Close
Faqja 7 prej 54 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 540
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    e din more ai mir kush është Q.Kelmendi ai mi ka zbulue gjurmet e nuk po mundet me dit

krejt i din marinari

Q.Kelmandi ,Azem syla, Ibrahim Kelmendi qe thot peshki me nifar vendi citat ,, i njof vrasesit e gervallave ,, kjo ishte mbetur enigmë që nga janari i viti 1982 e deri me dhjetor 2009
    vrasja e gervallve eshte e lidhur ngusht me citate e relates

ne i trajtuam po dikush i vrau 2009
    ne rrinim me ta po dikush i vrau 1982

qka te merr ty mendja kush e vrau ibush kllokoqin he dora i lumt!!
    keta 'trimat'po thone se ne nuk e vram as ibushin as selim broshen ne i vram veqe te ldk-se!!

keshtu kishte deklaruar faruk gashi!!
    para hetuesve te euleksit!!

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Fytyre bajati i Nexhat Dacit!

Imagjinone kete bastard me kete fytyre bajate, sikur te kishte ndonje pergjegjesi shtetrore! Tipave te tille, nuk duhet dhene vota dhe besimi, sepse e devalvojne deri ne ekstrem.

Ke kerkuar me çdo kusht fotografi!

Ja ku jane dhe shiqoj!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per marinarin

keto thysat e tua nuk i kuptoj tash jam ne moshë dhe nga njeher po ngjitem dreri te dirni bardh per ajr te paster se kam vendosur te mos punoj për struktuarat e caktuara kriminale ne Kosove.
    e di qeshtjen ku po deshiron dhe besoj qe fotot plotsish jan te marruan ne ate menyr siq po thue dhe ti tash ke te drejt te publikosh ato foto ,e per fat te mir foton time nuk e ke se mos mendo qe une jam aso personi qe i lejoj dikut te luaj me fotot e mija

SEPSE KUPTOHET NE JEM GJENERATA E DYT E RELATES

nuk eshte leht me depertue

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    per marinarin

keto thysat e tua nuk i kuptoj tash jam ne moshë dhe nga njeher po ngjitem dreri te dirni bardh per ajr te paster se kam vendosur te mos punoj për struktuarat e caktuara kriminale ne Kosove.
    e di qeshtjen ku po deshiron dhe besoj qe fotot plotsish jan te marruan ne ate menyr siq po thue dhe ti tash ke te drejt te publikosh ato foto ,e per fat te mir foton time nuk e ke se mos mendo qe une jam aso personi qe i lejoj dikut te luaj me fotot e mija

SEPSE KUPTOHET NE JEM GJENERATA E DYT E RELATES

nuk eshte leht me depertue
    Kameleon!

Varesisht nga rolet e ndryshon edhe stilin se bashku me vitet!

Mendon se te gjitha jane leshko si ty?!

Tash llomotit çka te duash, sepse nuk ka vlere asgje...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367

Hashim Thaqi rasti Bllaca kundër PDK

Harrojeni Kosovën

Kryeministri Hashim Thaçi pret që Gjykata e Drejtësisë të respektojë vullnetin politik të kosovarëve. Në një intervistë për gazetën “Die Presse”, ai ka kërkuar nga Beogradi të mos mendojë për Kosovën, por për integrim në BE. Thaçi ka folur edhe rreth perspektivës europiane të Kosovës si dhe për rastin “Bllaca”.

Nga Express më 12.02.2010 në ora 8:05
    Kryeministri Hashim Thaçi kërkon që Beogradi të ndërpresë ushtrimin e ndikimit negativ dhe presionit te serbët e Kosovës, si dhe përkrahjen e ekstremistëve në pjesën veriore të vendit.

“Kosova dhe Serbia do të mund të jetonin mirë pranë njëra-tjetrës si dy shtete fqinje të pavarura. Serbia duhet të mendojë për të ardhmen, për Bashkimin Europian dhe jo të mendojë për të kaluarën - për Kosovën”, ka thënë Thaçi në një intervistë për të përditshmen austriake “Die Presse”.

Kryeministri pret që Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë të respektojë vullnetin e qytetarëve të Kosovës, ndërkaq pas këtij procesi ai vlerëson se do të ketë valë të re të njohjeve për shtetin e ri.

“Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme”, ka theksuar ai.

Thaçi thotë se Beogradi e di që Kosova është e pavarur, por druan ta thotë këtë publikisht, meqë ka frikë nga reaksionet e popullit. Megjithatë, sipas tij, mendimi publik në Serbi rreth pavarësisë së Kosovës po fillon të ndryshohet.

“65 vende kanë njohur pavarësinë tonë. Jemi bërë anëtar i Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe kemi ndërtuar marrëdhënie të shkëlqyeshme me vendet e rajonit - tani për tani me përjashtim të Serbisë. Vitin e kaluar Komisioni i BE’së na ka ofruar perspektivën e anëtarësimit”, ka thënë Thaçi.

Duke komentuar çështjen e liberalizimit të vizave mes Kosovës dhe BE’së, Kryeministri ka pyetur “si u bë e mundur që BE t’i heqë vizat për Serbinë, kur nëpër Beograd ende shëtisin kriminelët e luftës”.

Ai është zotuar se do të zbatohen të gjitha kriteret e nevojshme për liberalizimin e vizave.

“Nuk dëshiroj që Kosova të mbetet rob i procedurave burokratike. Çështja e liberalizimit të vizave duhet të shihet edhe nga këndvështrimi njerëzor e jo vetëm si çështje politike apo teknike. Kosovarët janë europianë”.

I pyetur për papunësinë në vend, korrupsioni dhe rrogat e vogla për mjekët, kreu i ekzekutivit ka thënë se pavarësia nuk ka krijuar mrekullira.

“Por, këtë vit do të marrim vendime të rëndësishme, para së gjithash në sektorët e energjisë dhe infrastrukturës. Do të privatizojmë Postën, Telekomin dhe qendrat e turizmit dimëror. Ky proces do të sjellë investime të huaja dhe vende të reja pune”, ka shtuar ai.

Kryeministri Thaçi ka folur edhe rreth akuzave të Nazim Bllacës, i cili ka akuzuar zyrtarë të PDK’së ose të afërt me këtë parti.

“Kjo ishte një dramë e pavlerë e fushatës zgjedhore. Ishte pjesë e një fushate negative kundër partisë time para zgjedhjeve lokale. Por, jam krenar, sepse përkundër kësaj, qytetarët masivisht votuan për mua. Askush nuk u besoi gënjeshtrave që i përhapën kundërshtarët tanë politikë”, ka thënë Thaçi për gazetën austriake.

Die press 09.02.2010

Zuletzt hat im Kosovo der Fall von Nazim Bllaca für Aufregung gesorgt. Der Mann hat ausgesagt, er sei Angehöriger des Geheimdienstes der Untergrundarmee UÇK, des späteren Geheimdienstes Ihrer Partei, gewesen. Und er habe im Auftrag des Geheimdienstes Mordanschläge und andere Verbrechen verübt.
    Thaçi: Das war ein billiges Wahlkampfdrama. Es war Teil einer negativen Kampagne gegen meine Partei vor den Lokalwahlen. Aber ich bin stolz, dass die Bürger erst recht für mich gestimmt haben. Niemand hat diese Lügen geglaubt, die unsere politischen Gegner verbreitet haben.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Azem Syla në mesin e personaliteteve shtetërore ?!…
    25 .prill 2010

Në përurimin solemn të autostradës, Morinë-Merdare që u mbajt dje në Vërmicë të Prizrenit, në kufirin Kosovë – Shqipëri, solemnitet i cili është mbajt nën përkujdesjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës, përveç personaliteteve më të larta shtetërore, si presidentit të Republikës, Fatmir Sejdiut, Kryeparlamentari Krasniqi, Kryeministri Thaçi, Kryeministri i Republikës së Shqipërisë Sali Berisha, Ambasadori i SHBA-ve Kristofer Dell, atij të Turqisë si dhe shumë personalitete tjera, në mesin e tyre, afër presidentit Sejdiu ishte një person fare pak i njohur për nga paraqitjet e tija publike, për të cilin vazhdimisht pyesnin gazetarët dhe gjithë të tjerët se kush mund të ishte ai person që ishte në rendin e parë ulur në mesin e personaliteteve më të larta shtetërore dhe ndërkombëtare?
    Më vonë kuptuam se ai ishte Azem Syla, komandant “Daja” dhe ministër i Mbrojtjes në Qeverinë e Përkohshme të pasluftës dhe një ndër krerët e SHIK-ut tani i akuzuar nga Nazim Bllaca si urdhër dhënës për shumë vrasje enigmatike që kanë ndodhur që nga paslufta e këtej në Kosovë.
    Tani ky person nuk ka ndonjë post shtetëror përveç që është në Këshillin Drejtues të PDK-së, dhe mu për këtë pyesnin, pse këtij personi i bie që të ulet pranë kreut shtetëror, ku në rendin e dytë dhe të tretë kishte personalitete të rëndësishme të jetës politike dhe publike të Kosovës dhe më tej që nuk kanë akuza në gjyq.
    Cili ka qenë qëllimi i paraqitjes së tij aty ende nuk dihet dhe se, a është bërë me protokoll të organizatorëve apo jo?!
    Ishte figura më e ngurtë në mesin e të gjithëve, ku të gjithë ishin të ngazëllyer për atë ditë festive përveç tij, se asnjëherë në pamjen e tij nuk u vërejt ndonjë buzëqeshje në dallim me të gjithë të tjerët. Ai nuk duartrokiti për Sali Berishën dhe Fatmir Sejdiun.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Koha Ditore: Kalojme tek rasti Bllaca.Nuk qe marre shume seriozisht deshmia e Nazim Bllaces.Keni ftuar ish komandantin Azem Syla per ta marre ne pyetje.A mund te thuhet se nga ju Bllaca po merret seriozisht?

Vreeswijk: Mund te thuhet se EULEX-i po i verifikon informatat qe i ka dhene ai,dhe se ato duhet te jene ne nje mase te verteta per te ardhur deri ne kete faze ku jemi tash.Ne nuk veprojme ne baze te thashethemeve.Koha Ditore: Pra ,hetimet po e vertetojne ate qe ka thene Bllaca?

Vreeswijk: Une mund te them se ka shume arsye per te marre deshmine e tij si shume serioze.Andaj ne po i bejme hetimet.Koha Ditore: A keni prova tjera perveq deshmise se tij?

Vreeswijk: Kete do ta kuptoni me kohe,tash smund te ju them asgje.

Koha Ditore: A po hetohet edhe SHIK-u nga EULEX-i?

Vreeswijk: Zyrtarisht SHIK-u nuk egziston me.Por kjo nuk do te thote se anetaret e organizates nuk e gzistojne,ose qe rrjeti nuk egziston,ose qe nuk i kane me mjetet.Eshte bere nje c`lajmerim i organizates por anetaret jane atje....keto organizata perveq qe duhet te shperndahen formalishtduhet te shperndahen edhe materialisht.Jam shume i bindur se personat e organizates egzistojne dhe funksionojne.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kryeministri Thaçi ka folur edhe rreth akuzave të Nazim Bllacës, i cili ka akuzuar zyrtarë të PDK’së ose të afërt me këtë parti.

“Kjo ishte një dramë e pavlerë e fushatës zgjedhore. Ishte pjesë e një fushate negative kundër partisë time para zgjedhjeve lokale. Por, jam krenar, sepse përkundër kësaj, qytetarët masivisht votuan për mua. Askush nuk u besoi gënjeshtrave që i përhapën kundërshtarët tanë politikë”, ka thënë Thaçi për gazetën austriake.

[/SIZE]
    o ti L e G
    flm.qe e paske rue ket citat te Kryeministrit Thaçi
    se as topi si luen ato qe i paska than Kryeçlirimtari Thaçi
    per her te par qe pelqeim une ti rreth Kryeministrit Thaçi
    edhe njiher flm per kete tem qe e paske hap
    pra le ta shofin te gjith se si rasti bllaca ka qen vetem nji fushat e lig parazgjedhore qe u munduen qe kishe do ta dobesoin PDK-ne e asgje tjeter
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per llapin

mos harro të më njoftosh mbi epilogun e hetimeve të mërkuren 0ra 10:00
    kishe ba mir bile të na i sjellesh vendimin e gjykatesit të procedures paraprake të së merkures se ty ta jep avokati tij .
    bile e lexojm qysh po del i pafajshem se keto qka ka thën Bllaca janë shifje

llap neser pushim e kam pasneser ora 16:00 i kam të servuara pulat ne helli prej ni shoku ,nese don me u pa hajde se do të pres ne Prishtin te Hotel Baci se du me dal pak në rrafshin e Kosoves

kjo tem qe është hapur besoj që ka me u ba shumë më interesante me kalimin e kohes mos harro o llap

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Bllaca,eshte kunder,UCK-se,Kosoves,PDK-se!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 7 prej 54 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •