Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131

Zhdukje e temave

Sesht hera e par qe temat qe i hapi zhduken nga forumi ne menyren e njejt :

E hapi temen tek aktualitete shoqerore ose problematika nderkombtare , ndersa prej andej dikush e transferon temen tek toleranca fetare , ndersa pasta tema fshihet prej aty sepse normalisht se ka vendin aty.

Pyetjet : 1.Kush i ben kto lojra
    2. Si esht e mundur qe nje lajm te cilin e kan dhen shumica e mediumeve ne bot mos te ket vend ne FSH ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    edhe Mua shume tema e postime mi kan zhdukur se di pse

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Noshta pse sia vlejn ose te pakten sdun konfrontime me te medha ne forum.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ajo tema qė ju po flisni po e dijė shum mirė cila ėshtė por me tė vėrtet nuk ja vlen tė lexohet e tė diskutohet e tė futet urrejtje mes njėri tjetėrit duke u shar nė forum jo musliman nuk bėjn kėshtu jo katoliket nuk bėjn kshtu.

Me fillu sa bomba hudhet nė Irak/Afganisatn e vrahen ka 100 persona nė ditė me hap tema e me i sha ata nuk na del as forumi! Prandaj leni kėto gjėra pėrderisa kjo nuk ndodh nė vendin tonė

Na plasi fort neve pėr atė Imamin e Kishes nė Irland qė e paska asish njė femij! Shif ti imamat e kishave shqiptare e ca ndodh jasht kufijėve tė vendit tonė ishalla dixhen!

p.s Ju nuk i hapni temat me arsye se ju vjen keq por gėzoheni se e bėri njė katolik/musliman nė pėrgjithesi po flas.

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ate teme e hodha une ne kosh sepse mund te qendronte kudo tjeter vecse jo tek Toleranca Fetare. Shpresoj ne mirekuptimin tuaj. Ne jena shqiptar dhe nuk ka c'na duhet se c'ben nje X prift ne Irlande apo nje Y hoxhe ne Irak.

Me rast se do ndodhte ne Shqiperi dicka e tille, atehere po
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    Ate teme e hodha une ne kosh sepse mund te qendronte kudo tjeter vecse jo tek Toleranca Fetare. Shpresoj ne mirekuptimin tuaj. Ne jena shqiptar dhe nuk ka c'na duhet se c'ben nje X prift ne Irlande apo nje Y hoxhe ne Irak.

Me rast se do ndodhte ne Shqiperi dicka e tille, atehere po
    Gjithsesi , ske mendu dy her per ta zhduk ate tem .

Ate tem se kam hap tek toleranca fetare , por dikush tjeter e ka sjell aty , ju si moderator duhet te keni rregull se si te punoni ne ket forum , e jo 10 moderator , 10 rregulla te ndryshme te veprimit.

Ne vend se ta fshije ate tem , do te ishte mir ta transferoje tek : Aktualitete shoqerore ose ne ndonje nenforum tjeter.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Edhe ti duhet te mendohesh dy here para se te hapesh nje teme. Pyet njehere: Ku dua te arrij une me kete teme? I sherbej shoqerise ku une bej pjese, apo thjesht nxit percarje dhe urrejtje?

Mua nuk me intereson se si perfundoi ajo teme tek Toleranca Fetare. Per me teper, nqs moderatoret e forumit Aktualitete Shoqerore nuk e konsideruan te denje per ate nen-forum, si pret qe une ta konsideroj te denje per Tolerancen Fetare? Ndaj i bie qe vendi me i mire per keto lloj temash eshte vetem Koshi i Plehrave.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Matrix : 28-11-2009 mė 13:42
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •