolegu im i punes..ka zon dashnore por spo e lejn rehat te shkretin po ja ngacmojne te gjithe...me tha mua..kam zen njeren tha eshte shum e bukur por vetem se spo don me ardh n hotel ....ppp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
burri po ben nje kurs dhe si faze pergatitje jane ca teste qe jepen nepermjet internetit dhe une rri, rri dhe hyja ne emrin e tij dhe i zgjidhja testet dhe sot e marrin ne tel te paraqitet ne provim se rezultatet e testit jane pozitive
burri s'dinte si tu thoshte qe kam nje mistrece ne shtepi qe hyn ne emrin tim dhe nuk ndiheshe akoma i pergatitur per tu paraqitur ne provim![]()
Kam buzeqeshur me qenin e shkolles kur m'u afrua me ulerime dhe pastaj me puthi( lepiu) doren...c'kafshe e zgjuar ..
Krijoni Kontakt