Close
Faqja 53 prej 54 FillimFillim ... 34351525354 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 540
    I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Bllaca, letër kryeministrit Thaçi

Bota Sot

Nazim Bllaca i ka nisur sot një letër kryeministrit Hashim Thaçi.

Njeriu, i cili pretendon se është ish-agjent i SHIK-ut, përmes kësaj letre kërkon t’i njihen privilegjet si invalid i luftës.

Më poshtë gjeni letrën e plotë të Nazim Bllacës.

Letër e hapur për Kryeministrin e Kosovës, z. Hashim Thaçi

Z. Kryeministër i Kosovës Hashim Thaçi, ndonëse jam i shkolluar për mësimdhënës, fati nuk deshi që të jem shumë i mirë në këtë punë, ani pse atëherë kur shumëkush nuk guxonte të jepte mësim, unë për punën time isha shpallur arsimtar i vitit.

Z. Kryeministër, e dijë që nuk dijë të thurrë një letër të mirë, siç e meritoni ju, pasi që nuk pata kohë ta mësoj këtë gjë, se eprorët e mijë, njëherazi edhe shokët e tu të luftës e tash bashkë-partiakët tu, më mësuan që të vras, por ti të paktën të lutem gjeje pak kohë që ta lexosh këtë që do të them.

Z. Kryeministër, duke parë rrethanat në të cilat gjendëm unë, Nazim Bllaca, ish-agjent i Shërbimit Informativ të Kosovës (SHIK), sektori i vrasjeve, dhe autor i një vrasjeje, që qe tash e tri vite i izoluar pasi denoncova krimin time e të shokëve të mijë të skuadrës së lartë cekur, vendos të ju drejtohem juve me anë të kësaj letre që të kërkoj një të drejt timen.

Z. Kryeministër, si ushtar i UÇK-së jam plagosur në dy pjesë të trupit dhe për këtë kamë dëshmi të lëshuara nga Spitali Ushtarak në fshatin Krojmir (të cilën e keni të bashkangjitur me letrën) dhe për këtë po ju kërkoj që të ma mundësoni mua, Naizm Bllacës, që nëpërmjet Zyrës së Invalidëve të Luftës, në kuadër të zyrës së Kryeministrit, të më pranoni statusin e invalidit të luftës.

Z. Kryeministër, nuk jam plagosur pas lufte në ndonjë atentat kundër zyrtarëve të larët të LDK-se, zanati të cilin ma mësuan eprorët e mijë, e mbeta pa u mësuar që të shkruaj mirë së paku një letër, prandaj dhe vendosa që të ju drejtohem me këtë kërkesë.

Z. kryeministër, dikush mund ta mohoj që unë kamë qenë në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) por plagët i kam dëshmitar kundër tyre, sikurse që dëshmi që isha pjesë e skuadrës së vrasjeve të SHIK-ut, agjencisë që e krijuat me nënshkrimin tua,j që është tash i ndjeri Ibush Kllokoqi.

Për fund, z. Kryeministër dhe kryetar i partisë për të cilën deri në vitin 2007 isha në gjendje ti vidhja edhe kutitë e votave, pasi që kundërshtarët e saj veç i kisha ndjekur për ti vrarë, nuk po pres që të më përgjigjeni në letër, por shpresoj që kërkesa ime do të shqyrtohet dhe do të kem një përgjigje pozitive.

Dëshmitë janë, shokët e mi të luftës të, plagosur si unë e gëzojnë këtë të drejt, dhe besoj që kur ta shqyrtoni kërkesën time do ta bënë këtë vetëm mbi bazën e faktetve, pa paragjykime.
    Me respekt:
    Nazim Bllaca.
    Mësimdhënës dhe nuk ditka të shkruajë letër... E cfare mesimi u paska dhënë ky fëmijëve??
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Mësimdhënës dhe nuk ditka të shkruajë letër... E cfare mesimi u paska dhënë ky fëmijëve??
    Hëm! Nuk është puna kaq e thjeshtë, o Enkele djali. Ky po përdor një ironi të hollë. Ti i ke zënë ato pikat që nuk kanë asnjë vlerë. Tjetër kund po godet ky!

Unë nuk kisha marrë fare pjesë këtu, por duke të njohur si djalë i sinqertë e një djalë shumë i mirë i dhashë vetes siklet të shkruaj këta dy tre rreshta.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Hëm! Nuk është puna kaq e thjeshtë, o Enkele djali. Ky po përdor një ironi të hollë. Ti i ke zënë ato pikat që nuk kanë asnjë vlerë. Tjetër kund po godet ky!

Unë nuk kisha marrë fare pjesë këtu, por duke të njohur si djalë i sinqertë e një djalë shumë i mirë i dhashë vetes siklet të shkruaj këta dy tre rreshta.
    Z. Adem , nuk është se une se kuptova ironinë e atyre rreshtave që në fakt i ka shkru dikush tejtër për Bllacën ngase i kam degju disa intervista të tij dhe vokabulari (fjalori) si dhe intelegjenca e tij vertet len për të dëshiruar. Unë jam befasuar se si mundet dikush sikur ai të ket punuar si mësues ?! Por si duket "ata" që ia kan dhënë ditarin në dore ,ata që e kan punësu , ata edhe këtë letër ia kan shkru , ashtu sikur e kan modifiku edhe ditarin e dëshmitarit X dhe që gjyakat nuk e mor fare per bazë në rastin Klecka!
    Mua nuk më befason aspak bllaca , as ata që i mbajnë iso... Më befasojne disa njerëz që pretendojne se kan bagazh dije dhe kulture dhe i besojnë verbërisht, thua se kurre nuk kan dëgju për teori konspirative !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enkeleu : 17-04-2012 më 15:39

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://lexoshqip.com/wp-content/them...es/logo222.png

Bllaca i qon selam kryeministrit Thaçi
    Publikuar më: E Mart, 17 Prill , 2012

vetëshpalluri agjent i Shërbimit Informativ të Kosovës, Nazim Bllaca, i cili ka pranuar se ka marrë pjesë ne vrasjen e një personi, e që tash është në cilësinë e dëshmitarit bashkëpunues të Prokurorit në dy procese gjyqësore, i është drejtuar me një letër të hapur kryeministrit të Kosovës, me kërkesë që t’i njihet statusi i invalidit të luftës së UÇK-së, meqë ka qenë pjesëtar i UÇK-së.

Më poshtë po japim në origjinal letrën e Nazim Bllacës, drejtuar kryeministrit Thaçi:

“Z.Kryeministër i Kosovës Hashim Thaçi, ndonëse jam i shkolluar për mësimdhënës, fati nuk deshi që të jem shumë i mirë në këtë punë, ani pse atëherë kur shumëkush nuk guxonte të jepte mësim, unë për punën time isha shpallur arsimtar i vitit.

Z. Kryeministër, e dijë që nuk dijë të thurrë një letër të mirë, siç e meritoni ju, pasi që nuk pata kohë ta mësoj këtë gjë, se eprorët e mijë, njëherazi edhe shokët e tu të luftës e tash bashkë-partiakët tu, më mësuan që të vras, por ti të paktën të lutem gjeje pak kohë që ta lexosh këtë që do të them.

Z. Kryeministër, duke parë rrethanat në të cilat gjendëm unë, Nazim Bllaca, ish-agjent i Shërbimit Informativ të Kosovës (SHIK), sektori i vrasjeve, dhe autor i një vrasjeje, që qe tash e tri vite i izoluar pasi denoncova krimin time e të shokëve të mijë të skuadrës së lartë cekur, vendos të ju drejtohem juve me anë të kësaj letre që të kërkoj një të drejt timen.

Z. Kryeministër, si ushtar i UÇK-së jam plagosur në dy pjesë të trupit dhe për këtë kamë dëshmi të lëshuara nga Spitali Ushtarak në fshatin Krojmir (të cilën e keni të bashkangjitur me letrën) dhe për këtë po ju kërkoj që të ma mundësoni mua, Naizm Bllacës, që nëpërmjet Zyrës së Invalidëve të Luftës, në kuadër të zyrës së Kryeministrit, të më pranoni statusin e invalidit të luftës.

