Postuar më parë nga
keshtjella100
Nuk është fjala këtu me një person siq është një Nazim Bllac dhe i cili po don të hakmirret
apo ashtu si paraqitët këtu në këte forum apo edhe në disa media ne menyra spektakulare. Prapa këtyre qendron një forcë e madhe e cila ka interes te sponzorizon qe Kosoven ta paqes një vend shumë të rrezikshëm me njërz që jan të pa përgjegjshëm dhe bota dhe sidomaos Amerika të dyshojn në njërzit e Kosovës se këta nuk e meritojn ndihmën etj. Por Amerikanët fatmirsishët kanë një sistem më të forte të zbulimit dhe i kuptojn këto nerskamca. Ndërsa nga plani brenda Kosovës mundohën që krahun e luftës pra UCK-n të paraqitet sa më brutale, sa më e vrazhëd dhe madje edhe sa më kriminale. Dhe këtë duke u mundue nga kreu i saj. Kjo nuk po ndodhë vetëm për 6 muaj por këto shantazhe jan më shumë se 10 vite, si me UNMIK, Tribunali i Hages, e tash edhe me EULEX. Por edhe këtu fatmirsishët u dëshmue edhe në zgjedhjët e fundit të mbajtuar në Kosovë. Shkiet kan bërë lista e ster lista me luftarët e UCK , i kan shpërndar edhe neper Interpol kanë publikuar edhe libra për terrorista shqiptar të tipit "Bella knjiga". Me i lexue disa komente këtu në këtë forum prej disa antarve menjëherë e kupton se këta njërz i kan përkthye ato verzione të Shkive, ata njërz që i ka hale Serbia ata të cilët jan të atakuar nga Serbia , po ata jan të atakluar nga antar të forumi...
Kjo gjithëmon ka me qenë e verteta deri sa të këtë shqiptar me gjak shqiptari...
Edhe ky debat në këtë forumë është pjesë e luftësë që bëhet...
Dhe nuk është për qudi pse këtu në këtë forum ka pro serb dhe anti- UCK dhe anti- SHIK , kur dihen synimte e Serbis ndaj Kosovës...
Këto qka thone G-7 e L-2 apo edhe R-17 apo 18 keto jan ato synon gjitheher Serbia, apo ajo lufta speciale që moti Serbia është duke e zhvillue.
Por është fatë që telat antenave të Serbis në Kosovë po këputën njëherë e përgjitmon...
Krijoni Kontakt