Close
Faqja 50 prej 54 FillimFillim ... 404849505152 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 540
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Po pse kta far hijenat nën emblemene e UCK-së nuk ja përkujtojn vetes dhe kryejhijenes së tyre hashim hashhashit ketë pjesë të betimit .

Të gjith jan tradhtar të atij betimi dhe janë gjak i humbur e i prisht!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Hajnat po dihen dhe drogirashat ,,o vv tre go sot ku ket dhe ku e hanget dreken ,,tregoni keti poplli ,,se ishit ne fshatrat shqipatre me kamera sot ne pjesen verjore kures dreken qe e henget ne kafe bar te veslionviq nuk i muret kamerat me ju qite ne tv,,,se ju jeni mesuar nga msusi i juaj Albin kudra dhe dileni dhe shiteni mende ...

Po tregoni popllit a ju pelqej dreka sot ne leposaviq,,,NE KAFE BARI TE VESLINOVIQIT..... dhe ju doni ta qlironi kosoven dhe drejtsin turp,,,KAMERAT JU PENGUAN PO.......

Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Shume mire 21 i kishe kopijuar ato,ngjarje,ne at kohe ti qka je ka flet dhe mundohesh te bje diqka me te pa bera,,,dhe me shpifjet ejuja siq jan ato te bllaces,po ishte me mire te dileshit edhe ju publikishte ne krah te bllaces ti me kete shoket tu dhe te thuni at te vertet se qka keni mesuar qe 13 vite pas lufte ....po prisni edhe naj dite e ndoshta i pervetsoni me mire te gjitha ...dhe gjithe ato qka jan be ne kosove qe prej viti 45 eshte mire per ju dhe familjet e juja dhe tradhtarev si ju ti kerkoni ato vrasje po nga keta burra te luftes duke filluar qe nga koha e azem bejtes dhe kendej...se ju gjithe here ishit te drejt ne krahet e pushtusi ..

po duhet njeriu nje here te kete ere njeri dhe pastaj te akuzoj diken per diqka e jo te flitet me bllacen dhe psikopatet si aj,,,bllaca dhe ju sot kerkoni prap okupatorin ketu ne kosove,,po une nje po ju garantoj juve dhe gjithe atyre kolegve te juaj se ma kurr per jete shka i shkines dhe shqipe folsa si ju me sundu kosoven kurr deri ne kijamet...........se tani keni filluar te zgjohni nga koma tashti e13 vite per ju se ,jeni mesuar me te kaluaren dhe ti akuzoni qlirimtaret e keti poplli oooo te mjer ,ju kaq keni pasur ftyre dhe kaq ju ka mbetur ,ideja e fundi kjo ju qka thoni ti dhe arditet mustafat siq jeni ju 21 po koha do te ju denoj edhe juve si e akuzoni qlirimin e kosoves nga tradhtaret si jeni ju dhe millosheviqet e juaj

Se ju jeni ata te cilet e zhduket edhe te madhin ukshin hoti,e shume te tjere si aj .po ju i kerkoni kokat e te vrarve shki nga shqiptaret e poseqerishte qlirimtaret ,,se ju jeni mesuar edhe ti sjellni ne arkivole vllezrit tane qe i sherbejshin ne ish apj,,se ju i keni kshilluar ata te cilet kan frym patriotizmi kunder te kaluares dhe i sjellshit ne arkivole ooooooo te mjer .....
    përshëndetje prishtina

Afera Bllaca të them të drejtën ka zgjuar interesim te lexuesit. Ja ta zëmë vetëm sot, klipin që kam postuar unë për juve, e kanë vizituar 223 veta.

Herën e parë të gjithë kanë menduar se është montim ( ashtu sic kam menduar edhe unë, sado që dija shumë elemente reale ). Në këtë të dytin ka ndryshuar puna qe besa. E fitoi betejën Bllaca.