Z. Kryeministër, nuk jam plagosur pas lufte në ndonjë atentat kundër zyrtarëve të larët të LDK-se, zanati të cilin ma mësuan eprorët e mijë, e mbeta pa u mësuar që të shkruaj mirë së paku një letër, prandaj dhe vendosa që të ju drejtohem me këtë kërkesë.

http://www.lexoshqip.com/wp-content/...faksimilja.jpg

Faksimilja e vërtetimit të lëshuar nga stacioni ushtarak në Krojimir, ku konfirmohet plagosja e Bllacës

Z. kryeministër, dikush mund ta mohoj që unë kamë qenë në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) por plagët i kam dëshmitar kundër tyre, sikurse që dëshmi që isha pjesë e skuadrës së vrasjeve të SHIK-ut, agjencisë që e krijuat me nënshkrimin tua,j që është tash i ndjeri Ibush Kllokoqi.

Për fund, z. Kryeministër dhe kryetar i partisë për të cilën deri në vitin 2007 isha në gjendje ti vidhja edhe kutitë e votave, pasi që kundërshtarët e saj veç i kisha ndjekur për ti vrarë, nuk po pres që të më përgjigjeni në letër, por shpresoj që kërkesa ime do të shqyrtohet dhe do të kem një përgjigje pozitive.

Dëshmitë janë, shokët e mi të luftës të, plagosur si unë e gëzojnë këtë të drejt, dhe besoj që kur ta shqyrtoni kërkesën time do ta bënë këtë vetëm mbi bazën e faktetve, pa paragjykime.

Me respekt:

Nazim Bllaca,

Ish-agjent i SHIK-ut dhe autorë i një vrasjeje me urdhër të eprorëve të kësaj agjencie”, përfundon letrën Bllaca.

Vërtetësinë e letrës e ka konfirmuar përmes telefonit për Telegrafin vetë Nazim Bllaca.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kush e ka radhen ta sjell edhe nje leter?Mungon Bahtir Hamza...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Kush e ka radhen ta sjell edhe nje leter?Mungon Bahtir Hamza...
    ...Ose Kadri Mani

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    http://lexoshqip.com/wp-content/them...es/logo222.png

Bllaca i qon selam kryeministrit Thaçi
    Publikuar më: E Mart, 17 Prill , 2012

vetëshpalluri agjent i Shërbimit Informativ të Kosovës, Nazim Bllaca, i cili ka pranuar se ka marrë pjesë ne vrasjen e një personi, e që tash është në cilësinë e dëshmitarit bashkëpunues të Prokurorit në dy procese gjyqësore, i është drejtuar me një letër të hapur kryeministrit të Kosovës, me kërkesë që t’i njihet statusi i invalidit të luftës së UÇK-së, meqë ka qenë pjesëtar i UÇK-së.

Më poshtë po japim në origjinal letrën e Nazim Bllacës, drejtuar kryeministrit Thaçi:

“Z.Kryeministër i Kosovës Hashim Thaçi, ndonëse jam i shkolluar për mësimdhënës, fati nuk deshi që të jem shumë i mirë në këtë punë, ani pse atëherë kur shumëkush nuk guxonte të jepte mësim, unë për punën time isha shpallur arsimtar i vitit.

http://www.lexoshqip.com/wp-content/...faksimilja.jpg

Faksimilja e vërtetimit të lëshuar nga stacioni ushtarak në Krojimir, ku konfirmohet plagosja e Bllacës

Me respekt:

Nazim Bllaca,

Ish-agjent i SHIK-ut dhe autorë i një vrasjeje me urdhër të eprorëve të kësaj agjencie”, përfundon letrën Bllaca.

Vërtetësinë e letrës e ka konfirmuar përmes telefonit për Telegrafin vetë Nazim Bllaca.
    Ky eshte krenar qe eshte nje PIS NJERI dhe kerkon ti beje pis te gjithe.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    pse kush nga eproret e bllaces eshte me i dijeshem se bllaca?

azem syla i njohur per mashtrues dhe keqberes ,'doktor 'distanca qe blen diploma nga universitete qe nuk ekzistoin fare!

letra e bllaces ka nje domethenie te madhe dhe kete kryparet e krimit e kuptoin mire fare!

nazim bllaca per nga dija dhe zgjuarsia ua kalon te gjithe mentorve te krimit dhe korrupsionit!

letra e bllaces eshte e thelle dhe kuptimplote kete nuk mund ta mohoi askush!
    ka goditur aty ku duhet goditur dhe sigurisht kjo leter eshte inicuar nga vet hashim thaci !
    ashtu sic eshte inicuar edhe dalja e bllaces nga ai per ti ndihmuar thacit ne luften brenda lloit!

kjo vetem sa e ndihmon thacin per te luftuar garden e vjeter brenda pdk!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin

Nuk di nese me lejohet nderhyrja, z. Adem por mu kjo me duket me shume ironi e "trashe" ,ama fare e trashe. Sepse ky ka bere ne fakt nje dyzine gabimesh ne kete "letren" e tij, e persona te tille smund te perdorin ironi te holle.

Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Z. Adem , nuk është se une se kuptova ironinë e atyre rreshtave që në fakt i ka shkru dikush tejtër për Bllacën ngase i kam degju disa intervista të tij dhe vokabulari (fjalori) si dhe intelegjenca e tij vertet len për të dëshiruar. Unë jam befasuar se si mundet dikush sikur ai të ket punuar si mësues ?! Por si duket "ata" që ia kan dhënë ditarin në dore ,ata që e kan punësu , ata edhe këtë letër ia kan shkru , ashtu sikur e kan modifiku edhe ditarin e dëshmitarit X dhe që gjyakat nuk e mor fare per bazë në rastin Klecka!
    Mua nuk më befason aspak bllaca , as ata që i mbajnë iso... Më befasojne disa njerëz që pretendojne se kan bagazh dije dhe kulture dhe i besojnë verbërisht, thua se kurre nuk kan dëgju për teori konspirative !
    Kushdo qe ia ka shkru duhet te kete qene nxenes i tij. Ose do te kete pasur ndonje mesues si ky. Une ne fakt tash kuptova qe ka ka qene mesues dhe te mos ishte tragjike do te qeshja me kete fakt.
    [QUOTE]
    Bllaca, letër kryeministrit Thaçi[B]

Bota Sot

Letër e hapur për Kryeministrin e Kosovës, z. Hashim Thaçi

Z. Kryeministër i Kosovës Hashim Thaçi, ndonëse jam i shkolluar për mësimdhënës, fati nuk deshi që të jem shumë i mirë në këtë punë, ani pse atëherë kur shumëkush nuk guxonte të jepte mësim, unë për punën time isha shpallur arsimtar i vitit.

Z. Kryeministër, e dijë që nuk dijëthurrë një letër të mirë, siç e meritoni ju, pasi që nuk pata kohë ta mësoj këtë gjë, se eprorët e mijë, njëherazi edhe shokët e tu të luftës e tash bashkë-partiakët tu, më mësuan që të vras, por ti të paktën të lutem gjeje pak kohë që ta lexosh këtë që do të them.

Z. Kryeministër, si ushtar i UÇK-së jam plagosur në dy pjesë të trupit dhe për këtë kamë dëshmi të lëshuara nga Spitali Ushtarak në fshatin Krojmir (të cilën e keni të bashkangjitur me letrën) dhe për këtë po ju kërkoj që të ma mundësoni mua,
    ´

Me tutje s'kam as durim as nerva per te korigju kete "mesuesin" qe te ngjall dhimbje per nxenesit e tij. Te gjoret prinder , qe e kane kuptu kush ua ka mesu femijet.
    Ato paragrafet tjera shfaqin sa paditurine, aq edhe karakterin e dobet te ketij burri ,kushdo qe te kete qene.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 17-04-2012 më 16:57
    AUTOCHTHONOUS

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Cfare mendim keni,si i logjikoni,konsideroni bosat, pune dhenesit e Bllaces, cfare niveli intelektual dhe njerzore kan,kishen qe e punesuan regrutuan, mobilizuan ne radhet e tyne?!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 53 prej 54 FillimFillim ... 34351525354 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •