Close
Faqja 8 prej 54 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 540
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    per llapin

mos harro të më njoftosh mbi epilogun e hetimeve të mërkuren 0ra 10:00
    kishe ba mir bile të na i sjellesh vendimin e gjykatesit të procedures paraprake të së merkures se ty ta jep avokati tij .
    bile e lexojm qysh po del i pafajshem se keto qka ka thën Bllaca janë shifje

llap neser pushim e kam pasneser ora 16:00 i kam të servuara pulat ne helli prej ni shoku ,nese don me u pa hajde se do të pres ne Prishtin te Hotel Baci se du me dal pak në rrafshin e Kosoves

kjo tem qe është hapur besoj që ka me u ba shumë më interesante me kalimin e kohes mos harro o llap
    nu qoft baba i im prej vorri nashta edhe ti vjen ne hotelin baci
    edhe pse te besoi se mu aty ki deshir te rrish e te pish kafe
    por skie k.oqe ti ta shkelesh token e Kosoves jo
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per llapin

Viti 2005 - Vit i Denoncimeve te atyre qe kane keqperdorur Luften e UCK-se ne Kosove

Shkruan: Bardhyl Ajeti

Sylejman Selimi po ashtu tregon se Shtabi i Pergjithshem i UCK-se nuk ishte Shtab, por nje grup prej 7-8 shokesh qe kane qene te izoluar edhe perkunder faktit se zhvillohej lufta.

Sipas Sylejman Selimit, Hashim Thaci dhe Xhavit Haliti mbajne barren me te madhe, pse ne si Shqiptare nuk jemi bashkuar.

Cka thote Sylejman Selimi per Xhavit Halitin?

Sylejman Selimi po ne kete interviste tregon se Xhavit Haliti pas perfundimit te luftes ne Kosove eshte thirrur si anetar i Shtabit te Pergjithshem te UCK-se, dhe per me shume kete njeri nuk e kam pare kurre ne Kosove.

Ushtaret dhe popullata kane qene per bashkim te faktorit ushtarak, por jo edhe Shtabi i Pergjithshem i UCK-se, me ne krye Hashim Thacin, Xhavit Halitin, Jakup Krasniqin...

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Haaaaaaaaa
    po de po me kesi merresh ti si bardhyli ma mos vet gazetaruci qe ka qen
    ai edhe gazeta bota sot dihet kush kan qen dhe qfar jan mundue te shpifin kunder prisve te UÇK-se
    po pse spo tregon se sa lek i ka fitue Xhavit Haliti prej gazetes borba sot
    ne nji gjygj ne Zvicer e ne Angli pas nji padie qe jau ka ba Xhaviti pas 100 rrenave qe ka shkrue kjo gazet e ky gazetaruc
    heee rreni rreni apet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Për llapin

Bardhyl Ajeti ka marr një intervist nga komandanti I UÇK-se Sylejman Selimi dhe kete intervsit asnjeher nuk e ka demantuar as sot e kesaj dite Sulltani

Dhe per kete nuk ka pasur padi kurr mos gënje se kjo intervist nuk ka lidhje me Angli e Zvicerr

Sepse mos harro ku behet vepra aty ne atë shtet ngritet padia

Për DISA

Bllaca nuk është kundër Kosoves sepse po të jetë kundër Kosoves do te jetë edhe kunder xhemajl mustafes e bllaca nuk është kundër tij .

Ata qe jan kunder xhemajl mustafes jan kunder bllaces mos harro se nuk ju konvenon me ja hapur thesit gryken siç thoshte Jeta Xharra kjo eshte diqka tjeter .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per llapin

Le të ngrit padi xhaviti pasi paska fitue në shumë raste kunder botes sot .
    Le të ngrit edhe kunder Bllaces sikur njëri që ngriti padi e mbet me dy këmbët në të.

Jo jo ai për mua dhe shumicë të popullit Kosoves do te mbetet ne historin me te re te Kosoves .

Thuj le te ngrit neser padi hej mos harro ngjitja doren bile edhe xhaviti , shpejtoja pak hahahahhaahhahahaha
    Ai është Luan për juve SHIK-un

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Për llapin

Bardhyl Ajeti ka marr një intervist nga komandanti I UÇK-se Sylejman Selimi dhe kete intervsit asnjeher nuk e ka demantuar as sot e kesaj dite Sulltani

Dhe per kete nuk ka pasur padi kurr mos gënje se kjo intervist nuk ka lidhje me Angli e Zvicerr

Sepse mos harro ku behet vepra aty ne atë shtet ngritet padia

Për DISA

Bllaca nuk është kundër Kosoves sepse po të jetë kundër Kosoves do te jetë edhe kunder xhemajl mustafes e bllaca nuk është kundër tij .

