Close
Faqja 11 prej 54 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 540
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Për Marinarin

Agim Muhaxheri 05.12.2009 telegraf .com

Në historinë e proceseve, ka pasur raste kur ndokush ka marrë përsipër se është vrasës, por më vonë ka dalë se ka gënjyer. Publicisti gjerman Han Habe në librin e tij "Zotërinj porotë" kur bnënë fjalë për procesin e Marguerite Steinheil, dashnores së presidentit francez Felix Faure, e akuzuar për vrasjen e të shoqit, piktorit Adolph Steinheil dhe të ëmës, zonjës Japy, njëri nga pjesëmarrësit e gjykimit hipnotizohet nga dama, bukuroshja Marguerite - "Megi", ndjen dhembshuri për të. Shkruan pusullën: “Mos e merrni në qafë Megin, unë jam vrasësi...". Më pastaj, me urdhrin e gjykatësit ngrihet në këmbë. Policia e arreston, por më vonë del se ai kishte gënjyer. Kjo ndodhi në nëntor të 1909-ës.
    Para 100 vjetësh personi që ka "pranuar" vrasjen arrestohet, ndërsa kjo nuk ndodhë me Bllacën!

Sipas logjikës juridike, që të zhvillohen normalisht hetimet, pa u penguar ato, Bllaca është dashur të gjendet brenda grilave. "Pranimi" i tij se ka kryer një vrasje, nuk do të thotë se ai është kryes i veprës penale. Këtë punë më së miri e dinë prokurorët dhe gjykatësit. Por, ja ndodhi ky "luks", i cili, kujtoj, është me prapavijë të caktuar.
    Juristi francez François Cavot de Pitaval ka nxjerrë përmbledhjen e parë të "proceseve interesante gjyqësore". Librat e tij i quajnë "pitaval". Nëse del në shesh "afera Bllaca", publicistët që do të merren me këtë fenomen, do t'ia kalojnë edhe juristit legjendar Pitaval.

Mos u brengos fort ti rri shlir se Bllaces po i ngritet akuza për tri pika:

1. vrasje e rend
    2. pjesmarrje ne tentim vrasje
    3. pjesmarrje ne krim te organizuar

po bllaca po I kerkon edhe nja 15 minimum mi marr me veti se kish vend ne Dubrav , bile kish edhe tavolina me i shenuar kujtimet e PDK-se apo te SHIK-ut

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Gjate viteve te '80 pikerisht kur denoheshin rinia kosovare, Agim Muhaxheri ua shqiptonte denimin e dyte, kur punonte si gazetar ne "Rilindje". Kurse edhe tash si zedhenes te UDB-se, peseri keni Agim Muhaxherin!

Deri kur do te mbeteni keshtu vazhdimesi e UDB-se!?

Sikur te dalin edhe 1001 Bllaca te tjere, kurre ne burgjet e Kosoves nuk do te kete vend per Azem Sylen.

Mbaje mend kete!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per Marinarin

Mos u ngut i nderuar se dikush tjeter mund të flas për kete proces e jo ti se ti nuk je hi sikur Azemi dhe pasi doli foli but qe kjo sipas ekspertve nderkombetar jep te kuptohet se ai është koka krimit.

e sa i perket asaj qe mendon ti vetem Bllaca ka me ju dal boll se ai eshte i shkolluar tek ju dhe jav din te gjitha sëmundjet .
    Bllaca sipas te gjitha gjasave si ka ec procesi deri ketu ai duhet te shpallet i pafajshem .
    Arsyja

Se Bllaca e ka sjell deri ketu ket process kunder mlladiqve te Kosoves dhe gjerat po shifen kjo i tregon edhe masat e siguris që EU eshte duke i perdor ndaj Bllaces .
    Po mos harro se sipas :
    Neni 10 kodit penal te Kosoves thot

Se nese urdherat i ka dhen një person ushtarak apo civil ai mban pergjegjsi te plot ndaj krimeve te kryera e jo autori i vrasjes .
    E ti marinar rri I lir nese Bllaca nuk ka prova per ta deshmuar zingjirin e vrasjeve realizohet ajo qe the ti , mirpo ti nuk e paske percjell kete process dhe provat materiale qe jan hedhur ne publik .

Per juve te PDK-se ish shokëv te bllaces keni dëshir me dal provat e montuara po jo zoteri se Bllaca qe ne fillim e ka ditur se me ken ka pune edhe bile nuk po brengosej hiq sepse kete edhe e kam par te merkuren kur eshte sjellur ne gjykat ka pas qendrim tamam si duhet siq I ka hije një burri

,,me njofto mbi epilogun e hetimeve ,, Azem Syla 29.11.2009

SHIK -u i trajtoj po dikush i vrau Relata 28.12.2009

Bllaca une e kam vra kerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Mos humb kohe kot, te me tregosh mua per Bllacen, proceset, provat etj!

Une ta them ate te fundit: per ta arritur qellimin Bllaca dhe ata qe qendrojne pas tij, duhet edhe njehere te kthehet Serbia ne Kosove dhe bashke me te edhe Zoran Stijoviqi-ish shef i resorit analitik te BIA-se!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Për Marinarin

Në historinë e proceseve, ka pasur raste kur ndokush ka marrë përsipër se është vrasës, por më vonë ka dalë se ka gënjyer. Publicisti gjerman Han Habe në librin e tij "Zotërinj porotë" kur bnënë fjalë për procesin e Marguerite Steinheil, dashnores së presidentit francez Felix Faure, e akuzuar për vrasjen e të shoqit, piktorit Adolph Steinheil dhe të ëmës, zonjës Japy, njëri nga pjesëmarrësit e gjykimit hipnotizohet nga dama, bukuroshja Marguerite - "Megi", ndjen dhembshuri për të. Shkruan pusullën: “Mos e merrni në qafë Megin, unë jam vrasësi...". Më pastaj, me urdhrin e gjykatësit ngrihet në këmbë. Policia e arreston, por më vonë del se ai kishte gënjyer. Kjo ndodhi në nëntor të 1909-ës.
    Para 100 vjetësh personi që ka "pranuar" vrasjen arrestohet, ndërsa kjo nuk ndodhë me Bllacën!

Sipas logjikës juridike, që të zhvillohen normalisht hetimet, pa u penguar ato, Bllaca është dashur të gjendet brenda grilave. "Pranimi" i tij se ka kryer një vrasje, nuk do të thotë se ai është kryes i veprës penale. Këtë punë më së miri e dinë prokurorët dhe gjykatësit. Por, ja ndodhi ky "luks", i cili, kujtoj, është me prapavijë të caktuar.
    Juristi francez François Cavot de Pitaval ka nxjerrë përmbledhjen e parë të "proceseve interesante gjyqësore". Librat e tij i quajnë "pitaval". Nëse del në shesh "afera Bllaca", publicistët që do të merren me këtë fenomen, do t'ia kalojnë edhe juristit legjendar Pitaval.

1. vrasje e rend

po bllaca po I kerkon edhe nja 15 minimum mi marr me veti se kish vend ne Dubrav , bile kish edhe tavolina me i shenuar kujtimet e PDK-se apo te SHIK-ut

L-7

bllaca nuk duhet te favorizohet ne keto hetime qe ben prokuroria speciale!!

bllacen dhe bashkpuntoret e tij i pret dubrava heret a vone!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per marinarin

Peveq zoran stijoviqit paske harrua me i permend edhe

1.Lutfi Ajazin –nga drenica
    2.Isa Bunjkaun –nga drenica

Shoke te ngusht te epilogut

,,me njofto mbi epilogun e hetimeve,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Për Marinarin

1. vrasje e rend

Agim Muhaxheri është i biri i Misin Muhaxherit (UDB-ash me famë për të zi).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per lum lumin

mos harro citatin e njanit 10.10.2009 emisioni Parrotlla 21:00

pytja nga moderatori

/ ty zotri Xhavit Halili a te ka rrahur dikush /

pergjegjja nga Xhavit Haliti

/ jo as me gish të vogel nuk me kan prek e lere mem rrahur /

KJO NGJARJE KA NDODHUR NE VITIN 1981

Ndersa ketu shifet se kush ka qen me I fuqishem ne vitin 1981 , dhe kush ka qen me I lidhur ngusht me UDB –n

a Xhavit Halite apo Agim Muhaxheri

Ndersa ne vitin 1981 vetem per pjesmarrje janë burgosur e lere më siq po thot zotri Haliti kam qen ne grupin illegal qe prej viteve 1979

avavavavavav

,, kam pas fatin ,,
    Ndryshuar për herë të fundit nga L-7 : 28-08-2010 më 11:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Per marinarin

Peveq zoran stijoviqit paske harrua me i permend edhe

1.Lutfi Ajazin –nga drenica
    2.Isa Bunjkaun –nga drenica

Shoke te ngusht te epilogut

,,me njofto mbi epilogun e hetimeve,,

paske harruar edhe taksistin dhe informatorin e tyre nga Suhareka Haxhi Kuci...
    nuk po me kujtohet numri rendor i tij...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per Kosovellin

Haxhi Kuqi taksist thjesht

Lutfi Ajazi -perfaqsues UDB-se per regjonin e Drenices

Isa Bunajku –shef i operative per regjionon e Drenices

Keta dy te fundit kan projektuar vetem skica dhe ken me burgos i njef Drenica

Faqja 11 prej 54 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •