Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 67
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Përshëndetje të gjithëve

ju pershendes te gjitheve jam 38 vjecar vi nga kumanova i martuar kam dy femi jam tifoz i flaket i Manchester Unitedit normal se ne e muajme secilen ekipe tjeter,LOOL e urrej ekipen e Chelsea shpresoj asnje mos te jete ne kete forum tifoz i Chelsea,LOOL(shaka pak) nuk le asnje film pa kshire me se shumti me ka pelqyer 2012 se do te ndodhe ashtu,LOL muzike asesi tallava,por ndegjoj edhe muzike clasike e pelqeje Andre Rieu e urrej Lady gaga se po do mu be si Gwen Stefani sen behet kurre si ajo po nejse per ne fund
    Man Utd - Barnley 3:O
    shpresoj mos te jem me i vjetri ne kete forum nese jam atehere duheni te me pyesni mua per secilen teme (shaka)
    pra pershendetje te gjitheve ne kete forum

Mir Se Erdhe Ne Shoqerine Tone
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Mir se erdhe bashkeatdhetare....
    uroj te kaloni sa me bukur ne mesin ton Zotri....
    respekte
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    ju pershendes te gjitheve jam 38 vjecar vi nga kumanova i martuar kam dy femi jam tifoz i flaket i Manchester Unitedit normal se ne e muajme secilen ekipe tjeter,LOOL e urrej ekipen e Chelsea shpresoj asnje mos te jete ne kete forum tifoz i Chelsea,LOOL(shaka pak) nuk le asnje film pa kshire me se shumti me ka pelqyer 2012 se do te ndodhe ashtu,LOL muzike asesi tallava,por ndegjoj edhe muzike clasike e pelqeje Andre Rieu e urrej Lady gaga se po do mu be si Gwen Stefani sen behet kurre si ajo po nejse per ne fund
    Man Utd - Barnley 3:O
    shpresoj mos te jem me i vjetri ne kete forum nese jam atehere duheni te me pyesni mua per secilen teme (shaka)
    pra pershendetje te gjitheve ne kete forum
    Ivvv..Une jam tifoze e Chelsea-t (nga futbollistet e pelqyer eshte F.Lampard) dhe gjithashtu kengetarja e preferuar Lady Gaga.:A
    Athu do behemi copp ne dy :P

lampard uaaaaaaa eshte si shpirt do theremi me kete ne....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    mire se erdhe ne forum

gjynaf qe qenke tifoz me man.un ...po do me fitu gjo behu me juven se ket vite kemi me i fitu te gjitha ahhaha
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mir Se Erdhe Ne Shoqerine Tone
    faleminderit HELEN OF TROY- Filmi troja (Troy)me ka pelqyer me artistetrad Pitt dhe Diane Kruger.
    http://l.yimg.com/eb/ymv/us/img/hv/p...rad_pitt43.jpg
    ok pershendetje per ju,dhe njehere faleminderit shpresoj te jemi nje shoqeri e mire.

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    mire se erdhe ne forum

gjynaf qe qenke tifoz me man.un ...po do me fitu gjo behu me juven se ket vite kemi me i fitu te gjitha ahhaha
    hahaha Juve une me ardh jo assesi se ka qene Pavaroti tifoz i flaket per juventusin,mendoj se ne te kunderten gjunah se ti qenke ne Juventus ju shikoni me Interin e ne me Arsenalin,Chelsea e rri pa dert se Man Utd edhe premier league e merr te parin vend por edhe Ligen e Shampionave LOOOOOOL
    te pershendes toni apo James Bond 007 shpresoj se do te kalojmi mire ne kete forum pra edhe njehere pershendetje te perzemerta kalofsh mire

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Ivvv..Une jam tifoze e Chelsea-t (nga futbollistet e pelqyer eshte F.Lampard) dhe gjithashtu kengetarja e preferuar Lady Gaga.:A
    Athu do behemi copp ne dy :P
    uuuuuuuf hmmmm paskemi mu ba copa valla, po ky nje shance benu dhe ty tifoz i Manchester Unitedit LOOOL auuu shiko tash edhe Lady gaga po kjo kopjon prej Gwen Stefanit shikoe me mire origjinalin LOOOL
    ne fillim 2:0 per mua keshtu jemi ne te Manchester Unitedit gjithnje fitojme per ate arsye te thash benu tifoz i MAN UTD ,LOOL (shaka)

po me vjen pak cudi me emrin
    вlαck'swαn une ma te mire USA NR1 edhe ne tjetrin forum e kam USA NR1
    http://en.wikipedia.org/wiki/Black_swan_theory
    te pershendes nga zemra shume mire paskam nje kundershtare LOOOOOL

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Mir se erdhe bashkeatdhetare....
    uroj te kaloni sa me bukur ne mesin ton Zotri....
    respekte
    te pershendes zonje: tetovarja87 me rrespekt bashkeatdhetare te gjith jemi shpresoj te kemi tema te mira dhe interesante dhe te kalojme si vellezer e motra ne kete forum Shqiptare qe te behet me interesant dhe te kemi te gjithe mirekuptim por te kemi edhe shaka ne menyre pozitive

http://www.albaprojekt.com/foto/imag...1211296939.jpg
    pershendetje dhe rrespekt

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •