Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

kujt ja vret syte tema ime per diten e pavaresise?

me 28 Nentor jam futur ne forum per te uruar diten e pavaresise se shqiptareve, por pashe qe askush nuk kishte hapur nji teme urimi per te.

Ishte vetem nji teme e bashkuar me kurban bajramin, gje qe per mendimin tim s'eshte e drejte te bashkohet nji feste e te gjitehe shqiptareve, me nji feste fetare myslymane, pavaresisht besimit te pjeses mete madhe te shqiptareve.

Keshtu qe hapa nji teme per te uruar 28 Nentorin.

Kur hy sot prape ne forum per te pare, shikoj , qe nji dore antikombetare, ka ndryshuar titullin e temes, krejtesisht...

Kush ka qene ajo dore cobani qe ben keto lojra me diten e lindjes se pavaresise tone?

mire titujt e temave neper forumet e tjere qe i ndryshoni si ju do mendja juaj e "ndritur", po edhe temen ku urohej dita me e madhe e kombit shqiptar, do e ndyni me nderhyrjet tuaja prej cobanesh?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Edhe une mbasi pash qe nuk kishte teme per diten e pavarsis, urova ne nje teme tjeter sepse e mora me mend qe po te hapja nje teme te tille ajo do te fshihesh duke marre parasysh propaganden antishqiptare qe behet nga dikush ketu.... DHe ja ku po shoh se qenka hapur nje tem e tille dhe qenka fshire, pra nuk qenkam gabuar...

Gjith te mirat....

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,034
    Postimet nė Bllog
    22
    Temen e urimit te festes e gjen tek portali i forumit dhe u eshte derguar edhe me email anetareve te forumit. Por meqe ty te duket vetja "i forte" dhe ofendon moderatoret e forumit, po te fut nje te perjashtuar nga forumi.

Dhe provoje prape ne te ardhmen te ofendosh moderatoret e forumit...

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •