pergezime per hapesen e temes.
un du vetem dy gjona nga Femra, te duket seksi dhe te mos provokoje per te arritur qellimet e saja.
Icik Seksi Duhet Femra Se Ka Lezet![]()
Era Sei Grande![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Era ti bukur ke shkrujt , por une do thoja , qe Femrat mendojn ashu apo kan komplekse sepse kan frike , nuk dashurojn me shpirt apo me zemer fillimisht por me mend , duke menduar e kerkuar nga nje mashkull ato qe ke permendur ti , kurse mashkulli normal qe do nje femer te tille sepse eshte aparenca qe e terheq nje mashkull si fillim , dhe pastaj se si del perfundimi si dihet .
Realiteti ka treguar se burrat nuk jane siperfaqesore, te pakten kur e duan diēka me te vertete nuk jane siperfaqesore e dine ēfare duan dhe si duhet te veprojne per ta arritur.
Pastaj kur nuk kane ndonje interes te veēante per nje femer, thjesht shijojne momentin, tregohen siperfaqesore, sepse per te gjetur nje femer qe ta kene ne krahe gjithe jeten, ta kene nenen e femijeve te vet nuk e zgjedhin seksi e pa tru por i kerkojne trute qe ē'ke me te. Vetem presin ate te duhuren qe te tregojne maturine e tyre ....
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Era urime per temen
Un mendoj se natyra e femres esht e till, kerkon ndjenjen,sigurin,romantizmin.
Ne kerkojm utopin po e verteta qe nuk ekziston
Meshkujt jetojn momentin se te till jan nisin 1 lidhje per seks jo per ndjenj dhe mund te
Perfundojn ne ndienj, kurse femra ben te kunderten nderton 1 lidhje per te perfunduar ne seks
Thjesht jemi te kundert![]()
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
[era],
E kam lexuar temen dy here dhe s'po e kuptoj. Me ke bere shume konfuze me kete teme.![]()
Po e lexoj dhe njehere u pa puna.![]()
Edhe perfundimi ne lidhje me ate qe ka shkruar Era !!!
Sa e trashe qe behesh ndonjeherePo shyqyr te kam shoqe e te jap shpjegim per se dyti. Kush doli katnarja kete here? LoL
Marredheniet femer/mashkull... me pak fjale sa kerkesa kane e cfare kerkojne si fillim e perfundimi qe arrijne aty ku s'e presin. Dmth kane bere nje liste qe do doja qe mashkulli im ideal te ishte kshu kshu kshu, me keto karakteristika... e si perfundim dashurohen me nje qe s'ka asnje nga ato por qe mbase del me i mire. Keto gjera ne syrin e mashkullit, duken sikur femra po i ben nje seleksionim e nuk zgjedh sic duhet...
E kunderta mashkulli, niset drejt me mendimin fiks qe e do femren yll, kafsha me e bukur ne pyll lol e pastaj ndodh qe edhe ky te dashurohet: njeri eshte...
Kompleksi femeror dhe thjeshtesia mendore mashkullore = terheqje/bashkim/martes etj...
p.s. Si fjalor e kam shpjeguar kete here, mos u anko kot me loooool
Per ta kuptuar me mire shiko filmin.
La vita č bella...
Krijoni Kontakt