Ata qe jan kunder xhemajl mustafes jan kunder bllaces mos harro se nuk ju konvenon me ja hapur thesit gryken siç thoshte Jeta Xharra kjo eshte diqka tjeter .
    Ka ka cka ndegjova une,demek Xhemajl Mustafa po e perfaqesojka shqipetaret a?ccnncncncn,ma bre vella se u bane hore e hajte.
    Bllaca eshte nje skizofren,mafi,tradhetare,shpiu,madje as nuk ja vlen mu merr me ate lop.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Vazhdon arresti shtëpiak për Nazim Bllacën25-08-2010 17:15 CET Prishtinë.

Gjykata e Qarkut në Prishtinë ia ka vazhduar sërish masën e arrestit shtëpiak Nazim Bllacës. Këtë vendim gjykata e ka marrë të mërkurën pas kërkesës së Prokurorisë Speciale.

Zëdhënësja e EULEX-it Kristina Herodes tha se Bllaca, sipas kërkesës së Prokurorisë, do të mbetet edhe më tej në arrest shtëpiak.

“Hetimet në të ashtuquajturin rasti Bllaca janë duke vazhduar. Aktualisht janë dy persona që
    po mbahen nën arrest shtëpiak. Prokurori do të kërkojë sërish zgjatjen e afatit të arrestit shtëpiak. Për këtë nuk mund të jap më shumë detaje”, ka thënë Herodes.

Bllaca, i cili pretendon se ka qenë pjesëtar i SHIK-ut, ka thënë se ai ka bërë një vrasje, disa plagosje dhe kërcënime të personaliteteve të ndryshme politike, sipas tij, me urdhër të njerëzve në hirearkinë e lartë të SHIK-it. Nazim Bllaca që nga nëntori i vitit të kaluar është në arrest shtëpiak.

Siç po shifet Bllaca don me i shku deri ne funde kesaj pune siç pat then me 29.nenetor 2009 .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Ooo llap

të kan mbet edhe pak kohe me i shpreh kujtimet e tua se si keni pasur mardhenje me LDK –në gjate viteve 1990-1993

--me partin qe e keni quajtur e lidhur ngusht me serbin [ 9 prill 2001]
    -- me partin qe i masakruat dhe i futet ne thas antaret e kësaj partie [SHIKU]
    -- me partin qe e vazhduat hasmerin deri ne vitin 2007 dhjetor [QEVERISJE ]

Te gjitha keto i keni përfshir në nje ,, Dosje e kupit 500 ,, keni menduar se nuk do te dalin ne shesh po ja doli Bllaca dhe te gjitha po ju dalin ne siperfaqe.

,, me njofto mbi epilogun e hetimeve 30.11.2009 ,,

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

hot ice

Citim Postuar më parë nga Hot Ice Lexo Postimin
    Pajtohem i nderuari beni , ama nuk mund te vrasesh njerez ne emer te popullit vetem per t'i fituar zgjedhjet./ Edhe fundja ktu nuk po dihet kush e ka mir.
    Sa i perket amerikes ti mos u bej merak se ata i kan te rregulluar mir gjerat me ligje e jo sikur tek ne kushdo mund te vritet ne emer te "Idealit KOmbetar"
    JO i nderuar, se po te ishte ashtu ( si po duket se eshte) qe kundershtaret e tu politik t'i ndjekesh e t'i vrasesh ne emer te keti ideali ateher kjo do te quhej , madje me keq se KOMUNIZEM.
    shiqoje videon edhe nje her ai tipi thot :"Kur u kthye Rugova nga ITalia strukturat e sHIK-ut u destabilizuan.....dhe filluan t'i hiqnin kokat e LDK-s ....sepse ndryshe nuk fitoheshin zgjedhjet qoft ne nivelin lokal apo ne qender."
    ai e thot vet dhe nuk e thot se ka deshir se dihet rreziku i ketyre deklarimeve ama e thot sepse don qe mos me vdek pa u zbardh qeshtja (se per i vdekur do te jet)
    po un nuk jam kah dyshoj as pak se shiku i ka vra kta te dashurit tua ne LDK dhe pse po po akuzon pa fakte apo ne shqiptaret per hir te nenes parti kemi prirje ti fusim njerzit ne burgje jo i nderuar un nuk mendoj ashtu

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    bllaca dote deshtoj kjo e sht e sigurt mos u boni merak o njerz

Faqja 8 prej 54 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •