Close
Faqja 49 prej 54 FillimFillim ... 394748495051 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 540
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    edhe ju jeni i till se bashku me arditin

http://i4.ytimg.com/vi/O4ZPf1L4oog/default.jpg
    dakord prishtina2010. Pajtohem plotësisht. Të gjithë kriminelët këtë pamje kanë.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Shkiet vran shqiptar dhe ket e beren per interesa te kombit te vet serb.Shqiptaret qe vran shqiptar pse vran|? ,apo ndoshta edhe ata per interesa te serbve vran e u fshihen.Serbet vran shqiptar e su fshehen ,pse fshihen shqiptaret,apo ndoshta edhe kto vrasje ishin te porositura nga serbet, e ne shqiptaret duhet kaloj nji gjysm shekulli ti kuptojm.50 vite se kemi kuptuar serbin e politiken e tij aq te demshme per shqiptaret.
    Vrasjet e pas luftes ishin luft per pushtet.Ishin vrasje qe para bote te krijohet nji imazh i keq per kosoven pastaj behej luft per grabitje e marje pushteti duke friksuar njerzit.Aj friksim dha edhe frytet e saj fatkeqsisht ,ku njerzit ndiheshin te friksuar.Kshtu nga kampi i Bllaces behej temena si ne kohen e Nikolla Lubicicit,kure behej diferencimi i shqiptarve te ndershem te ashtuqujturit te regjimit Titoist.
    Vrasjet le te zbardhen esht me e rendsishme e avash avash gjinden edhe motivet e atyre vrasjeve,populli nuk ha bari.

keto vrasje i keni be ju se jeni mesuar me intriga

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    dakord prishtina2010. Pajtohem plotësisht. Të gjithë kriminelët këtë pamje kanë.
    po se ju jeni mesuar me te se ne vende te vllezrev tu ta gezoni me diqka per darke jeni mesuar ta keni ket thi,,se te till jeni edhe ju,,dhe per at keni mbajte zi

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Shkiet vran shqiptar dhe ket e beren per interesa te kombit te vet serb.Shqiptaret qe vran shqiptar pse vran|? ,apo ndoshta edhe ata per interesa te serbve vran e u fshihen.Serbet vran shqiptar e su fshehen ,pse fshihen shqiptaret,apo ndoshta edhe kto vrasje ishin te porositura nga serbet, e ne shqiptaret duhet kaloj nji gjysm shekulli ti kuptojm.50 vite se kemi kuptuar serbin e politiken e tij aq te demshme per shqiptaret.
    Vrasjet e pas luftes ishin luft per pushtet.Ishin vrasje qe para bote te krijohet nji imazh i keq per kosoven pastaj behej luft per grabitje e marje pushteti duke friksuar njerzit.Aj friksim dha edhe frytet e saj fatkeqsisht ,ku njerzit ndiheshin te friksuar.Kshtu nga kampi i Bllaces behej temena si ne kohen e Nikolla Lubicicit,kure behej diferencimi i shqiptarve te ndershem te ashtuqujturit te regjimit Titoist.
    Vrasjet le te zbardhen esht me e rendsishme e avash avash gjinden edhe motivet e atyre vrasjeve,populli nuk ha bari.
    kan vra shqiptar se jan kan njerz t lig. Kta qyqana nuk kan guxue as n kosov me i vra, po i kan porosit kta zagart e vet e jau kan que ne Shqipri. Valla shpija e verdh ka me ju dal Hajdar. Le t hiqet kjo far e flliqt se qe 12 vjet n gazep jena kan prej tyne.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Ja kush i prezanton familjet e nderuara te deshmoreve, ja kush thirret ne emen tyne!

Nazim Bllaca 1999

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=922ovVGYFls

Nazim Bllaca Faruk Gashi 1999

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rOJKE5rlhys

Nazim Bllaca Faruk Gashi 2000.3GP

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Ooo_2E8bpQA

Nuk e paskan njofte Nazim Bllacen, nuk paska qen Bllaca pjestar i UCK-es , na paska qen shpiun e trathetar !!!

keta ishen thagat e Shikut o prishtina2010 jo une e ardit mustafa e projekti21.

"Pas luftës ishte urdhër që të vriteshin krejt figurat e LDK-së. Pasi bëhej vrasja, mblidheshim të festonim dhe ishte një festë e vërtet për të gjithë" ka thënë Bllaca.
    Bllaca ka akuzuar Hashim Thacin, Jakup Krasniqin dhe Ramë Bujën se kanë bërë presion shumë në familjen e tij. Ai ka thënë se këta e kanë shtyrë të dëshmoj kundër Limajt.
    Nazim Bllaca
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 30-11-2011 më 04:40
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Ja kush i prezanton familjet e nderuara te deshmoreve, ja kush thirret ne emen tyne!

Nazim Bllaca 1999

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=922ovVGYFls

Nazim Bllaca Faruk Gashi 1999

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rOJKE5rlhys

Nazim Bllaca Faruk Gashi 2000.3GP

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Ooo_2E8bpQA

Nuk e paskan njofte Nazim Bllacen, nuk paska qen Bllaca pjestar i UCK-es , na paska qen shpiun e trathetar !!!

keta ishen thagat e Shikut o prishtina2010 jo une e ardit mustafa e projekti21.

"Pas luftës ishte urdhër që të vriteshin krejt figurat e LDK-së. Pasi bëhej vrasja, mblidheshim të festonim dhe ishte një festë e vërtet për të gjithë" ka thënë Bllaca.
    Bllaca ka akuzuar Hashim Thacin, Jakup Krasniqin dhe Ramë Bujën se kanë bërë presion shumë në familjen e tij. Ai ka thënë se këta e kanë shtyrë të dëshmoj kundër Limajt.
    Nazim Bllaca
    Përshëndetje e respekt, o PLAKU dhe ti ardit mustafa
    mos u mërzit o PLAKU, se a po e sheh të gjithë militantët fanatikë që për hir të militantizmit të tyre krahinoresk mbronin ( dhe dinin se s'kishin të drejtë t'i mbronin për bëmat e tyre ) idhujt e tyre, tash i kanë shtënë veshtë në lesh. Nëse kan pak nder duhet të skuqen shumë.

E sheh se vetëm ky prishtina është duke e mbrojtur krimin ( përpara ishin bashkë), mbase ky duhet të jetë ndonjë militantë i zhurmshëm, i mëhershëm dhe ka dalë me një nofkë të re, sepse gjaku tradhtar nuk e lë rehat pa e mrojtur prapë krimin.

Besoj o PLAKU të kujtohet ty edhe gjithe atyre që do ta lexojnë këtë shkrim ( sepse shkrimet e mia lexohen shumë) kur këtu e dy vjet më parë qeshë shprehur: ishalla kurrë nuk del në shesh e vërteta ( sepse del në sipërfaqe një fëlliqërisë e ndyrë që kundërbon erë të keqe -këtë në kllapa nuk e kam pas thënë se reaksioni ishte kaq i fortë aso kohe sa nuk ma mbajti, megjithëkëtë kjo nënkuptohej nga konteksti ).
    Prandaj, prapë¨qeshë shprehur, mos identifikoni rejone me individë, sidomos me individë të dyshimtë, si me Kosovë, Drenicë e UÇK, sepse vjen një kohë kur dikujt duhet t'i vijë turp që është shqiptarë për veprat e bëmat.

Bllaca është i fundit që di për këto. Populli i di të gjitha por nuk e kuptoj pse ai nuk e merr këtë hap, për ta çliruan veten e jo për të dalë një Bllacë ta hapte këtë temë. Po ta kishim rregulluar këtë punë më herë - shumë më mirë do t'i kishim punët sot!

Vetëdijësohu popull shqiptar i Kosovës!

respekt për ty e për gjithë ata që ia duan të mirën Kosovës, në këtë rast dhe çështjes shqiptare në përgjithësi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 30-11-2011 më 11:25
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Bllaca nxit ish-guerilët e UÇK-së

30-11-2011 16:36 CET

Ish-guerilët e pensionuar të ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) janë shprehur të indinjuar me rastin e transmetimit të intervistës së Nazim Bllacës në emisionin e quajtur “Drejtësia në Kosovë”, në RTK, në vigjilie të festave të nëntorit.

Veteranët e UÇK-së, nëpërmjet një kumtese, konsiderojnë se do të ishte shumë më e arsyeshme që të transmetohen emisione edukative, kulturore e arsimore, në lidhje me festat e nëntorit, siç është: shpallja e pavarësisë së shtetit shqiptar, ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari, si dhe dalja publike e UÇK-së.

“Nëse do të ishte e domosdoshme të transmetohej emisioni “Drejtësia në Kosovë” për shkak të orarit të transmetimit, atëherë më mirë dhe më e arsyeshme do të ishte që në këtë emision të flitej për padrejtësitë të cilat po u bëhen pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në emër të drejtësisë, prej përfundimit të luftës e deri më tani. Dihet që kemi me dhjetëra raste të arrestimeve të luftëtarëve të lirisë, të mbajtur me vite të tëra në qendrat e paraburgimit, të gjykuar, të liruar të pafajshëm e të dënuar pa fakte e argumente ligjore”, thuhet në reagim.

Më tej shprehen se hapësira e dhënë njerëzve si Nazim Bllaca në mediumet publike, e aq më tepër në vigjilie të festave kombëtare, është denigruese, fyese dhe tendencioze kundër UÇK-së dhe kombit shqiptar në përgjithësi.

“Ne u rikujtojmë të gjithë ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës se kur janë radhitur në radhët e UÇK-së, kanë dhënë një betim që vlen edhe sot, në fund të të cilit thuhet: “Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhtoj, qoftë i humbur gjaku im. Betohem!’”, thuhet në reagim. /Zëri/

http://www.zeri.info/artikulli/1/1/3...ilet-e-uck-se/

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Po pse kta far hijenat nën emblemene e UCK-së nuk ja përkujtojn vetes dhe kryejhijenes së tyre hashim hashhashit ketë pjesë të betimit .

Të gjith jan tradhtar të atij betimi dhe janë gjak i humbur e i prisht!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Shume mire 21 i kishe kopijuar ato,ngjarje,ne at kohe ti qka je ka flet dhe mundohesh te bje diqka me te pa bera,,,dhe me shpifjet ejuja siq jan ato te bllaces,po ishte me mire te dileshit edhe ju publikishte ne krah te bllaces ti me kete shoket tu dhe te thuni at te vertet se qka keni mesuar qe 13 vite pas lufte ....po prisni edhe naj dite e ndoshta i pervetsoni me mire te gjitha ...dhe gjithe ato qka jan be ne kosove qe prej viti 45 eshte mire per ju dhe familjet e juja dhe tradhtarev si ju ti kerkoni ato vrasje po nga keta burra te luftes duke filluar qe nga koha e azem bejtes dhe kendej...se ju gjithe here ishit te drejt ne krahet e pushtusi ..

po duhet njeriu nje here te kete ere njeri dhe pastaj te akuzoj diken per diqka e jo te flitet me bllacen dhe psikopatet si aj,,,bllaca dhe ju sot kerkoni prap okupatorin ketu ne kosove,,po une nje po ju garantoj juve dhe gjithe atyre kolegve te juaj se ma kurr per jete shka i shkines dhe shqipe folsa si ju me sundu kosoven kurr deri ne kijamet...........se tani keni filluar te zgjohni nga koma tashti e13 vite per ju se ,jeni mesuar me te kaluaren dhe ti akuzoni qlirimtaret e keti poplli oooo te mjer ,ju kaq keni pasur ftyre dhe kaq ju ka mbetur ,ideja e fundi kjo ju qka thoni ti dhe arditet mustafat siq jeni ju 21 po koha do te ju denoj edhe juve si e akuzoni qlirimin e kosoves nga tradhtaret si jeni ju dhe millosheviqet e juaj

Se ju jeni ata te cilet e zhduket edhe te madhin ukshin hoti,e shume te tjere si aj .po ju i kerkoni kokat e te vrarve shki nga shqiptaret e poseqerishte qlirimtaret ,,se ju jeni mesuar edhe ti sjellni ne arkivole vllezrit tane qe i sherbejshin ne ish apj,,se ju i keni kshilluar ata te cilet kan frym patriotizmi kunder te kaluares dhe i sjellshit ne arkivole ooooooo te mjer .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 30-11-2011 më 17:03

Faqja 49 prej 54 FillimFillim ... 394748495051 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •