Close
Faqja 6 prej 54 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 540
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    Nga Express më 05.01.2010 në ora 8:36
    Klan Kosova: Megjithatë, menjëherë pas luftës kemi pasur dy vrasje publike - Selim Broshën dhe Ibush Kllokoqin. Ju po thoni se këta njerëz janë thesare. Si është e mundur që ju nuk keni pasur mundësi që ata njerëz t’i ruani?
    Kadri Veseli: Jemi duke folur për rrethana të tranzicionit të rëndë që e kemi kaluar. Fatmirësisht, duke iu falënderuar pjekurisë së këtij populli, kemi tejkaluar faza të rënda. Është e vërtetë. Ne e kemi pasur në trajtim edhe Selim Broshën. Kemi punuar edhe me Ibushin. Nuk janë vetëm këta dy që janë vrarë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Nazim Bllacës i vazhdohet edhe për dy muaj masa e arrestit

Gjykatësit e EULEX-it ia kanë vazhduar të martën edhe për dy muaj Nazim Bllaces masën e arrestit shtëpiak të vetakuzuarit për vrasje, plagosje, shantazhe e rrahje gjatë kohës sa ka qenë në Shërbimin Informativ të Kosovës (SHIK)a. Vendimi është marrë një ditë para se Bllacës t'i skadojë një vendim i ngjashëm që është shqiptuar para dy muajsh. Ky vendim, siç bëhet e ditur, është thuajse i ngjashëm me tri vendimet tjera që i janë shqiptuar kur Bllacës i është vazhduar arresti shtëpiak. "Hetimet në rastin Bllaca janë duke vazhduar dhe janë në rrugë pozitive. Deklaratat që i ka dhënë Bllaca muaj më parë çdo ditë e më shumë janë të besueshme ngase përputhen me deklaratat e personave të tjerë që janë marrë në pyetje deri më tani", ka pohuar një burim i gazetës derisa ka cituar vendimin e marrë të martën. I njëjti burim ka saktësuar se prokurorët e EULEX-it janë duke vazhduar me marrjen në pyetje te personave që në një formë apo tjetrën kanë të bëjnë me rastin Bllaca. Nazim Bllaca ka shtatë muaj që gjendet në arrest shtëpiak. Ai është arrestuar më 30 nëntor pas një paraqitje publike, ku ka përmendur krimet e kryera nën direktivat e SHIK ut. Ai madje ka përmendur edhe emra personash që tashmë mbajnë poste të larta udhëheqëse në vend.

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Qudije per udheheqesit ka nje here sa te marre qe jane.
    Bejne plane dhe madje edhe te kqija , ku per kete dijne edhe qofte edhe nje njeri.
    A e dijne udheheqesit, se nuk ta mbane kush fshetesine. Tij qesin marret ne ledine.
    E QAQ MA SHUME SHQIPTARET KETE E BEJNE (SHPIJUNAZHEN) PA PARE.
    TY FAMILJA JOTE PO TIJ QETE TE ZEZAT E NUK PO TE RUNE, E JO PO TE RUNE FILAN FISTEKU.
    SHOKU I NGUSHT TE BANE PRRAL.
    MOS BANI GJHA KEQ SE JU DEL. O BURRA JU DEL SIGURTE. E ATEHERE KA ME TE GJETE BELAJA NGA FEMIJA YTE, SE TANA ATO TE ZEZA QE PO JA LEN NE SHPINDE. RUJU KA THANE ZOTI.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367

Nazim Bllaca: Akuza të rënda per SHIK në Kosovë

Agim Veliu në EULEX

| 20-07-2010 11:52 CET Prishtinë.

Ish-ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Agim Veliu, i cili aktualisht mban pozitën e kryetarit të Komunës së Podujevës, kohëve të fundit ka vizituar, disa herë, hetuesit e misionit ndërkombëtar për sundim të ligjit (EULEX).

Ndonëse burime të gazetës bëjnë me dije se ai ka qenë në cilësinë e të dyshuarit për disa parregullsi të bëra gjatë kohës sa ka qenë udhëheqës i një dikasteri qeveritar, Veliu pranon se ka qenë në EULEX, por vetëm në cilësinë e të dëmtuarit në të ashtuquajturin “rasti Bllaca”.

“Kam qenë dhe e kam dhënë një deklaratë si i dëmtuar për rastin Bllaca, por jo edhe në ndonjë cilësi tjetër”, ka thënë
    të hënën Veliu, sipas të cilit, deklaratën e ka dhënë para disa muajve, ndërsa ka pohuar se rasti ka të bëjë me një atentat që ka qenë ndaj tij vite më parë.

Se ishte bërë atentat ndaj Agim Veliut e pati pohuar edhe Nazim Bllaca në deklaratën e tij publike të bërë në nëntor të vitit të kaluar. I deklaruar si ish-pjesëtar i Shërbimit Informativ të Kosovës, Bllaca pati thënë se nga udhëheqës të SHIK-ut ishte planifikuar vrasja e Agim Veliut nga radhët e LDK-së.

Por, Agim Veliu mohon kategorikisht se ka qenë në EULEX në cilësinë e të dyshuarit për ndonjë rast. “Në cilësinë e të dyshuarit nuk kam qenë”, ka thënë ai.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    agim veliqkun
    çdo pushtet e qeveri qe vjen e merr ne pyetje
    edhe eshte i dyshimt per shum vepra kriminale
    perpos pushtuesve shkie
    qe ka qen i pergdhelun i tyne
    hajt mos ja baj gailen ati hajni-kriminel
    se ka lidhje edhe ne elesh ai idiot

hej ti L-7
    ku i le rr-jat , e l-jat , tier ei haaaaa
    ah nifar Marinari po ju vike hakesh juve shpiunave bre haaaaa

marinari duhet te i del ne ndihme kryeministrit te luftoi krimin!!
    jo te mbroje krimin ne linja forumesh se tani lap ti po del si prodhim i marinarit!!

dhe te tjeret mund te lozin qoke me ty si me I .N.
    mos gabohi te mendoni se forumi shqiptar nuk do te jep ate qe kerkohet nga organet amerikane ne lidhje me drejtesine ne kosove e kudo tjeter!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    për llapin

jo nuk po guxoj të shkruaj nga Q.Kelmendi se mu ka kercnuar bile as ne kafen Peja Siti nuk po guxoj me dal se pram jan kan kah ne me rrotullojn.

e kam mbet i mbyllur qketu ne zyre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    HAHAHHAHAHAHAH

o lap vetmashtrimi eshte dukuri bizare qe te sjell aty ku eshte faruk udbashi!!
    d'vete berat buzhalen sesi ka punuar babi i tij si udebash!!

gjate luftes ia paten shkoq beisboll babin berat buzhales!!
    e shpresoi qe ti nuk ke qen aty pari se si 'llapjan' qe je te dhemb zuza!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per marinarin

e di qe e kam prej tej po qka me ba i forti te rreh e nuk te le me qajt

Po une jam i gatshem kur te dush te bisedojm sepse mua më ka shti Relata kundë disave ne qeveri dhe disa qe po mundohen me ja len kembet e ariut ne shpin Relates

dhe deri ne fund do te furnizohem nga thaset e tij

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    për llapin

jo nuk po guxoj të shkruaj nga Q.Kelmendi se mu ka kercnuar bile as ne kafen Peja Siti nuk po guxoj me dal se pram jan kan kah ne me rrotullojn.

e kam mbet i mbyllur qketu ne zyre

kush eshte ky q.kelmendi a ben te dijme se marinari tek e fundit do te thot nje gje per q.kelmendin nese e njeh!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    e din more ai mir kush është Q.Kelmendi ai mi ka zbulue gjurmet e nuk po mundet me dit

krejt i din marinari

Q.Kelmandi ,Azem syla, Ibrahim Kelmendi qe thot peshki me nifar vendi citat ,, i njof vrasesit e gervallave ,, kjo ishte mbetur enigmë që nga janari i viti 1982 e deri me dhjetor 2009
    vrasja e gervallve eshte e lidhur ngusht me citate e relates

ne i trajtuam po dikush i vrau 2009
    ne rrinim me ta po dikush i vrau 1982
    Ndryshuar për herë të fundit nga L-7 : 20-07-2010 më 14:54

Faqja 6 prej 54 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •