Bllaca lete tregon si e krev shkollen epolitikes ne bograd qe nga viti 2006 e deri ne vitin 2009
leti tregon tradhtit e ti kunder popllit te vete
Bllaca lete tregon si e krev shkollen epolitikes ne bograd qe nga viti 2006 e deri ne vitin 2009
leti tregon tradhtit e ti kunder popllit te vete
Tana i din shikasat e azem Syles e Kadri veselit, ne ti hapin thaset qe ua ka dorzu udba.
Bllaca ishte pjestar e asaj bande shikaso-enveristo-staliniste?
SI MUND TË JETOHET NË NJI SHOQËRI KU VRASËSIT E BURRAVE TË SHQUAR SHQIPTARË SORROLLATEN LIRSHËM?
Xhevat Rexhaj
http://www.zemrashqiptare.net/images...et-e-vrare.jpg
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Deshmit e Nazim Bllaces duhet te shihen ne dy aspekte :
e para: ai ose eshte totalisht i qmendur, dhe ne baz te inateve personale qe ka krijuar ndaj personave qe ishin ne hirarkin e lart te UCK, do te bej qmos qe ti dregon ne biruc me te dhena te trilluara dhe te fallcifikuara, ose
e dyta: ai di shumqka qe opinjoni i gjer nuk i di, qe nga lufta e paslufta shum raste mbeten enigm, vrasje qe nuk u zbardhen kurr e qe ne nje far forme ai deshiron ti ju jap fund dhe te vertetes ti dal deri ne fund.
Kjo eshte hipotetike, por nese vertetohen deshmit e Bllaces si te verteta, atehere do te jet nje goditje shum e rand e drejtesis ndaj krimit, nje triumf i te mires ndaj te keqes. Se fundja, ne te ardhmen nuk na duhet njerz me begraund kriminal te mbeshtjellur me petkun e politikanit dhe te pushtetshem, e ne anen tjerer te pretendojm te behemi shtet normal dhe ti afrohemi BE-se, qe nje gje e till per Kosoven do te jet deshtimi me i madh ne historin e saj.
Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 28-11-2011 më 19:58
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Kurgja nuk u kan lufta me shkaun qka u kan kjo lufta me kit banden e flliqt. Po m doket do mu paqllais ktuhja pej flliqnis. Aferim i koft Nazim Bllaces. Ksi djemsh i duhen Kosoves.
Un po tham, per kontributin qe ka dhan Nazim Bllaca duhet m'i shpall Heroj Komtar.
Po kto merita i ka edhe Gani Geci. Ma trim se ban nana se Ganin.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 28-11-2011 më 21:28
Po sipas teje ktuhja do te mbetet ne duart e Nazmi Bllaces,o Ardite po ky Bllaca eshte me i flliqet se te gjithe keta po ketu eshte qerim hesapesh rreth flliqnive se jo qe na qenka fare burri ku Bllaca,se sikur te merreshin vesh rreth plaqkave nuki do te lindte kjo,po ky vet Bllaca po e pranon qe ështe kriminel,e ti po e shpall heroj.
Nese do i sillnin diqka te mire vendit pse te mos shpallen heronj , por shtrohet pyetja qfar i sjellin keta vendit qe te quhen te till... Une jam i bindur qe veq perqarjeve ne mes shtreses politike qe po i bejn keta po arrijn ta perqajn edhe popullin familje per familje.
Krijoni Kontakt