Ta them pa nerva e pa gjaknxehtësi se duhet të vetëdijësohemi e të punojmë për shtet. Po s'qenë abshkë popull e pushtet pak pritet prej atij shteti. Nuk është spiunazhë të bashkëpunosh me shtetit dhe ta paraqesësh vetë krimin. Kështu bëjnë këtu në shtetin ku po jetoj dhe në shumë shtete tjera të përparuara!

merri gjerat më avash dhe analizoji pak gjerat!

respekt,

ja edhe një herë po e risjell klipin

http://www.youtube.com/watch?v=qSiXh2m59Uc
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 30-11-2011 më 19:35
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Hajnat po dihen dhe drogirashat ,,o vv tre go sot ku ket dhe ku e hanget dreken ,,tregoni keti poplli ,,se ishit ne fshatrat shqipatre me kamera sot ne pjesen verjore kures dreken qe e henget ne kafe bar te veslionviq nuk i muret kamerat me ju qite ne tv,,,se ju jeni mesuar nga msusi i juaj Albin kudra dhe dileni dhe shiteni mende ...

Po tregoni popllit a ju pelqej dreka sot ne leposaviq,,,NE KAFE BARI TE VESLINOVIQIT..... dhe ju doni ta qlironi kosoven dhe drejtsin turp,,,KAMERAT JU PENGUAN PO.......
    Po dike gruja e Vases me qit flija,veq pallaqinka ata po u thoshin.
    Pak raki po i vjen era postimit tuaj ..pa keqkuptim.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mes tjerash bllaca ka permendur dhe hajno-biznesmenin sabri m.utosella.. i cili sipas bllaces organizonte festa ne tirane kur beheshin vrasje nga njesitet guerile te syl klosit..
    bile ky qen bir qeni per te cilin dyshoj se ka gisht dhe ne vrasje te gervallave.. dilte ne tiran aso kohe e kerkonte vrases me parullen.. kush ma vret rugoven ja fali ni ville ne shkallnuro-pllazho-golem..

ceshtjes bllaca nuk duhet ti bishtnohet me dinakeri e demagogji..por krejt ata qe jan perzier bejn mire dhe do ta lehtesonin kosoven.. nga dertet..ne se do paraqiteshin vet ne euleks sikurse bllaca e fije per pe ti tregojn maskarallyqet..

jo vetem kosova por dhe klima ne tiran permirsohet se del horlliku..

duhet te dalin vrasesit e kolonelit krasniqi ..
    boll u fshehen.. boll u miljarderizuan.. boll e qelben kosoven e shqiperine..

kur u be hurva ina rama krieprokurore thash..
    se ajo do duket a eshte burrnesh apo harahurvë (sikur dolli) vetem ne se hap ceshtjen krasniqi..
    pra ne se arreston vrasesit e kolonelit sepse krimi u be ne teritorin e shtetit shqiptar..

mirpo jo vetem ajo putane por dhe berisha e jozi nuk guxojne te "cytin" kte teme..

kjo tregon se vrasesit e kolonelit jan tmerresisht te fuqishem..

e kjo eshte tragjedi..

se tregon se ne cfar m.ut demokracie lundron kombi shqiptar nga podujeva ne skrapar..

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 01-12-2011 më 13:54

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mes tjerash bllaca ka permendur dhe hajno-biznesmenin sabri . i cili sipas bllaces organizonte festa ne tirane kur beheshin vrasje nga njesitet guerile te syl klosit..
    bile ky qen bir qeni per te cilin dyshoj se ka gisht dhe ne vrasje te gervallave.. dilte ne tiran aso kohe e kerkonte vrases me parullen.. kush ma vret rugoven ja fali ni ville ne shkallnuro-pllazho-golem..

ceshtjes bllaca nuk duhet ti bishtnohet me dinakeri e demagogji..por krejt ata qe jan perzier bejn mire dhe do ta lehtesonin kosoven.. nga dertet..ne se do paraqiteshin vet ne euleks sikurse bllaca e fije per pe ti tregojn maskarallyqet..

jo vetem kosova por dhe klima ne tiran permirsohet se del horlliku..

duhet te dalin vrasesit e kolonelit krasniqi ..
    boll u fshehen.. boll u miljarderizuan.. boll e qelben kosoven e shqiperine..

kur u be hurva ina rama krieprokurore thash..
    se ajo do duket a eshte burrnesh apo harahurvë (sikur dolli) vetem ne se hap ceshtjen krasniqi..
    pra ne se arreston vrasesit e kolonelit sepse krimi u be ne teritorin e shtetit shqiptar..

mirpo jo vetem ajo putane por dhe berisha e jozi nuk guxojne te "cytin" kte teme..

kjo tregon se vrasesit e kolonelit jan tmerresisht te fuqishem..

e kjo eshte tragjedi..

se tregon se ne cfar m.ut demokracie lundron kombi shqiptar nga podujeva ne skrapar..

.
    Sabri Novosella nuk eshte vrase ase perkrase i vrasjeve ne kosove e shqiperi
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 01-12-2011 më 16:25

psikopati me psikopatat

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Po dike gruja e Vases me qit flija,veq pallaqinka ata po u thoshin.
    Pak raki po i vjen era postimit tuaj ..pa keqkuptim.
    Me keq ardhje se ,,,po ju them po dihet kujet po i vije era dhe,........

Jeni mahnites i ketyre,,dhe jame shume i sigurte se ju ka prekur ky shkrim i imi po fatkeqsishte nuk kam qka me te ba ty as atyre shokev ty,te cilet gostiten ne leposaviq at dite,,,,
    po nejse se edhe ata jan kosove................e mos te hymi me thell se ku ndejten me kende se e din ti me kend ese edhe ti ishe pjes e ati delegacioni

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    përshëndetje prishtina

Afera Bllaca të them të drejtën ka zgjuar interesim te lexuesit. Ja ta zëmë vetëm sot, klipin që kam postuar unë për juve, e kanë vizituar 223 veta.

Herën e parë të gjithë kanë menduar se është montim ( ashtu sic kam menduar edhe unë, sado që dija shumë elemente reale ). Në këtë të dytin ka ndryshuar puna qe besa. E fitoi betejën Bllaca.

Ta them pa nerva e pa gjaknxehtësi se duhet të vetëdijësohemi e të punojmë për shtet. Po s'qenë abshkë popull e pushtet pak pritet prej atij shteti. Nuk është spiunazhë të bashkëpunosh me shtetit dhe ta paraqesësh vetë krimin. Kështu bëjnë këtu në shtetin ku po jetoj dhe në shumë shtete tjera të përparuara!

merri gjerat më avash dhe analizoji pak gjerat!

respekt,

ja edhe një herë po e risjell klipin

http://www.youtube.com/watch?v=qSiXh2m59Uc

Interesim as pak hiq bilem hiq,,po interesimi kolegve te kohes se komunizmit po,,,edhe me gjithe ndejen per tri vite ne bograd te bllaces dhe shkollimin e ti atje per te gjitha keto katahura ,kur tani jane ishe ata bashkpuntor te milloshit po i gezohen kohe sse komunizmit te bllaces

Interesim as pak hiq bilem hiq,,po interesimi kolegve te kohes se komunizmit po,,,edhe me gjithe ndejen per tri vite ne bograd te bllaces dhe shkollimin e ti atje per te gjitha keto katahura ,kur tani jane ishe ata bashkpuntor te milloshit po i gezohen kohe sse komunizmit te bllaces
    përshëndetej prishtina2010
    ky është militantizmi i vërbër që e quaj unë. Ti duke sharë Bllacën, po shan ish shokët e tij të aksioneve e të "idelait". Pse kur dikur Bllaca ishe "top", dhe kishte kryer edhe shkollë në Beograd nuk e paskan ditur shokët e tij se ky kishte lidhje me Beogradin!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Bllaca na ka bind te gjithve ketu nuk ka dilema,dilema ime eshte se bllaca nuk din shume se prej nga kan ardh urdherat deri te eproret e tij.
    Une dyshoi qe planet per vrasje nder shqiptare duhet te jen ber ne tiran ne zyren e klosit,dhe Berisha ka per obligim qe te na sqaroi per te gjitha vrasjet e kosovarve ne trollin shqipetar.
    Tani nuk besoi qe ka shqipetar e nuk ka nje simpati per bllacen edhe pse edhe bllaca duart i ka te perlyera me gjak shqiptari,dhe prishja e tij me bashkvrastaret eshte per shkaqe materiale e jo patriotike,me gjithate eshte mire se ka tregu hapur se shqiptaret kan vrar shqipetar per pushtet.
    Sido qe te jet populli duhet te bej presion qe te gjitha vrasjet te zbulohen dhe te filloim nga e para,te krijohet nje besim edhe ndaj institucioneve,keshtu qysh jemi tani une nuk besoi qe do mund te hecim sepse askush askujt me nuk i beson

Faqja 50 prej 54 FillimFillim ... 404849505152 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •